Reacties voor: Creative maakt iPod touch-kloon: Creative Zii EGG

Creative heeft een apparaat ontwikkeld dat als twee druppels water op de iPod touch lijkt. Het blijkt echter de Creative Zii EGG te zijn, een Android-apparaat, voorzien van Creative's eigen Plaszma-platform.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 31 reacties

  1. Men blijft het maar proberen. Kom op mensen. Apple is gewoon de grote winnaar.

  2. Lachen dingetje maar ipod touch kloon is wat ver gezocht vind ik. Of is ieder touchscreen apparaat nu een kloon van apple’s apparaten?

  3. hmmm… ben niet echt wild van Android. Ik blijf nog ff bij iPhone/iPod 🙂

  4. Origineel geplaatst door joblamie
    Lachen dingetje maar ipod touch kloon is wat ver gezocht vind ik. Of is ieder touchscreen apparaat nu een kloon van apple’s apparaten?

    Dus jij ontkent dat dit op een iPhone of iPod Touch lijkt 😕

  5. Dat is niet erg Creative!

  6. Ik vind het een zeeer waardige concurrent voor de iTouch. Hij is zelfs beter. Hij is goedkooper dan het 32GB model van de iPod touch, hij heeft 2 cameras ( de iPod touch géén), GPS én Android is een zeer deftig besturingssysteem met veel applicaties.

  7. die camera’s en gps zijn wel vet!
    maar ik blijf ook bij ipod touch en iphone:)

  8. Ik denk dat mp3 kopers deze boven een iPod touch kiezen vanwege het feit dat hier een camera in zit. Zodra apple met een iPod Touch komt met camera is het simpelweg gewoon weer klaar. Het mobiele OSX OS is gewoon perfectie. Buiten het OS is het touchscreen van apple 100000x beter dan elk ander touchscreen. Het werkt enorm soepel zoals je verwacht dat het zou moeten werken, en niet dat haperige gedoe. En internet.. tja.. Full Webbrowsing kun je op een iPhone en iPod Touch, op een laptop of desktop computer en verder op geen enkel apparaat..

  9. Dat is te gek! Dat dat ding ook Android app’s ondersteund. Dat bied geweldig leuke mogelijkheden, vind ik. Erg creatief.

  10. Origineel geplaatst door Jens
    Ik vind het een zeeer waardige concurrent voor de iTouch. Hij is zelfs beter. Hij is goedkooper dan het 32GB model van de iPod touch, hij heeft 2 cameras ( de iPod touch géén), GPS én Android is een zeer deftig besturingssysteem met veel applicaties.

    tis fantastisch, maar voorlopig stottert alles als de nete, daar word je toch niet goed van…

  11. ik vind het een mooi apparaat.
    en het mooiste is dat dit weer een beetje meer druk op de ketel voor Apple vormt om hun nieuwe product nog beter en mooier en sneller te maken dan de concurent

    [dream mode] HD video cam op de Touch [dream mode]

  12. Origineel geplaatst door Melvin
    Men blijft het maar proberen. Kom op mensen. Apple is gewoon de grote winnaar.

    Ik begrijp dat jij dat toestel al getest hebt ??

  13. Mooi ding 🙂

    Heb verder goede ervaringen met Creative producten 🙂
    Maar toch maar een iPhone gekocht omdat ik alles in 1 wilde…

  14. Hiermee laat Creative zien dat ze het beter kunnen dan Apple, twee camera’s op het toestel, zowel voor als achteraan!!! Ideaal voor videochat waar al langer geruchten over gaan voor de volgende iPhone.

    De prijs is dik in orde en allicht zal dit toestel wel niet te kampen hebben met haarscheurtjes. 😛

  15. Onwijs gaaf!!

    (blijf tog bij Apple. (vind die dual camera wel vet))

  16. Ik heb em al gepre ordered, neit zozeer voor het apparaat, maar meer voor de SDK en buiten alles, hardware modding BOOYAH!

  17. Als dat apparaat rechte hoeken had gehad hoorde je niemand over de vergelijking met een iPod touch of iPhone 😉

  18. Zielige poging… Die naam en dat logo, Zii… Lijkt verdacht veel op Wii, gewoon triest dit. 😛

  19. Met alle respect, maar… laten we eerlijk zijn: Android is een multifunctioneel rommeltje! Veel te chaotisch, en simpelweg niet de Apple feel!

    Origineel geplaatst door Jens
    Ik vind het een zeeer waardige concurrent voor de iTouch. Hij is zelfs beter. Hij is goedkooper dan het 32GB model van de iPod touch, hij heeft 2 cameras ( de iPod touch géén), GPS én Android is een zeer deftig besturingssysteem met veel applicaties.

  20. @ Tim van Elsloo: Yep, het uiterlijk lijkt me voor een touchscreen apparaat nogal logisch gekozen . Ik zou niet weten hoe het er anders uit zou moeten zien. Ik snap wel dat het er op lijkt, maar heeft Apple een patent op de ronde vormen ofzo? Lijkt me niet dat er meteen sprake is van een kloon als andere fabrikanten hier en daar wat rondingen ook mooier vinden staan dan recht toe recht aan. Niks kloon, gewoon een logisch ontwerp met functionaliteit waar de consument in deze tijd op rekent.

  21. Totdat android met update 2.0 is et pas fijn. Want Google heeft zelf aangegeven dat 1.0 en 1.5 van adroid gewoon een beta test is.

    Maar heb een iPhone gewelddig! Maar me G1 vindt ik ook top.

    Dus wachten op 2.0 dan kunnen er veel meer apparaten komen! Dit is leuke concurentie want nu moet apple ook sterk terug komen.

  22. @itrick
    omg vindt ik!!??

  23. Creative maakt leuk spul.. En erg gebruiks vriendelijk.

    Geluid is trouwens 100 x beter dan het geluid wat uit een touch of Iphone komt.

  24. Komt dit ding ook in NL uit? Zo ja, Koop ik het en hou ik mijn iPod

  25. De haat voor Android is wel erg groot hier. Chaotisch, stottert. Heeft iemand hier wel meer dan 3 screenshots ervaring met een Android toestel?

    Ik heb zelf veel met Iphone gewerkt tot Android op de markt kwam, en was eerlijk gezegd gelijk verkocht. Het draait vloeiend, is goed te customizen, is open en ik kan ook nog zien welke bestanden er op mijn telefoon staan. Qua applicaties heb ik ook niks te klagen.

    Ik snap dat concurrentie eng is (WinMobile heeft een andere doelgroep), maar sta open voor iets nieuws en je zal versteld staan.

    Oh, en “Apple feel” is geen internationale standaard voor producten.

  26. Ik vroeg me al af wanneer het zou komen.

  27. niet heel creatief van creative 😀

  28. Ik heb hier een video gevonden op youtube waar deze wordt uitgelegd. Ziet er wel goed uit hoor…

    http://www.youtube.com/watch?v=SywgwUX8RGM

  29. Creative heerst gewoon veel beter dan Apple.

  30. Dammmm het belangrijkste wordt vergeten…..
    De zii egg speelt HD films in 1080 P op je tv af…
    Dat zie ik de pod nog niet doen.
    Je kan het geheugen uitbreiden via SD.
    Wel zo fijn op vakantie.

    Enigste minpuntje vind ik wel dat het ding nog niet in de winkel ligt. Dat het niet bekend is wanneer het in de winkel komt.

    Zou ook wel willen weten hoe lang die batterij mee gaat.
    En of ie spif heeft.

    Ben nog aan het bedenken wat voor nieuwe mp3 speler ik wil kopen.

    Voor i pod is het weer fijn dat er zoveel docking spullenen asseswares voor te krijgen zijn. Alleen alles is zo duur van hun en ze ontploffen de aatste tijd veel.

    Dus ik wacht nog even af wat er van de zii egg terecht komt.. snap ook niet waarom creative eerst een nog een lowbudget zen x fi 2 op de markt brengt.
    Met die zii egg hebben ze een mogelijke i pod killer…
    maar als ze te lang wachten komt i pod met een gelijke aperaat uit.

  31. Heb je al eens goed gelezen wat voor touch scherm de Zii egg heeft? Dat is het neusje van de zalm. Je moet eerst eens lezen wat een apperaat kan en heeft alvorens onzin te plaatsen 😉 f@Aaoij:
    Aaoij zei op 28 juli 2009 om 21:34
    Ik denk dat mp3 kopers deze boven een iPod touch kiezen vanwege het feit dat hier een camera in zit. Zodra apple met een iPod Touch komt met camera is het simpelweg gewoon weer klaar. Het mobiele OSX OS is gewoon perfectie. Buiten het OS is het touchscreen van apple 100000x beter dan elk ander touchscreen. Het werkt enorm soepel zoals je verwacht dat het zou moeten werken, en niet dat haperige gedoe. En internet.. tja.. Full Webbrowsing kun je op een iPhone en iPod Touch, op een laptop of desktop computer en verder op geen enkel apparaat..

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.