Final Fantasy IX

Final Fantasy IX komt naar iPhone en iPad

Final Fantasy IX komt naar iPhone en iPad, heeft Square Enix beloofd. De game bevat betere graphics en enkele nieuwe functies, zoals een versnelde spelmodus. Oorspronkelijk verscheen de game in 2000.

Het nieuwe jaar begint goed voor fans van de Final Fantasy-serie. Square Enix heeft aangekondigd dat Final Fantasy IX dit jaar op iOS en Android beschikbaar komt. Je hebt er minimaal een iPhone 5s of een vierde generatie iPad met iOS 7.0 voor nodig. Final Fantasy IX dateert alweer uit 2000 en roept nostalgische gevoelens op, want het is het laatste deel dat nog op de PlayStation 1 verscheen. Er zijn meer dan 5 miljoen exemplaren van Final Fantasy IX verkocht sinds de release en Square Enix hoopt dat nog veel meer mensen de avonturen van Zidane en zijn makkers op zakformaat willen herbeleven.

Final Fantasy IX

Final Fantasy IX

Ook op Windows-pc’s kun je binnenkort Final Fantasy IX gaan spelen. In de trailer is te zien dat de karakters in hogere resoluties zijn uitgevoerd en dat er wat nieuwe of verbeterde functies in zitten, zoals autosave, achievements en een versnelde spelmodus. Die laatste is een A+ toevoeging waar extra voor betaald moet worden.

Square Enix bracht tijdens de feestdagen ook al een update van de Final Fantasy Record Keeper-app (link) uit en kondigde ook aan dat Final Fantasy Type-0 Online beschikbaar komt, een andere app. Wil je nu al in de stemming komen, dan kun je Final Fantasy VII (link) spelen, een game die sinds augustus in de App Store staat. Dit is een directe kopie van de PC-klassier zonder aanpassingen in het verhaal.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 1 januari 2016, 10:56
Categorie Apps
Onderwerp final fantasy

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.