Reacties voor: Componentmakers verwachten iPhone-lancering in oktober

Volgens bronnen van Digitimes komt de volgende generatie iPhone pas in oktober op de markt.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 13 reacties

  1. iPad 3 lijkt me ook zeer onwaarschijnlijk, gezien de iPad 2 nog maar net uit is. Dat ze er al mee bezig zijn lijkt me dan niet meer dan logisch.

    Ik hoop ook dat de nieuwe iPhone zo snel mogelijk komt, m’n 3Gs is langzamerhand echt op..

  2. Stoppen ze dan ook met de 3gs?

  3. Het feit dat er bij staat dat de iPad3 ook komt maakt het complete verhaal ongeloofwaardig imho ;).

  4. IPad 3? Samen met de iPod 3D en de iPhone nano zeker, want ze brengen graag innovatieve apparaten uit met bosjes tegelijk. Mijn bronnen melden een keynote van 3 minuten met een speedrappende Steve Jobs, want alkes moet weg en op=op.

  5. @JD: Haha. Die iPod 3D lijkt me vet

  6. Ik sprak net met mijn telefoonprovider en dit zeiden dat de iphone5/4s or wathever pas eind dit jaar (decemeber) in nederland verkrijgbaar zou zijn.

  7. Is het dan niet eerder zo dat het in september wordt aangekondigd en in oktober verkocht?

  8. (Red.) Verwijderd: voegt niets toe aan het artikel.

  9. @jochem: Ik weet niet of jij je de grote outbound actie van tmobile nog kan herinneren vlak voor de iPhone 4 kwam. Daarin werd ik geloof 2 maanden voordat de 4 kwam nog massaal de 3GS aangeboden als mensen hun contract verlengden. Daarbij werd ook stellig volgehouden door medewerkers dat Apple dat jaar zeker geen nieuwe telefoon op de markt ging brengen. Dus ik zou hetgeen de providers zeggen met een grote korrel zout nemen.

  10. Laten we vooral beseffen dat er een héél groot verschil is tussen wat providers zeggen en wat de medewerkers van callcenters die zijn ingehuurd door die providers zeggen. Dat laatste lijken me per definitie geen betrouwbare, goed geïnformeerde bronnen.

  11. Ik ben er nog steeds zeker van dat de nieuwe iPhone volgend jaar pas komt.. Als dat niet zo is dan verbreken ze het patroon van het lanceren van nieuwe toestellen.. Meestal om de 2 jaar een echt nieuw model met daar tussen in een upgrademodel zoals de 3GS

  12. Pff, ik zit stiekem toch wel heel erg te wachten op die nieuwe iPhone. Heb nu al door 2 providers een iPhone 4 aangeboden gekregen met vele extra’s, maar heb (bijna) 2 jaar geleden tòch een 3gs genomen met het idee om na 2 jaar weer de nieuwste iPhone te nemen…

  13. Hoe later, hoe beter…. 🙂

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.