‘Dr. Dre speelt hoofdrol in Apple’s eerste tv-serie Vital Signs’

Dr. Dre krijgt een eigen tv-serie met werktitel Vital Signs, die exclusief voor Apple wordt geproduceerd.

Apple zou volgens geruchten werken aan eigen tv-shows. In de eerste zal een vertrouwd gezicht te zien zijn: Dr. Dre, die tegenwoordig werknemer van Apple is. De voormalige oprichter van Beats speelt mee in een gescripte tv-serie met codenaam ‘Vital Signs”, gefinancierd door Apple. Het gaat om een duistere dramaserie.

Dr. Dre
De serie wordt waarschijnlijk gedistribueerd via Apple Music, waarbij je het ook kunt streamen via de Apple TV of via de iTunes Store downloaden. Net als bij Netflix-series zoals House of Cards zal de hele serie in één keer beschikbaar zijn. Het wordt een semi-autobiografische show, waarin elke aflevering rondom een bepaalde emotie draait. In de how is te zien hoe Dr. Dre daarmee omgaat. Ook Sam Rockwell en Mo McCrae doen mee. Verder zijn regisseurs Paul Hunter en producenten Aaron Ginsburg en William Green betrokken.

Bekijk ook

'Apple kondigt in september eigen originele tv-series aan'

Apple zou hernieuwde plannen hebben om eigen tv-series voor iTunes te produceren. Deze zouden onderdeel uit maken van de abonnementsdienst en rond september 2016 aangekondigd worden.
Bekijk ook

'Apple werkt aan eigen tv-series en films voor de Apple TV'

Is Apple van plan om exclusieve films en tv-series aan te gaan bieden? Dit nieuwe gerucht beweert van wel, en onthult ook dat Apple een bod gedaan heeft op de ex-presentatoren van Top Gear.

Apple zou werken aan de eigen tv-series omdat gesprekken met netwerken over tv-bundels via iTunes op niets zijn uitgelopen. Het volgende plan is om te investeren in tv-series die exclusief voor iTunes-gebruikers beschikbaar zijn. Voor wie van geweld en seks houdt is er iets om naar uit te kijken, want de serie met Dr. Dre schijnt beide rijkelijk te bevatten, inclusief een uitgebreide scene met een orgie. We zijn benieuwd.

Reacties: 2 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.