Reacties voor: Dit zijn de twee meisjes van Snapchat

Sarah en Elizabeth Turner gingen gratis op de foto zodat de maker van Snapchat promobeelden had. Ze hadden de gevolgen niet voorzien.
Lees het complete artikel → Dit zijn de twee meisjes van Snapchat
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 14 reacties

  1. Allez. Twee jonge meisjes geven toestemming om iets gratis te doen en hebben dan geld geroken. Beetje jammer zo’n zaken.

  2. @Mathieu: Of andersom: Snapchat wist niet of het iets ging worden, dus dan is ‘vriendendienst’ leuk, maar nu het een enorm succes is, zou het niet misstaan om er een ‘gewoon’ modellencontract van te maken, met de daar bij horende beloning.
    Een beetje wat veel startups doen: Je krijgt opties in het bedrijf. Wordt het niks, jammer. Gaat het leuk, veel $$.

  3. Lees het in Privé!

  4. Heb je weer 2 van die Amerikanen die op zo een manier geld willen zien en hopen rijk te worden. Wat is dat toch met die lui??

  5. Het verbaast me niks eerlijk gezegd. Het eerste wat Amerikanen doen om geld (proberen) te verdienen, is mensen voor de rechter slepen.

  6. Ik geef ze groot gelijk! Ik hoop voor ze dat ze winnen!

  7. Dames waren minderjarig dus hebben ze een goede zaak.

  8. Uhm, niet waar. Spiegel van SnapChat had ze in die tijd overgehaald om te poseren voor wat foto’s, die nodig waren voor een ‘schoolprojectje.’ Dat project was eigenlijk hun eigen app PicaABoo (Voorloper Snapchat.) Dus als je gevraagd word voor een schoolprojectje verwacht je dat de foto’s te zien zijn voor misschien een paar klassen. Niet voor miljoenen mensen wereldwijd. Normaal vind ik die rechtzaken in amerika te ver gaan maar ik geef ze hier groot gelijk!

  9. Misschien is ze door deze foto wel ontdekt. Daar hoor je ze niet over

  10. Die blondje mag wel ff langs komen hoor 😀 mooi ding.

    En ze gaan zeker winnen omdat hun foto voor meer doelen is gebruikt dus ze worden rijk.

  11. Ik heb anders nog nooit van ze gehoord. Alleen gezien in de App Store toen ik Snapchat installeerde. Ik hoop dat ze winnen!

  12. Origineel geplaatst door Ger
    Dames waren minderjarig dus hebben ze een goede zaak.

    18 is niet minderjarig op planeet Aarde.

    Ik denk niet dat ze kans maken met hun argument dat hun foto bovenaan de Google Image results zou verschijnen als je zoekt naar “Snapchat Sluts”. Wat betreft de site en applicaties voor andere platforms dan iOS lijkt het er op dat ze kunnen winnen. Ook wel begrijpelijk: Android Market was niet bepaald aantrekkelijk en de oprichter lijkt niet ingecalculeerd te hebben dat het ooit zou veranderen, dat zijn dienst populair zou worden of dat hij zijn gratis app überhaupt op de Android Market zou willen hebben. Daarbij is het contract duidelijk niet door een jurist doorgenomen.

  13. @Bubbly: In Amerika is het 21

  14. Origineel geplaatst door Daen
    @Bubbly: In Amerika is het 21

    Daar ben je fout. 18 is wel degelijk meerderjarig. 21 wordt ook gebruikt voor beperkingen. Maar 18 is wel degelijk verantwoordelijk voor jezelf.

    Hier in België is 21 op sommige plaatsen ook nog een vereiste, ik denk dan aan sommige clubs.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.