Een paar screenshots van iPhone OS 3.0 beta 4

Een aantal screenshots van de vernieuwingen in iPhone OS 3.0 beta 4. Nieuw is dat je van App Store-account kunt wisselen, de geluidssterkte van je Bluetooth-headset kan regelen en dat de instellingen voor tethering nu aanwezig zijn, zonder systeembestanden te bewerken.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

storeVoor wie benieuwd is naar wat schermen en het instellingenmenu van iPhone OS 3.0 beta 4 heeft iPhoneclub-bezoeker Jermain Teiwes een aantal screenshots gemaakt, die vanwege het grote formaat helemaal onderaan dit bericht staan. Misschien wel de belangrijkste vernieuwing is dat je straks op de iPhone van App Store-account kunt wisselen. Dat is handig voor mensen die meerdere App Store-accounts hebben aangemaakt. Na het inloggen zie je een knop met View Account en een knop Sign Out. Voorheen moest je de iPhone op de computer aansluiten om van bijvoorbeeld een Amerikaans naar een Nederlands account te wisselen.

bluetooth internet tetheringOok nieuw is het feit dat je de geluidssterkte van een aangesloten Bluetooth-headset kan aanpassen. De instellingen voor tethering, dus het gebruik van de iPhone als internetmodem voor je laptop, zijn ook aanwezig zonder dat je systeembestanden hoeft te bewerken (zoals voorheen).
Ook nieuw: iTunes laat zien hoe lang een backup duurt en kan voicememo’s synchroniseren.

De screenshots van Jermain Teiwes staan hieronder en tonen het instellingenmenu van de iPhone:

Instellingen Info-menu iPhone OS 3.0 beta 4   Instellingen iPhone 3.0 beta 4

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 2 november 2009, 0:38
Categorieën iDevices, iOS
Onderwerpen firmware, ios 3, screenshot

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.