Reacties voor: Eerste repositories toegelaten tot betatest Installer 4

De eerste grote repositories zijn toegelaten tot de betatest van Installer 4, waaronder het Nederlandse iFoneguide. Een andere grote repo, iSpazio, heeft veel screenshots online geplaatst.
Jean-Paul Horn | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 18 reacties

  1. yes, eindelijk Installer 4 ben al lang aan het wachten en het komt eindelijk!!! Hoop dat er dan ook meer nieuwe apps komen voor Fw 2.0.

  2. Het wordt nog veel werk om de iFoneguide pakketten om te zetten naar de nieuwe Installer, maar we zijn reeds druk bezig. Laat even weten welke iFoneguide pakketten jullie het snelst in de nieuwe Installer willen zien.

  3. dat is eens mooi nieuws op de vroege ochtend. Alleen gebruik nu Cydia op mijn 2.0 kan je daar dan gewoon de Installer naast zetten. En hoe die je dit. Hopelijk komt er weer zo een goede handleiding die we gewend zijn van jullie

  4. Ik vraag me nog steeds of, als je een legale Iphone 3g hebt, kan het jailbreaken en installeren van Installer dan problemen geven bij eventuele firmware upgrades in de toekomst?
    Dat die het dan dus niet meer doen? 🙂

  5. Zal de installer onder Cydia komen ? Lol !

    En de release zou toch op zondag komen ? Zo zie je maar weer… Projecten worden nooit te laat opgeleverd… Ze worden te vroeg beloofd !

  6. Jaaaa, installerrrrr, kom maar bij mama ^^

  7. Ik heb al een tutorial op de forum gezet in het NL hoe je deze beta installeerd via CYDIA. het is gewoon mogelijk dus 😛 Veel plezier ermee

    Groetjes TLW

  8. Als ik het goed begrijp hebben zowel Cyda als Installer hebben hun eigen ‘resources’ (ees programma’s die je uiteindelijk kunt gebruiken. Betekend dit dan ook dat deze beide programma’s naast elkaar geïnstaleerd kunnen worden, en je van beide het beste kan gebruiken ?

  9. In aanvulling op Fillem 06:52 u.

    Heb je met de jailbreak, Installer, Cydia, etc. op je iPhone nog wel gewoon PROBLEEMLOOS toegang tot de AppStore? Loop je trouwens ook niet meer risico om troep binnen te halen die je phone laat crashen?

    En wat is het belang van Apple eigenlijk om al deze alternatieve apps, wallpapers, etc. buiten de AppStore te houden? Dan vraag je toch om dit soort alternatieven?

  10. @Gigs: Tot nu toe probleemloos. (1st gen iphone, pwng 2.0 met Cydia, nog geen Installer 4) Risico loop je altijd, zodra je met je apparaat het internet opgaat. Het Aurora Feint verhaal was even schrikken, maar verder zijn de meeste ontwikkelaars denk ik vredelievende mensen met goede bedoelingen.

    @ Iedereen die moeite heeft met de “dubbele moraal” van de waarschuwing van JP: Bekijk het maar zo: Het maakt nogal verschil of iemand je vertelt hoe je je BMW kan chip-tunen zodat ie harder kan gaan, of dat iemand je vertelt in welke garage je “gratis” een setje 20-inch banden voor diezelfde BMW kunt halen. Links naar warez, of links naar links naar warez zijn een no-go area. Dat is overal zo.

  11. @Sashimi: Iets reeeler: Apple brengt een proprietary systeem uit, dit wordt gehacked en daardoor in een groter gebied uitgezet tegen de EULA in.

    En wat ik uit de opmerking van JP versta, is dat er iemand iets geschreven heeft over een gehackte applicatie, en dus geen url’s geplaatst.
    Het plaatsen van een URL naar illegale software is niet toegestaan, en is grond voor rechtzaken. Eveneens is volgens mij het linken naar de bootloaders niet toegestaan, en daarom gebeurt dit ook niet op dit forum.

    Maar iemand een reprimande geven door over iets ‘illegaals’ te praten op een forum dat tot voorkort weinig ‘legaals’ te melden had, vind ik op zijn netst gezegd een dubbele moraal.

    Geen fout woord verder over IPC, voor lokaal nieuws is het ‘de’ nieuwsbron mbt. de iPhone.

  12. @ Mark:
    Het gaat hier over betaalde software hè! Kraken van de firmware is om keuzevrijheid te creëren. Kraken van AppStore-apps (lees: betaalde apps) is het illegaal gratis verspreiden van betaalde software. Dat staat voor mij gelijk aan jatten.
    En vanuit dat oogpunt snap ik iPhoneClub helemaal. Ik hoop dat jij dat ook snapt.

  13. @Nick
    Kraken van de firmware is om keuzevrijheid te creëren.

    hahaha. Je hebt mijn week gemaakt met deze uitspraak… topper!

  14. Super, zou heel graaag SMSD omgezet zien zodat het draait op 2.0

  15. goed, kan ik er dus vanuit gaan dat jailbreaken geen problemen geeft met legaal updaten van de firmware ed? Dat is wel leuk 🙂

  16. De Installer is gepost in FTD
    in PDA

    THX to RiP DeV team 🙂

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.