Clips-voetbalstickers

Clips-app krijgt voetbalstickers voor het WK

Apple heeft de Clips-app uitgebreid met voetbalstickers, labels en posters met aanpasbare tekst. Zo kom je helemaal in de stemming voor het WK.

Clips-app in voetbalstemming

FIFA’s wereldkampioenschap voetbal begint op 14 juni met de eerste wedstrijd tussen Rusland en Saoedi-Arabië om vervolgens, ruim een maand later, te eindigen met de finale op 15 juli. Wil je je vrienden filmpjes gaan sturen van je kijkervaringen, dan is Apple’s Clips-app er helemaal klaar voor. Geanimeerde stickers, labels en posters met aanpasbare tekst zorgen ervoor dat je digitaal kunt meejuichen bij de goals van België, Marokko, IJsland of welk team je ook steunt.


Clips-voetbalstickers

Het is in feite maar een kleine update, omdat er maar een handjevol nieuwe items bij zijn gekomen. Afgelopen november kreeg de Clips-app een grotere update naar versie 2.0. Clips werd toen aangepast voor de iPhone X, kreeg Star Wars-stickers, een nieuwe interface en de nieuwe Selfie Scenes. Die laatste functie werkt alleen op de iPhone X omdat een TrueDepth-camera nodig is. Je kunt jezelf op 12 verschillende locaties plaatsen en 360 graden rondkijken, bijvoorbeeld in de pixelomgeving van een retrogame. Ook kun je doen alsof je in de Millennium Falcon of de Mega-Destroyer zit. Elke scene heeft een andere stijl, soms met bijbehorende achtergrondgeluiden.

Clips is Apple’s gratis app waarmee je korte video’s kunt maken, bijvoorbeeld om als videoboodschap naar vrienden en familie te sturen. Je kunt korte filmpjes en foto’s achter elkaar plakken, een filter er overheen zetten, geanimeerde tekst en muziek toevoegen en stickers plakken met grappige uitspraken. Apple heeft stickers van Star Wars, Disney en Pixar – en nu dus ook van het WK.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 22 mei 2018, 10:19
Categorie Apps
Onderwerpen voetbal, wk 2018
1 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.