iphone 6 ios 8 plaatjes

Apple brengt iOS 8.0.2 over een paar dagen uit

Apple brengt over een paar dagen iOS 8.0.2 uit. De update zal de problemen met Touch ID en mobiele verbindingen op de iPhone 6 oplossen.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

iphone 6 ios 8 plaatjesApple gaat iOS 8.0.2 binnen een paar dagen beschikbaar stellen. In de update worden de problemen in iOS 8.0.1 opgelost, waardoor iPhones de mobiele verbinding verliezen en niet langer Touch ID kunnen gebruiken.

De iOS 8.0.1-problemen doken op vlak nadat de update gisteren verscheen. Het lijkt er op dat voornamelijk de iPhone 6 en iPhone 6 Plus zijn getroffen. Inmiddels heeft Apple iOS 8.0.1 teruggetrokken terwijl er aan een fix wordt gewerkt. Op een speciale supportpagina belooft Apple dat er druk wordt gesleuteld aan een oplossing in iOS 8.0.2. Deze update zal zodra hij klaar is verschijnen. Dat is volgens Apple binnen een paar dagen.

Ben je getroffen door de iOS 8.0.1-bugs, dan hoef je niet te wachten totdat Apple iOS 8.0.2 uitbrengt. Je kunt namelijk downgraden naar iOS 8.0, waar de problemen niet in spelen. Uiteraard zit je dan wel weer met de bugs die Apple in iOS 8.0.1 zei op te lossen, zoals niet werkende Gezondheid-apps. In een aparte tip leggen we uit hoe je kunt downgraden naar iOS 8.0. Je moet dan wel het juiste ipsw-bestand van iOS 8 downloaden.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 25 september 2014, 12:03
Categorie iOS
Onderwerp ios 8

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.