Eerste foto’s mogelijke iPad 5-achterkant verschenen

9to5Mac heeft de eerste mogelijke foto's van de iPad 5-achterkant in handen.

iPad 5 1Op een viertal nieuwe foto’s is de mogelijke achterkant van de iPad 5 te zien. De foto’s zijn in lijn met eerdere geruchten: de achterkant is nagenoeg gelijk aan die van de iPad mini, maar dan een slag groter. Op de foto’s is ook een iPad mini-achterkant te zien om perspectief te bieden. De foto’s werden gepubliceerd door 9to5Mac, dat ze uit onbekende bron heeft ontvangen.

Uit recente berichtgeving blijkt dat de iPad 5 pas in oktober zal verschijnen, maar in eerdere geruchten werd beweerd dat de nieuwe, grote iPad al in maart door Apple wordt aangekondigd. Tot nu toe werd in maart altijd een iPad onthuld en verkocht. Apple-expert John Gruber speculeert dat de iPad 5 wel eens in oktober kan komen, als in maart een 128GB-versie van de iPad 4 op de markt verschijnt. Apple heeft in oktober 2012 nog de iPad 4 onthuld.

iPad 5 4

De iPad-achterkant in de nieuwe foto’s zal je wellicht niet onbekend voorkomen. Nederlander Martin Hajek maakte een aantal concepten op basis van spelende geruchten, waarvan het resultaat verdacht veel op deze beelden lijkt.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 29 januari 2013, 7:55
Categorieën Geruchten, iDevices
Onderwerpen ipad air, voeding

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.