Brunton iPhone-case: zonnelader en beschermhoes in één

Een nieuwe iPhone-case van Brunton moet het mogelijk maken om je iPhone op te laden met behulp van zonne-energie. De zonnelader slaat stroom op in de externe batterij, die vervolgens de iPhone 4 of iPhone 4S voedt.

Brunton zonneladerEen nieuwe iPhone-case van accessoiremaker Brunton lijkt ontworpen te zijn voor gebruikers die graag dagen achter elkaar in de wildernis willen overleven. Hij bevat niet alleen een zonnelader op de achterkant en een externe batterij om je iPhone zonder stoptcontact op te laden, maar is ook gemaakt van rubber om de schok van een valpartij te verminderen.

De iPhone-case van Brunton is vrij dik, maar lijkt dit tot zijn voordeel te gebruiken. De zonnelader op de achterkant zit bevestigd aan een scharnier, waardoor je hem naar achteren kunt schuiven om hem als standaard te gebruiken.

In de case bevindt zich een 2.4 Amp-batterij, om ervoor te zorgen dat je wat reservestroom op zak hebt. Volgens de website Treehugger genoeg om je iPhone 4 of iPhone 4S tot twee keer volledig op te laden, maar hier kleeft een klein nadeel aan: je hebt minstens acht uur aan direct zonlicht nodig om de externe batterij op te laden.

Hoeveel de iPhone-case van Brunton zal kosten is nog niet duidelijk. Lang hoeven we er niet op te wachten: hij wordt binnen een maand in de winkel verwacht. Tot dan is er altijd nog de zonnelader van Mobius.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 16 januari 2012, 10:46
Categorie Accessoires
Onderwerpen batterij, zonnecellen

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.