MacBook krijtbord

Deze sticker maakt van je MacBook een krijtbord

De DrawAttention is een sticker voor op je Mac, die van de MacBook een krijtbord maakt. Er is ook een whiteboard-versie van DrawAttention beschikbaar.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

MacBook krijtbordNatuurlijk: je kunt met het toetsenbord van je Mac de meest gecompliceerde teksten schrijven en tekeningen maken, die allemaal haarscherp worden getoond op het retinascherm. Maar soms willen we veel liever analoog te werk gaan. Daar wil DrawAttention bij helpen. Door deze sticker op de achterkant van de Mac te plakken, kun je hem gebruiken als ouderwets krijtbord.

De DrawAttention is een doodsimpel product. Je hoeft alleen maar de sticker achterop je Mac te plakken, waarna je hem met een krijtje te lijf kunt gaan. Je kunt achteraf al je krabbels er weer afvegen, waardoor je er onbeperkt gebruik van kunt maken. Krijg je kriebels van krijt? Dan is er ook een whiteboard-variant, die je kunt bekliederen met een speciale pen. Beide stickers passen op MacBooks tussen de 11- en 17-inch. De DrawAttention gebruikt watergebaseerde, semipermanente lijm die je kunt verwijderen zonder dat er restanten achterblijven. Je zit dus niet voor de rest van je leven vast aan de sticker.

Hoe groter je MacBook, hoe duurder de sticker: de prijs van de DrawAttention is gelijk aan de hoeveelheid inches van je scherm. Je betaalt dus 11 dollar voor de 11-inch-variant, of 17 dollar voor een 17-inch sticker. Daarnaast komt er nog aardig wat aan verzendkosten bovenop: een pakketje richting Nederland of België kost je 10 dollar extra.

Bedankt voor de tip, @cyhwuhx!

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 24 augustus 2015, 13:10
Categorie Mac & macOS
Onderwerp macbook

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.