Reacties voor: Civilization VI: bouw een nieuwe beschaving, nu ook op de Mac

Bouw je eigen beschaving nu ook op de Mac met het nieuwste deel in de populaire Civilization-serie. Civilization VI, het nieuwste deel in deze reeks strategiegames, is nu beschikbaar voor de Mac via Steam en de Mac App Store.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 6 reacties

  1. Ben aan het twijfelen of ik de PC versie moet kopen om met Bootcamp te spelen of de geporte versie voor de Mac. Naar mijn idee loopt het toch iets minder lekker op een port? Iemand hier ervaringen mee?

  2. Ik vond die bootcamp men mac enorm vertragen als ik Windows nodig heb neem ik gewoon vm ware

  3. Bij Steam krijg je altijd alle versies van een game, dus je hoeft niet te kiezen! Civ V heb ik zowel onder Windows als op de Mac gespeeld (meer op de Mac) maar geen problemen ondervonden. Mod support is op Windows wel beter.

  4. Vraagje, mijn macbook air uit 2012 voldoet niet (helemaal) aan de minimale specs. Ik heb 1,8 GHz Intel Core i5, 4 GB 1600 MHz DDR3 en Intel HD Graphics 4000 1536 MB. Kan ik deze game spelen (op een lagere kwaliteit)?

  5. Origineel geplaatst door RK
    Vraagje, mijn macbook air uit 2012 voldoet niet (helemaal) aan de minimale specs. Ik heb 1,8 GHz Intel Core i5, 4 GB 1600 MHz DDR3 en Intel HD Graphics 4000 1536 MB. Kan ik deze game spelen (op een lagere kwaliteit)?

    Nee

  6. Had civ v op mijn MacBook pro retina uit 2013. Werd gek van de ventilator die na 10 minuten begon te loeien. Zat bij deel vi niet anders zijn.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.