Dr. Dre

‘Dr. Dre speelt hoofdrol in Apple’s eerste tv-serie Vital Signs’

Dr. Dre krijgt een eigen tv-serie met werktitel Vital Signs, die exclusief voor Apple wordt geproduceerd.

Apple zou volgens geruchten werken aan eigen tv-shows. In de eerste zal een vertrouwd gezicht te zien zijn: Dr. Dre, die tegenwoordig werknemer van Apple is. De voormalige oprichter van Beats speelt mee in een gescripte tv-serie met codenaam ‘Vital Signs”, gefinancierd door Apple. Het gaat om een duistere dramaserie.

Dr. Dre
De serie wordt waarschijnlijk gedistribueerd via Apple Music, waarbij je het ook kunt streamen via de Apple TV of via de iTunes Store downloaden. Net als bij Netflix-series zoals House of Cards zal de hele serie in één keer beschikbaar zijn. Het wordt een semi-autobiografische show, waarin elke aflevering rondom een bepaalde emotie draait. In de how is te zien hoe Dr. Dre daarmee omgaat. Ook Sam Rockwell en Mo McCrae doen mee. Verder zijn regisseurs Paul Hunter en producenten Aaron Ginsburg en William Green betrokken.

Apple zou werken aan de eigen tv-series omdat gesprekken met netwerken over tv-bundels via iTunes op niets zijn uitgelopen. Het volgende plan is om te investeren in tv-series die exclusief voor iTunes-gebruikers beschikbaar zijn. Voor wie van geweld en seks houdt is er iets om naar uit te kijken, want de serie met Dr. Dre schijnt beide rijkelijk te bevatten, inclusief een uitgebreide scene met een orgie. We zijn benieuwd.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 12 februari 2016, 20:07
Categorie Apple
Onderwerpen televisie, tv-series

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.