Tab-Stand: Nederlands bedrijf maakt iPad-houders van oude lampen

De Tab-Stand is een Nederlandse iPad-houder met een ouderwets veersysteem. Je kunt de houder in elke positie bewegen. De Tab-Stand is een tafelklem die 35 euro kost.

Tab StandHet Nederlandse Compatree haalt oude lampen uit elkaar, om de stang hiervan vervolgens te gebruiken voor iPad-houder Tab-Stand. Het resultaat is een houder die je aan een tafel kunt bevestigen en met behulp van een ouderwets veersysteem in een bepaalde positie kunt bewegen. De bijgeleverde klem is volgens de makers universeel, waardoor het ook mogelijk is om de iPad aan bijvoorbeeld een rolstoel te bevestigen. Wil je de iPad gewoon neerzetten, dan kun je een gewone standaard bijbestellen.

Omdat er oude lampen worden gebruikt om de Tab-Stand in elkaar te zetten, is het product overwegend duurzamer dan sommige alternatieven. Daar komt bij dat Compatree zelf de houders in elkaar zet, zodat de productie niet naar bijvoorbeeld China gaat. Dat kan zowel een voor- als een nadeel zijn. Het kan namelijk tot twee werkdagen duren totdat je bestelling daadwerkelijk wordt verzonden.

De Tab-Stand wordt verkocht voor €34,95. Voor een ‘gewone’ voet, zodat je hem op een tafel of de grond kunt neerzetten, betaal je 5 euro. Voor datzelfde bedrag kun je ook een extra tafelklem kopen. Iedere Tab-Stand wordt standaard met één klem geleverd.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 28 januari 2013, 20:59
Categorie Accessoires
Onderwerpen afstandsbediening, houder

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.