Reacties voor: Casio STB-1000: traditioneel Casio-horloge toont sportdata via app

De Casio Sports Watch STB-1000 is een smartwatch die sportinformatie via de iPhone verstuurt.
Bastiaan Vroegop -

Reacties: 8 reacties

  1. Maar waarom zijn de cijfers op deze joekels van horloges zo klein? Kansloos dat je onder het rennen je hartslag kun aflezen…
    NB: de dames in dit filmpje zijn duidelijk niet uitgekozen op hun sportieve capaciteiten; die blonde gaat 500m rennen niet volhouden zo te zien; hopelijk voor haar stond alles er in 1 take goed op…

  2. Het uiterlijk van de demonstratrices staat me meer aan dan dat van de watch.Maar de functionaliteit is niet verkeerd (zolang je niet je zonnebril, maar een 5 montuur opzet)

  3. Ik denk niet dat iemand dit koopt

  4. @Daan: Dan ben jij dus niet bekend met de Casio G-Shocks. Dit zijn hele gewilde horloges omdat ze zo ontzettend degelijk maar toch betaalbaar zijn. Er zijn zelfs verzamelaars. Of de gewone man dit horloge ook koopt is inderdaad nog maar de vraag maar daar is het sowieso al de vraag of die überhaupt een horloge koopt.

  5. @Daan: G-shocks zijn zeer gewild en bekend.

  6. @pietje Puck: Koop een Garmin 220, heeft een eigen gps en grote cijfers. Onder het lopen kun je de snelheid, tempo, tijd en evt hartslag bekijken.
    Later op de computer een compleet overzicht waar en hoe je gelopen hebt

  7. Ik ben dus zo’n G-shock fanaat. Ik heb er “maar” 7. Allemaal solar-powered en multiband. Dus: nooit nieuw batterij en lopen ALTIJD goed.
    Deze zal het voor mij niet worden helaas omdat ik hem niet mooi vind.

  8. Ze kijken meer op hun horloge dan dat ze op de weg letten…..

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.