Deezer op Apple Watch: muziek downloaden.

Luisteren zonder iPhone: Deezer voor Apple Watch werkt nu met offline muziek

Deezer heeft een update uitgebracht voor de Apple Watch-versie. Het is vanaf nu mogelijk om offline muziek op de Apple Watch op te slaan. Je kan dan luisteren zonder je iPhone in de buurt.

De Apple Watch werkt samen met Apple Music, maar ook andere muziekdiensten kunnen gebruikmaken van de mogelijkheden van het horloge. Spotify werkt met de Apple Watch, maar de mogelijkheden zijn daar nog beperkt. Zo kun je daar geen offline muziek op bewaren, terwijl dat met Apple Music wel kan. Vanaf vandaag is er nog een dienst bij gekomen die deze functie ondersteunt. De Deezer-app op Apple Watch werkt nu met offline muziek.

Deezer voor Apple Watch met offline muziek

Deezer had al een tijdje een Apple Watch-app, maar deze is nu helemaal vernieuwd. De nieuwste versie heeft een nieuw menu waarin je de nummers en afspeellijsten rechtstreeks vanaf de Apple Watch kan downloaden, zodat je ze offline op je Apple Watch kan meenemen. Dat komt vooral van pas als je bijvoorbeeld gaat sporten met je Apple Watch, zodat je je iPhone niet per se mee hoeft te nemen. Het enige wat je nodig hebt, is een set draadloze oordopjes of een draadloze hoofdtelefoon.

Deezer op Apple Watch: muziek offline luisteren.

Om muziek offline te kunnen bewaren op de Apple Watch, heb je wel een betaald Deezer-abonnement nodig. Met een betaald lidmaatschap, dat beschikbaar is vanaf €9,99 per maand, kun je behalve offline muziek ook reclamevrij luisteren. Als je gratis abonnee bent, kun je dus helaas geen muziek offline bewaren op de Apple Watch.

Gratis luisteraars kunnen wel profiteren van het vernieuwde ontwerp van de Apple Watch-app. Je kan luisteren in de shufflemodus en je bekijkt de wachtrij vanaf je pols. Verder heeft Deezer de iPhone-app nog verbeterd met een nieuwe audio-uitvoermenu. Je kan daarmee de geluidsinstellingen, equalizer en aangesloten apparaten aanpassen.

Onlangs voegde Deezer al ondersteuning voor de HomePod toe. Met de toevoeging van offline muziek op de Apple Watch ondersteunt de streamingdienst daarmee twee functies die Spotify nog steeds niet heeft.

Met dank aan iCulture-lezer Wesley!

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 18 mei 2021, 11:52
Categorieën Apps, Diensten
Onderwerp deezer
10 reacties

Plaats een reactie

Als je een eigen afbeelding bij je reactie wil, moet je je aanmelden bij Gravatar. Daar kun je jouw e-mailadres koppelen aan een afbeelding.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren?
Laat het ons weten!

Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Respecteer onze algemene gedragsregels. Gebruik voor eventuele spelfouten of andere opmerkingen met betrekking tot het artikel s.v.p. onze artikelrapportage. Voor opmerkingen over ons moderatiebeleid kun je ons contactformulier gebruiken. Reacties met betrekking hierover worden als off-topic beschouwd.
Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactiegegevens worden verwerkt.