Reacties voor: Eerste iPhone 5c-hoesjes al bezorgd bij klanten

De eerste hoesjes voor de iPhone 5c zijn al bezorgd bij consumenten. De hoesjes met gatenpatroon zijn relatief licht, dankzij de gaten. De levertijd loopt inmiddels op.
Lees het complete artikel → Eerste iPhone 5c-hoesjes al bezorgd bij klanten
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 18 reacties

  1. 39 euro? Ik ben altijd een applefan geweest en blijf haar producten waarderen, maar dit is toch gewoon belachelijk. Apple gaat nog eens aan haar eigen arrogantie ten onder, en zou best eens over 10 á 15 jaar het nieuwe Nokia van nu kunnen zijn.

  2. 39 euro voor deze ontwerp-blamage??!

    Ik verdedig Apple graag en enthousiast, indien nodig.
    Maar dit is echt waanzin. En je spoort niet als je deze aanschaft. 🙂

  3. Ik moet me dadelijk nog gaan schamen voor apple

  4. Origineel geplaatst door KarelWillem
    39 euro voor deze ontwerp-blamage??!
    Ik verdedig Apple graag en enthousiast, indien nodig.
    Maar dit is echt waanzin. En je spoort niet als je deze aanschaft. 🙂

    Helemaal gelijk!!!! Een hoesje van 20€ in APR kost inkoop 6-8€. Op Apple producten zit vrijwel geen marge.
    Dus denk ik 35€ voor Apple, 4€ voor APR. En 1 euro om te maken. 34€ winst. Btw even weggelaten voor het gemak.
    Belachelijk duur voor zo een lelijk product

  5. De hoesjes kosten €29 en geen €39 (in ieder geval in Duitsland). De iPhone 5s hoesjes worden €39.
    (Red.) Gecorrigeerd.

  6. …Kansloos!!!…

  7. Waar dienen die gaten uberhaupt voor?
    Het ziet er niet uit…
    Ik denk eerder dat ze het plastic imago willen verduidelijken dan het kleurlijke imago van de iPhone 5c

  8. Lelijk of mooi, het doel van de hoesjes is er: bescherming & spelen met de kleuren van de 5C. De prijs is inderdaad hoog en als je dit niet wil dan koop je toch een case-mate die 10 euro goedkoper is.

    Ik wil geen 5C, maar had ik er een, dan had ik toch deze case gekocht omdat je ook ziet dat de case perfect is bij de knoppen.

    Kunnen we het erover eens zijn dat het persoonlijk is?

  9. Dat stof doorlaten zal wel meevallen, ik denk dat het er wel zo stevig tegenaan zit dat dat geen issue is. Dat het lijkt op crocs lijkt me ook geen punt, ik bedoel crocs zijn ook populair toch? Dus er zijn mensen die dat mooi vinden. De prijs vind ik ook erg goed, want het hoesje lijkt van erg goede kwaliteit.

    Mijn bezwaren zijn ten eerste dat het iPhone logo maar half te zien is. Toegegeven, daar valt nog mee te leven maar het is gewoon slordig.

    Maar dan het allerergste: ELKE COMBINATIE die je kunt maken VLOEKT ALS EEN GEK. Vooral rood met blauw JUK!! Eigenlijk de enige uitzonderingen zijn als je wit of zwart combineert met een kleur. Kijk ook op Apple.com op dit moment. De HELE pagina is nu de kleur van de getoonde iPhone 5C. Vloekt met die grijze menu balk bovenin en de iPhone komt er niet erg mooi van naar voren. Zijn ze allemaal kleurenblind geworden bij Apple ofzo?

    En als laatste vind ik het zwaar overbodig om een hoesje te kopen voor een iPhone met een bijna onkrasbaar plastic achterkant. Dus waarom wil iemand dit??

  10. Origineel geplaatst door Jan
    Waar dienen die gaten uberhaupt voor?

    Warmtedissipatie.

  11. Crocs waren populair maar zijn dat niet meer.

    Verder is de zo dat de hoesje voor de 5S wel z’n geld waard is, omgekeerde wereld dus.

  12. het is een kwestie van smaak natuurlijk maar ik vind een witte 5C met een zwarte hoes niet verkeerd! Die gaatjes zijn speels maar ik vind ze niet croc-achtig. De “hon”- tekst is natuurlijk erg slordig, en niets voor Apple imo.

    Als de kwaliteit goed is vind ik 29€ niet (veel) te duur. Ik heb nu voor mijn 5 een vergelijkbaar hoesje van 20€ en dat is niets waard, het komt telkens los en op de smalle delen onderaan is hij al gescheurd. Ze zullen er wel 400% marge op maken maar waarom niet? als het beter is dan de anderen mag het ook meer kosten.

  13. O ramp…je ziet enkel hon achteraan en niet iphone. Je koopt toch juist een gsm voor je eigen, en jij weet van welk merk hij is…is dat niet het belangrijkste?

    er zijn veel ipad hoezen welke het apple logo verbergen achteraan…speelt toch geen rol

  14. Je bent niet verplicht om zo’n hoesje te kopen hè.

  15. Hahaha! HUH?! Zijn er mensen die die faal hoesjes van de iphone 5c bestellen? Dat had ik niet verwacht.

  16. Origineel geplaatst door dendezen
    O ramp…je ziet enkel hon achteraan en niet iphone. Je koopt toch juist een gsm voor je eigen, en jij weet van welk merk hij is…is dat niet het belangrijkste?

    er zijn veel ipad hoezen welke het apple logo verbergen achteraan…speelt toch geen rol

    Er zijn mensen die aan de hele wereld willen tonen dat ze een Apple apparaat hebben, zielig maar het is niet anders.

    Ik heb een simpele siliconen Philips hoesje voor mijn iPhone 4.

    Gekocht voor 4 euro, en biedt voldoende bescherming.

  17. @Patryk: De issue is niet dat mensen kunnen zien dat je iPhone hebt. De issue is dat het slordig is van Apple. Maak óf een hoesje waar “iPhone” nog helemaal zichtbaar is, óf waar het helemaal verborgen is. Toon niet het logo nog maar half.

  18. Ik kan me nog antennegate herinneren. Achteraf bleek dat Steve Jobs and Co. uitstekend op de hoogte waren van ontvangstproblemen, maar kozen voor design boven techniek.

    Het zou nu weer soortgelijke gevalletje zijn. Natuurlijk zijn ze bij Apple prima op de hoogte dat je ‘hon’ ziet. En toch die rij van gaatjes wordt niet ondergebroken. Er is daar bewust voor gekozen, welke reden dan ook.

    Verder heb ik op website van Apple met 5C en hoesjes gespeeld. Ja, sommige combinaties zijn verschrikkelijk, maar een grote aantal vond ik echt mooi. En niet alleen zwart-wit.

    Trouwens, wacht even totdat je 5C in je handen krijgt. Ik kan mij iets herinneren dat na de presentatie van de eerste iPad iedereen vond het een kansloos product. Totdat ze het in hun handen kregen. Toen werd iedereen enthousiast en nu al heb je het niet: het is moeilijk voorstellen hoe zou het er zonder zijn.

    Achter 5C en 5S splitsing zit er grote gedachtengang. Ik verwacht dat beide modellen een zeer grote succes zullen worden. Hoesjes zullen ook gretig aftrek vinden en zullen einigziens nagemaakt worden. Wacht maar af!

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.