Reacties voor: CNET: ‘De iPhone is de slechtste telefoon’

CNET UK vindt de iPhone de slechtste telefoon. De applicaties en het touchscreen zijn prachtig, maar als je ermee gaat bellen loop je tegen allerlei problemen aan, zoals een matige batterij, slechte dekking, te zwakke speaker en een verhitte wang.
Lees het complete artikel → CNET: ‘De iPhone is de slechtste telefoon’
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 66 reacties

  1. ze hebben wel gelijk 🙂

  2. Over die laatste zin, logisch: met een touch heb je geen 3G en ben je alleen afhankelijk van wifi!

  3. Hmm.. Sja, moet toch een keer alles van de andere kant bekijken.. Op de accu na heb ik trouwens de problemen niet…

    Vind geluidskwaliteit prima!
    Zal daar idd wel aan het netwerk liggen denk ik 🙂

  4. je kan ook umts uitzetten gsm dekking van T-Mobile is wel goed

  5. Helaas hebben ze wel gelijk, de batterij duur is nooit lang genoeg.

  6. Als ze maar gewoon weer iets te zeuren hebben he. 😀 😀

  7. Inderdaad gewoon een ”even lekker stoken” onderzoek.
    iPhone heeft een twee keer zo groot scherm als mijn vorige (nokia n95) telefoon,apps zijn te gek,alle sociale netwerken zijn goed bereikbaar en ik heb nog nooit last gehad van falend bereik of slecht verstaanbaar zijn,gewoon volume helemaal openzetten en iets harder praten.

  8. poeh, provocerend hoor. beetje zwakke punten om een telefoon op te bestempelen als ‘slechtste ter wereld’? kritiek op de iphone is vaak wel logisch maar dit lijkt me nogal extreem flauw. wil daarmee niet zeggen dat er waarheid zit in de punten..
    het valt me ook vaak op bij websites of andere media die kritiek hebben op de iphone, dat vaak heel trots doen. beetje elitair overkomen

  9. Tsja, ze hebben volkomen gelijk. Maar wij Apple fans zijn verblind door alle andere dingen die het apparaatje kan. Maar goed, gelukkig waren alle punten bekend en vertellen ze niets nieuws.

  10. Dat van dat slechte bereik tov andere telefoons klopt wel, als ik in de trein zit op het traject Amersfoort-Apeldoorn vallen gesprekken bij continu weg, terwijl de mensen om mij heen wel doorbellen. Over internet, laat staan 3G heb ik het al helemaal niet meer

  11. Omdat ik zelf wel erg blij ben dat ik een iphone heb klinkt het nogal paradoxaal dat ik het eens ben dat de iphone de slechtse telefoon is.

    Dit omdat simpel weg vanaf de 1e generatie hij alle basis functies miste van een telefoon. En dat is het in essentie toch?

    hier wat punten om mijn mening te onderbouwen

    1- sms’n zonder melding van aantal gebruikte caracters

    2- Voice dailing wat zelfs op mijn oude nokia beter werkt dan de iphone.

    3 – bluetooth bestandoverdracht ? hallo? dit is geen bluetooth wat de iphone heeft maar appletooth je kan er niets mee ten zij je een dikke bankrekening hebt en alle andere peperdure gadgets van apple koopt.

    Het annuleren van een sms door simpel weg op de cancel button te drukken.

    Wat je ook doet je sms als je een fout hebt gemaakt of je denk laat maar heeft geen nut, hij wordt verstuurd hoe dan ook.

    Er is niets voor niets een jailbreak. En dan heb ik het niet over het pimpen van je iphone met themes en backgrounds, Maar om die functionaliteiten toe te voegen die de iphone al vanaf het begin had moeten hebben.

    En over de matige duur van de accu, ik weet het niet hoor, wat verwacht je van de hedendaagse telefoons / pda’s met al hun nieuwe functies en stroomvretende functionaliteiten.

    Ik heb het wel eens meegemaakt dat hij binnen een dag op 20% procent zat ja. Maar dan heb ik ook minsten continue wifi aan, en een paar spelletjes gespeeld.

    Wifi kan ook uit, en als je het helemaal niet wil gebruiken en het staat toch aan, dan schakeld hij zich automatisch in.

    Ik heb hier geen problemen mee.

  12. RoflMad. Heerlijk iPhone bashing in optima forma 😀

  13. Ach ja…..als je een hond wil slaan is er altijd wel een stok te vinden 😉 Ik blijf de iPhone het beste toestel vinden dat ik tot nu toe heb gehad, en ik heb er al heel wat gehad.

    Tuurlijk zijn er ook – punten te vinden, maar die zijn er bij de andere telefoons ook genoeg.

  14. dekking T-Mobile goed?????

  15. Voor mijn normale bel gebruik is hij prima:)

  16. Origineel geplaatst door Nynerva
    dekking T-Mobile goed?????

    Haha ja daar kan ik ook niet bij met mn verstand wat een waaaardeloze dekking.

  17. Op deze punten hebben ze wel gelijk…

    Maar niemand koopt een iPhone alleen om te bellen…

  18. Lol. Enige probleem is batterij. Maar ga maar met een ander merk zoveel internetten. Die zijn nog sneller leeg. Dus eigenlijk als je naar de huidige markt kijkt, is er geen betere smart telefoon.

  19. @slapstore:
    Precies ik ben het helemaal met je eens.

    Gister las ik deze blogpost, die legt het wel uit wat jij bedoeld denk ik.

    http://www.buroklei.nl/?p=52

  20. Origineel geplaatst door Nynerva
    dekking T-Mobile goed?????

    T-mobile dekking is super! Althans, alles relatief. Ik kom net uit de UK, een week op O2 gezeten, wel, dan is T-mob al een heeeeele verbetering. 😉

  21. batterij oke kan niet lang genoeg meegaan
    maar voor de rest ?
    Ik wil in ieder geval niet meer iets anders!!!!!!!!!

  22. Vind al die punten die ze aanhalen overdreven,geluidskwaliteit is prima ik kan ALtyd iedereen horen en ook verstaan, mijn batt. Is nog NOOIT op onverw8 leeg geraakt!
    Belgeluiden niet sterk genoeg??je zet er toch van beltonen op wat je wil de Appstore staat vol met (gratis) apps. Vind het een heel flauw articel 🙁

  23. Origineel geplaatst door Hotmans
    Vind al die punten die ze aanhalen overdreven,geluidskwaliteit is prima ik kan ALtyd iedereen horen en ook verstaan, mijn batt. Is nog NOOIT op onverw8 leeg geraakt!
    Belgeluiden niet sterk genoeg??je zet er toch van beltonen op wat je wil de Appstore staat vol met (gratis) apps. Vind het een heel flauw articel

    Het gaat er juist om dat het makkelijk had moeten zijn om je eigen mp3’s en geluiden meteen op de telefoon te zetten. Maar alles moet met de navelstreng achtige appstore, sommige apps mogen dan wel gratis zijn, maar het zijn wel weer handelingen die vaak wifi eisen of 3g en dat zijn veel te veel stappen als je alleen even een beltoon wilt toevoegen aan je lijst,

    Hier heeft niet altijd iedereen zin in, je moet overal de tijd voor nemen met de iphone, je kan niet even snel via je pc of mac met de usbkabel je mp3’s in het mapje ringtones slepen. Het is altijd de appleway of the highway.

  24. Ze hebben natuurlijk helemaal gelijk. De iPhone is een leuk ding voor browsen, internet en muziek maar een drama als het gaat om de telefoon capaciteiten. Het is gewoon een iPod waarme je (slecht) kan bellen en sms’en. Als je dat niet erg vindt is er niks aan de hand maar als ‘telefoon’ zuigt het ding. O ja, ik heb alle iPhones gehad (nu 3GS) dus heb wel wat ervaring..

  25. Laten we eerlijk zijn. De iPhone is gewoon een iPod touch met een matige telefoon. Het is en blijft een geweldig multi-mediaapparaat (net als de iPod touch), maar in de “smartphone” categorie schiet hij behoorlijk tekort (geen mogelijkheid om visitekaartjes te versturen en ontvangen via SMS en Bluetooth, mail-attachments niet kunnen bewerken behalve via omslachtige constructies met een web-site van office-pakket, bestanden uitwisselen via bluetooth, customizen van ringtones voor bellen, SMS, alarms enz.). Met een jailbreak kun je een aantal van deze beperkingen nog wel omzeilen, maar het is natuurlijk wel droevig dat elke telefoon die je tegenwoordig gratis krijgt bij een pakje boter dit allemaal wel kan en mijn dure multimedia-apparaat met een duur abonnement allemaal niet.
    Qua ontvangst is de iPhone (in ieder geval die van mij) ook slechter dan andere smartphones. Ik heb twee simkaarten van T-Mobile, en het komt regelmatig voor dat mijn Nokia E71 gewoon 5 streeptjes 3G verbinding heeft en de iPhone helemaal geen 3G kan vinden.
    Maar ook al heeft de iPhone als telefoon nadelen, na 2 maanden wil ik al niet meer zonder. Het blijft een geweldig apparaat voor internetten, gamen, social networks enz. Die wat mindere telefoon neem ik op de koop toe.

  26. Ze hebben wel een punt. De batterij en geluidskwaliteit zijn niet geweldig (voor mij goed genoeg). Als je voornamelijk gaat bellen en SMS’en zou ik je ook absoluut geen iPhone aanraden. Verder zijn de Organiser-functies (todo, notebook, kalender) slecht, bijna net zo slecht als die van Nokia en dat wil wat zeggen. Maar een aantal zaken zijn ook erg goed: internet, het gemak van de appjes en met name het bedieningsgemak/genot. En dat maakt alles goed.

  27. Click-baiting noemen we dat ook wel.

  28. Ze hebben wel een punt. De geluidskwaliteit ervaar ik ook slechter dan bij andere telefoons die ik vroeger had. MAAR ik bel nu eenmaal niet zoveel en voor mij is de extra functionaliteit waarmee de iPhone wel goed scoort minstens zo belangrijk.

  29. Nuttig onderscheid maken ze aan het einde: telefoonfunctionaliteit vs. handheld computer-functionaliteit.

    M.b.t. de telefoonfunctionaliteit ben ik van mening dat de iPhone matig presteert.
    Maar then again, who cares? Als je daarmee wel de (in mijn optiek) beste handheld computer in huis hebt!

    Als ik alleen belfunctionaliteit zou willen, had ik mijn Nokia 6310i (R.I.P.) wel geprobeerd te reincarneren! 🙂

  30. Ze spreken zichzelf nog flink tegen ook:
    Uit de iPhone 3G review:
    We like:
    (…), audio quality during calls

    Bron: http://reviews.cnet.co.uk/mobiles/0,39030107,49297328,00.htm

    Tel daarbij op dat er wel degelijk ringtones worden meegeleverd die je het schaamrood op de kaken kunnen brengen zo luid en dat andere klachten (batterij, zweterig scherm) gelden voor alle touchscreentelefoons en je kunt maar één conclusie trekken: CNET had even wat aandacht / ad impressions nodig en verzint een opvallende kop met de meest besproken telefoon van het moment (cq afgelopen 2 jaar) er in.

    Bizar hoe zo’n website bereid is geloofwaardigheid in te ruilen voor en paar extra bezoekers.

  31. Ik vind ook dat mijn Ferrari:

    – lastig parkeert en een slechte draaicirkel heeft
    – verschrikkelijk tegenvalt qua zuinigheid, vooral bij street-races
    – prijstechnisch niet kan concurreren met een Peugeot 104
    – door zijn brede sloffen onnodig veel rubber verslijt

    Allemaal basisfuncties van een auto !!

  32. ben het wel deels met ze eens,

    de trilfunctie gaat zo zacht dat je hem vaak niet eens voelt!
    en als je geluid aan heb dan gaat dat idd vaak niet hard genoeg. je hoort het gewoon simpelweg niet!

    maar voor de rest…. vind ik dat we niks hebben te klagen, als je kijkt wat je er allemaal mee kan dan vallen die kleine minpuntjes in het niets.

    en de batterij, logisch dat die na een dag leeg is als je alles aan heb staan en hem redelijk gebruikt.

    het is en blijft een mobiele telefoon!

    alleen omdat die (bijna) alles kan wat een computer kan is de batterij nou eenmaal sneller leeg wat denk je dan?
    anders prop je er lekker een laptop accu in als je niet tevreden ben je de huidige accu?

    en dan nog… je koopt hem tog egt zelf? dus kan je wel klagen maar koop hem dan ook niet….;)

  33. Ik kan me in weinig van deze punten vinden en sommige punten gelden voor veel GSM toestellen, zoals de matige ringtones die op het toestel staan. De gesprekskwaliteit vind ik prima, maar ik was al de matige geluidskwaliteit van de Nokia 3250 gewoon geraakt. 😀
    Ach ja, veel zaken zijn persoonlijke smaak, dus echt objectief kan je dit artikel moeilijk noemen.

  34. mn vriendin mag nu mijn iPhone 3G gebruiken omdat ik de 3GS heb .. ze wil direct weer overschakelen naar haar witte samsung star omdat de batt.duur heeeel slecht is zegt ze .. en gelijk geef ik ze helemaal ! (er staat helemaal nix op die iphone buiten de JB en ze doet er nog geen dag mee..ze smst aleen maar en dan nog!)

  35. Origineel geplaatst door Joostmans
    Ik vind ook dat mijn Ferrari:- lastig parkeert en een slechte draaicirkel heeft
    – verschrikkelijk tegenvalt qua zuinigheid, vooral bij street-races
    – prijstechnisch niet kan concurreren met een Peugeot 104
    – door zijn brede sloffen onnodig veel rubber verslijtAllemaal basisfuncties van een auto !!

    Ik kan me hier helemaal in vinden. Buiten de gebruiks-sporen op m’n iPhone heb ik geen klachten.

  36. Kan je er ook mee bellen dan ?!?

  37. Kun je GPS uitzetten dan????

    Verder is het weer lekker Apple bashen…. Niks aan de hand mensen, move along…….

  38. Ha wat een onzin, de geluidskwaliteit bij het bellen is prima! Verschil met mijn nokia 6300 is duidelijk hoorbaar, aan de andere kant (Iphone is hoorbaar beter). Misschien zegt dat ook wat over de nokia, maar daarvan vind ik het geluid ook goed (dus…). Iphone wordt in de loop der jaren steeds beter! wordt gewoon een onderdeel van je leven en je kan er ook nog mee bellen! al dat negatieve over de iphone, helemaal niet nodig!

  39. Hij is goed, Softijs 🙂
    Ik vind het een magistraal multimedia apparaatje.
    en O ja, je kunt er ook nog mee bellen.

    Batterijduur? och, even opletten en je kunt hem aan iedere computer opladen. Overal op kantoor staan wel computers.

    Werkelijk het enige punt waar ik zelf last mee heb is het bellen in de auto en ik weet eigenlijk niet eens of het wel aan de iPhone ligt. Maar met mijn oude nokia ging dat goed, nu met de iPhone gaat dat moeilijk, ik kan iedereen heel goed verstaan, alleen kunnen ze mij haast niet verstaan. Raar hè?
    Ik rij in een Renault misschien dat dat het is…

  40. Ze hebben opzich in alle punten gelijk. Ook dat de iPhone de “Slechtste TELEFOON” is klopt imo. Maar als een “handheld-computer” is ie zeker niet de slechtste en dat is ook de reden dat mensen de iPhone kopen.

  41. Ik vind zo’n warm toestel tegen m’n oren wel lekker! Zeker in deze koude tijden…

  42. Beetje gelijk hebben ze wel helaas.
    Ik kan heel vaak met bellen de persoon aan de andere kan niet verstasn.
    En ik wordt er vaak gek van dat ontzettend vaak het gesprek word afgebroken.
    De batterij is wel snel leeg maar dat is natuurlijk niet gek door all dat internetten enz enz dat vreet stroom.
    Daarom ligt er altijd een tweede oplader in de auto;-).
    Verder op het gebied van internet is hij TOP!!
    Daar kan voor mij geen telefoon aan tippen!

    Ben ook helemaal verslaafd aan mijn iPhone.

  43. Origineel geplaatst door Frank van Manen
    Origineel geplaatst door JoostmansIk vind ook dat mijn Ferrari:- lastig parkeert en een slechte draaicirkel heeft
    – verschrikkelijk tegenvalt qua zuinigheid, vooral bij street-races
    – prijstechnisch niet kan concurreren met een Peugeot 104
    – door zijn brede sloffen onnodig veel rubber verslijtAllemaal basisfuncties van een auto !!Ik kan me hier helemaal in vinden. Buiten de gebruiks-sporen op m’n iPhone heb ik geen klachten.

    Ik vind deze vergelijking mooi gevonden, maar het is een te grote sprong om te nemen in vergelijking met de iphone.

    Er missen te veel details. Het gaat er niet eens om dat de iphone / ferrari veel zuipt etc…

    Bij de iphone gaat het erom dat ze gewoon vanaf de 1g basis functionaliteiten misten! en nu nog steeds, Ik denk niet dat er ooit een auto is geweest die de optie nog niet had om deze MET stuur te kopen omdat je die kon vinden in de Ferrari store….

  44. Sinds ik gebruik maak van pushmail is het batterijverbruik heel redelijk te noemen! Ik heb iedere dag genoeg over, terwijl dat daarvoor met fetchmail niet zo was.

  45. Wat een zeik onderzoek. Het batterij probleem is idd een probleem maar dat komt doordat je met een iphone niet alleen belt of smst. En
    wat doe je met andere telefoons…? Juist. Alleen maar smsen of bellen want je kan niet veel meer?

    De iphone is meer dan een telefoon.. En daar houdeb mensen gewoon geen rekening mee.

  46. Een nu graag een enquete onder iphone gebruikers…

  47. Ik vind de iPhone echt een fantastisch toestel, maar zoals in dit artikel zit ik ook een beetje met dezelfde problemen….. De geluidskwaliteit wanneer je belt is niet wat het zou moeten zijn en soms hoor je gewoon niet wat de mensen zeggen en sta je daar maar de hele tijd te vragen “of ze de laatste zin nog eens willen herhalen?”….
    De batterij is nog 1 van de minpunten. Nu moet ik mijn iPhone elke avond herladen of de volgende dag zou hij zonder batterij zitten.
    Voor de rest is het wel een zeer goed toestel en jammer van de hoge prijs want anders zou mijn volgende gsm weer een iPhone zijn 😀

  48. IK ben een grote iphone fan maar het neemt niet weg we de zwakheden onder ogen moeten komen en durven te zeggen;het is al helemaal correct te noemen dat het bereik niet oke is,als ik op bepaalde plaatsen vol bereik heb met een simpele nokia van 39euro dan heb ik met deze beter bereik dan met de iphone en dit met dezelfde provider.Dit kan gewoonweg niet en dit probleem is er al met alle 3 de iphones generaties geweest.
    Als ik iemand bel dan is het idd ook zo ik het niet echt super vind,het is doenbaar maar niet super,dat moet idd ook beter.
    Dat van hitte als ik bel heb ik niet voor,merk er niks van.
    Tja,alle nieuwe gsm’s met die nieuwe snufjes zorgen er allemaal voor deze geen 3 dagen meegaat,de iphone is daarin absoluut niet de enige.

  49. Ze hebben gewoon een hekel aan Apple 🙂

  50. De iPhone is een geweldig ding!

    Mooie iPod, mooie handheld computer, prima GPS, leuke apps…. en oh ja je kan er ook mee bellen… maar dat is bijzaak.

    Ze hebben wel een punt. Het zijn wel de meest zwakke punten van de iPhone, maar ik heb er mee leren leven.

  51. Origineel geplaatst door iKarnemelk
    Laten we eerlijk zijn. De iPhone is gewoon een iPod touch met een matige telefoon. Het is en blijft een geweldig multi-mediaapparaat (net als de iPod touch), maar in de “smartphone” categorie schiet hij behoorlijk tekort ……. Maar ook al heeft de iPhone als telefoon nadelen, na 2 maanden wil ik al niet meer zonder. Het blijft een geweldig apparaat voor internetten, gamen, social networks enz. Die wat mindere telefoon neem ik op de koop toe.

    Ik kan het hier niet anders dan volmondig mee eens zijn.

  52. Ik vind de iPhone 3gs echt beter en sneller tegen over de andere die ik heb gehad.. Wat normaal is is die batt.duur enzo.. Maar ik hoop wel dat de volgende iPhone wat beter word en niet weer de zelfde uitstraling van de 3g…en zo een cameraatje is zetten die je ook kunt vinden op een gsm die
    maar 100€ kost… ( met nog zoveel functies) Maar om hem de slechtste te noemen..?? Neen zeker en vast niet 🙂 altijd trouwe Nokia klant geweest en
    veeel versleten maar 1x ik deze iPhone had (1.5j geleden) wil ik gewoon nix anders meer. Dit is wat (de meeste onder ons) zoeken in een handheld! î„…

  53. Voor mij zou probleem #1 zijn: het kost teveel schuiven en tappen om iemand te bellen.
    Probleem #2: als je gebeld wordt en je telefoon uit je zak haalt neem je per ongeluk al op, doordat de “answer’-knop al actief is. Je moet dan echt kijken of je al opgenomen hebt of niet. Ik zou liever een hardware-knop gebruiken om op te nemen.

  54. Wat een gezeik over de iphone, bellen gaat prima ik versta mensen beter dan met welke telefoon ook die ik hiervoor heb gehad. Iphone is de beste/fijnste telefoon die ik ooit heb gehad. Na een jaar ben ik er nog niet op uitgekeken, dat was met andere telefoons wel anders. Mijn volgende telefoon word weer een iphone.

  55. Ik heb de iPhone ook niet genomen om te bellen.
    Ik wilde gewoon een computertje in m’n zak, bellen doe ik toch nauwelijks.

  56. Ik heb een ITA 3G met Vodafone en ik heb dat probleem dus niet.

    Sterker nog. Ik merk dat mijn 3G op plekken waar mijn HTC Touch Pro geen 3G ontvangst had wel ontvangst heeft en nog goede ook.

    Of de iPhone zo slecht is op dat vlak, dat geloof ik niet.

    Origineel geplaatst door Rik
    Dat van dat slechte bereik tov andere telefoons klopt wel, als ik in de trein zit op het traject Amersfoort-Apeldoorn vallen gesprekken bij continu weg, terwijl de mensen om mij heen wel doorbellen. Over internet, laat staan 3G heb ik het al helemaal niet meer

  57. ze hebben hier wel gelijk!
    Mijn iphone (2G) is binnen een dag leeg, ookal staat hij alleen maar op de stand-by.

  58. @Marc3l: Voor een telefoon die een keertje of 500 is opgeladen is dat niet zo slecht hoor 🙂

  59. Ik mag mezelf blijkbaar heel gelukkig prijzen dat mijn 3gs het prima doet en geen enkel van de besproken tekortkomingen heeft.
    Nog NOOIT is een gesprek zomaar afgebroken,er zeurde nog niemand over de geluidskwaliteit aan de andere kant,ontvangst is steeds top en dan de batterijduur…. het is nu net het telefoongedeelte dat het minste vraagt van de iphone! je moet maar eens testen hoelang je nog kan bellen als je batterijmeter reeds in ‘t rood staat. Dat is best nog lang,hoor!
    IK ben tamelijk nieuwgezind (niet trots op hoor,maar die drang…. 🙂 ) en heb dus al heeeel wat smartphones gehad.
    Bij de komst van de 3G had ik al eens ergens gelezen dat de telefoonfunctie bagger was en schafte mezelf dan de HTC touch diamond maar aan…geen slimme keuze
    (persoonlijke mening).
    Bij geluk vond ik een overnemer en ging toch voor de iphone 3G.
    Wel,ik kan zeggen dat het voor mij de BESTE telefoon ooit is en al dwong mijn neurose me om ook de 3GS te kopen (al was het maar een flauwe upgrade), Ik zal nooit meer een andere mobiel hebben dan de IPhone.
    En er zullen nog veel andere Goeie smartphones op de markt komen die ongetwijfeld ook gewoon goed zijn maar IK heb mijn keuze gemaakt 😀

  60. Origineel geplaatst door Chris
    Voor mij zou probleem #1 zijn: het kost teveel schuiven en tappen om iemand te bellen.
    Probleem #2: als je gebeld wordt en je telefoon uit je zak haalt neem je per ongeluk al op, doordat de “answer’-knop al actief is. Je moet dan echt kijken of je al opgenomen hebt of niet. Ik zou liever een hardware-knop gebruiken om op te nemen.

    Euh…normaal als je telefoon in je zak zit is ie in stand by,niet?
    Dus wanneer je dan een gesprek ontvangt moet je ‘sliden’ om op te nemen dus ik vraag me af hoe dit probleem dan bij jou opduikt.

  61. Heb m’n antwoord al… je bent geen iphonegebruiker dus.
    Je hoeft echt niet te tappen en te schuiven als een gek,hoor.
    Ben er haast van overtuigd dat je met de iphone bij de snelste bent om een gesprek te starten.

  62. Origineel geplaatst door kevin
    Ben er haast van overtuigd dat je met de iphone bij de snelste bent om een gesprek te starten.

    Stel je wilt het alarmnummer bellen. Homebutton – slide to unlock – home button om uit de lopende applicatie te komen (wachten) – tap op Phone (wachten) – tap op Keypad – tap op 112 – tap op Call.

  63. Origineel geplaatst door Patrick
    Ik heb een ITA 3G met Vodafone en ik heb dat probleem dus niet.Sterker nog. Ik merk dat mijn 3G op plekken waar mijn HTC Touch Pro geen 3G ontvangst had wel ontvangst heeft en nog goede ook.Of de iPhone zo slecht is op dat vlak, dat geloof ik niet.Origineel geplaatst door RikDat van dat slechte bereik tov andere telefoons klopt wel, als ik in de trein zit op het traject Amersfoort-Apeldoorn vallen gesprekken bij continu weg, terwijl de mensen om mij heen wel doorbellen. Over internet, laat staan 3G heb ik het al helemaal niet meer

    Helemaal mee eens. Ik heb een BE iPhone met Vodafone en heb echt NOOIT problemen met het bereik. Sterker, ik heb regelmatig dat collega’s met Vodafone in hun Nokia of Blackberry geen bereik hebben terwijl ik nog WEL bereik heb. Ook de batterijduur is niet slechter dan andere smartphones die ik heb gehad, terwijl ik veel meer met het toestel doe. Sure, hij kan wat accu betreft niet op tegen veel simpeler toestellen, maar dat is niet meer dan logisch.
    Ook ik mis wat simpele functies (karakters tellen bij SMS, visitekaartjes via BT, etc) maar verder herken ik echt niks in dit CNET stukje. De geluidskwaliteit is prima, bijvoorbeeld.

  64. Ja dat klopt wel met dat speaker gedoe. En heel soms valt me gsprekken uit. En met headset denk ik dat ze een microfoon erin zouden maken of geluid kwalteit wat hoger moetten(misschien met de volgende update) of volgende iPhone. Maar ik ben toch heel blij met me iPhone. Het doet wat die moet doen.

  65. ( samgsung star zuigt ) zoals star en die vor

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.