Cosmos Rings voor de Apple Watch.

Cosmos Rings is een RPG voor de Apple Watch van Final Fantasy-maker

Cosmos Rings is een nieuwe RPG van de Japanse ontwikkelaar Square-Enix. Het unieke aan deze game is dat deze exclusief te spelen is op de Apple Watch. Het spel maakt gebruik van de sensoren en de Digital Crown van de Apple Watch.

Square-Enix is een Japanse ontwikkelaar en uitgever van games en is vooral bekend van de Final Fantasy-franchise. Nu heeft het bedrijf een nieuwe RPG voor de Apple Watch uitgebracht onder de naam Cosmos Rings. Takehiro Ando van de iOS-game Chaos Rings is verantwoordelijk voor deze exclusieve Apple Watch-RPG. De game maakt gebruik van simpele gameplay door op het scherm te tikken en aan de Digital Crown te draaien.

Klik om inhoud van YouTube te tonen.
Learn more in YouTube’s privacy policy.

Cosmos Rings met Digital Crown op de Apple Watch

In het spel worden automatisch gevechten uitgevoerd, maar je hebt zelf toch nog enige invloed. Je kunt aanvallen ook uitvoeren door op het scherm te tikken en afhankelijk van het aantal stappen dat je zet, verandert de spelsituatie. Tijd is ook een belangrijk onderdeel in Cosmos Rings en door aan de Digital Crown te draaien ga je in het spel terug in de tijd.

Bekijk ook

Digital Crown op de Apple Watch en meer: wat is het en wat kun je ermee?

De Digital Crown op de Apple Watch is de belangrijkste knop op Apple's slimme horloge. Benieuwd waar deze allemaal gebruikt wordt en wat je ermee kunt doen? In dit artikel lees je alles wat je wil weten.

Cosmos Rings voor de Apple Watch.

De grafische stijl van de game is verzorgd door Yusuku Naora van Square-Enix. De stijl van Cosmos Rings heeft ook veel weg van de Final Fantasy-serie en dat is niet verwonderlijk. Yusuke Naora is ook verantwoordelijk voor de toekomstige game Final Fantasy XV en eerdere spellen uit de serie. Om Cosmos Rings te spelen is een Apple Watch verplicht, maar door beperkingen van Apple is het wel noodzakelijk om de iPhone-app op je toestel te hebben staan.

Cosmos Rings kost normaal gesproken €8,99, maar is nu tijdelijk verkrijgbaar voor slechts €5,99.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

4 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.