iphone-6-plus-bovenkant-op-doos

iPhone 6 vandaag al geleverd bij sommige kopers

De iPhone 6 is pas vanaf morgen te koop in Nederland, maar een paar vroege vogels krijgen de online bestelde iPhone vandaag al binnen.

iphone-6-plus-bovenkant-op-doosDe iPhone 6 is vanaf vrijdag 26 september officieel in Nederland te koop, maar het lijkt er op dat een aantal online shoppers hem vandaag al in huis hebben. Meerdere iCulture-lezers hebben een verzendbevestiging ontvangen, waarin staat aangegeven dat de iPhone 6 op donderdag 25 september al wordt geleverd.

iPhone 6 donderdagTot nu toe lijkt het voornamelijk te gaan om iPhones gekocht bij KPN en Hi. Hi is een provider onder het beheer van KPN. De vroege leveringen lijken dus afkomstig van dezelfde bron. Goed nieuws voor de vroege vogels die daar de iPhone 6 snel hebben besteld. Koop je de iPhone 6 vandaag nog online, dan moet je mogelijk nog een paar dagen wachten tot hij in huis is. In een eerder artikel hebben we op een rij gezet hoe je de iPhone 6 online snel kunt bestellen.

We weten dat de levering van de iPhone 6 bij een aantal mensen vandaag gepland staat. Het is nu aftellen totdat de eerste iPhones ook bij deze mensen binnenkomen. Heb jij vandaag al een in Nederland bestelde iPhone 6 ontvangen? Dan horen we dat graag.

Morgen barst het feest pas echt los. Dan begint de verkoop van de iPhone 6 in de online en fysieke Apple Stores. Een aantal andere winkels bieden vanaf dan ook de iPhone 6 aan.

Update: Sommige lezers melden ons dat de leverdatum is verplaatst naar vrijdag 26 september. Bij anderen staat de datum echter gewoon nog op donderdag, en bij een enkeling is de iPhone 6 zelfs al geleverd:

Met dank aan alle tipgevers!

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 25 september 2014, 11:30
Categorie iDevices
Onderwerp iPhone 6

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.