easyJet mobile krijgt pushberichten voor vlucht-updates

easyJet mobile voor de iPhone heeft nu pushberichten voor belangrijke updates en herinneringen van je vluchten. En prijsvergelijking.
Bart Breij - · Laatst bijgewerkt:

easyJet mobile iPhone-app officieelDe officiële iPhone-app van easyJet heeft een update gekregen die je wel eens geld zou kunnen besparen. In navolging van apps die vliegtickets vergelijken, maakt easyJet nu ook inzichtelijker wanneer je goedkoop vliegt. Je ziet nu meteen de laagste vluchtprijs voor de aankomende vijf dagen, maar ook in de nabije toekomst als je verder veegt. Het is niet het enige wat is verbeterd in easyJet mobile versie 2.6 voor iPhone.

De app verstuurt voortaan pushberichten waarmee easyJet je niet alleen kan overvallen met nieuwsberichten, maar ook met informatie over je vlucht. Wijzigen er tijden, vervalt je vlucht of wordt het nu echt wel tijd om in te checken? Op zulke gevallen, maar ook voor gangbare herinneringen speelt de applicatie nu in met pushberichten.

Het overzicht van prijzen zie je als je zoekt in het meest linker tabblad. Zodra je een voorkeursdatum, personenaantal en enkeltje of retour hebt gekozen, zie je boven de resultaten van je voorkeursdag tabbladen voor de dagen er omheen. Daarop zie je niet alleen de datum van die dag, maar ook het laagste prijstarief dat die dag geldt. Het is een uitgeklede vorm van wat Skyscanner per maatschappij, per vlucht doet. In de easyJet-app zijn de vluchttijden minder prominent gebracht. Je kan voor 40 euro naar Londen Gatwick vanaf Amsterdam, maar je scrollt door de vluchten van de dag zelf om te kijken welk tijdstip je daarvoor moet vliegen.

easyJet mobile prijsvergelijk iPhone easyJet mobile toevoegen aan passbook

In het overzicht van je eigen vluchten, kan je bij niet nader genoemde luchthavens informatie zien over het vliegveld en de faciliteiten. Het vierde tabblad in de app is daarnaast ingebouwd voor een lijst van de luchthavens waarmee je kan inchecken met een Passbook-ticket. Schiphol was een van de eerste vliegvelden waarop dat kan.

Downloaden: easyJet mobile (gratis, iPhone, iOS 6.0+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 24 april 2017, 16:23
Categorie Apps
Onderwerpen vakantie, vliegtuig

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.