Reacties voor: CydiaBulletin: ontvang notificaties als Cydia-apps een update krijgen (jailbreak)

Ontwikkelaar Ryan Petrich heeft CydiaBulletin uitgebracht, een tweak die ervoor zorgt dat Cydia-updates in het berichtencentrum komen. Zo kun je snel zien wat er nieuw is.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 7 reacties

  1. Handig! Wil ik wel!

  2. Ik zou liever zien dat safari download manager geüpdatet wordt.. Die zit nog steeds op iOS 4 en is notabene een betaalde app..

    Maar goed, dit is ook wel handig alleen hoevaak komen er nou updates voor cydia programma’s? Als hij de AppStore ook mee neemt en hem niet te duur maakt dan neem ik hem wel.

  3. Handig!
    En hoe krijgt hij het berichtcentrum zo doorzichtig dan? Vind het wel mooi!

  4. @Rick: Het heet Blurriedncbackground verkrijgbaar via t bigboss repo

  5. Zal wel lekker veel batterij kosten. Het moet denkik toch op een of andere manier in de achtergrond draaien en de resources herladen om de zoveel tijd. Tenzij je resources en geinstalleerde apps op hun servers (met naam) worden opgeslagen, zodat hun servers checken of er nieuwe versies zijn uitgekomen van de door jou einstalleerde apps, dat zou wel kunnen maar is ingewikkeld. Maar anders zou het denk ik batterij vreten.

  6. ik zou ook denken dat het veel batterij gaat kosten, kan iemand die bevestigen

  7. Iemand tweette dit idee eergisteren nog naar een paar ontwikkelaars..

    @Nigel:
    @erwinkat:
    Denk niet dat het batterij kost. Waarschijnlijk moet je er een App Store app voor installeren die de push notificaties verzorgt.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.