iphone-6s-case-vergelijk

Eerste hoesjes voor iPhone 6s bewijzen: nauwelijks dikker

De eerste hoesjes voor de iPhone 6s tonen aan dat het toestel nauwelijks merkbaar dikker wordt. Maar wie gaat meten, ontdekt toch nog een verschil van 0,4 mm.

De eerste hoesjes voor de iPhone 6s zijn al verkrijgbaar en als ze één ding bewijzen, dan is het wel dat het nieuwe toestel nauwelijks dikker wordt. Pak je de duimstok erbij, dan zul je merken dat de iPhone 6s toch nog 0,4 mm dikker wordt. De vorm van de behuizing blijft hetzelfde.

iphone-6s-case-vergelijk

De Duitse accessoireleverancier Arktis legde hoesjes voor de iPhone 6 en 6s naast elkaar om het verschil te laten zien. Ook maakten ze een video. De dikkere behuizing van de iPhone 6s wordt veroorzaakt door het Force Touch-beeldscherm, waarmee je extra acties kunt uitvoeren door extra hard op het scherm te drukken. Definitief bewijs dat er Force Touch in het nieuwe toestel zit, is er overigens nog niet. Zo’n iets dikkere iPhone 6s zou ook beter in de hand moeten liggen en – mede door een betere aluminiumsoort – minder gevoelig zijn voor buigen.

Speculeren over iPhone 6c

Of er ook een iPhone 6c komt, is nog voer voor hevige speculatie. Toevallig was er vandaag weer een gerucht dat de iPhone 6c zal worden voorzien van Touch ID en ondersteuning voor Apple Pay. Verder zou er een 4-inch scherm en een A8-processor in zitten. Maar terwijl de iPhone 6s wel regelmatig opduikt in logbestanden van websites, is er van de iPhone 6c nog geen spoor te bekennen. We zullen het dus voorlopig moeten doen met mooie plaatjes van concepten.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 21 augustus 2015, 19:35
Categorie Geruchten
Onderwerp iPhone 6s

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.