Carpool Karaoke met Shaquille O Neal en John Cena

Tweede seizoen van Carpool Karaoke komt eraan

Apple gaat een tweede seizoen van Carpool Karaoke maken, de tv-serie waarbij bekende mensen samen in de auto kruipen om een potje te zingen.

Heb je de afgelopen maanden ook elke aflevering van Carpool Karaoke grijsgedraaid en kun je elke grap uit de aflevering met Shaquille O Neal en John Cena lipsyncen? Lag je onder je stoel van de onderbroekenlol van de Game of Thrones-‘zusjes’ Sophie Turner en Maisie Williams? Of je het nu leuk vond of niet: Apple is blijkbaar tevreden met de kijkcijfers van het eerste seizoen, want er is akkoord gegeven voor een tweede seizoen Carpool Karaoke. Dat heeft CBS CEO Leslie Moonves verklapt tijdens een conferentiegesprek met investeerders. Moonves noemde Carpool Karaoke om duidelijk te maken hoe de CBS-talkshows tot nieuwe projecten kunnen leiden.

Tweede seizoen Carpool Karaoke aangekondigd

De geplande artiesten en draaidagen werden nog niet onthuld. Vorig jaar deden topgasten als Will Smith en Metallica mee. Voor Linkin Park-zanger Chester Bennington was de serie een van de laatste activiteiten voor zijn dood.

Apple’s variant van Carpool Karaoke is eigenlijk een spin-off van de al langer bestaande Carpool Karaoke-filmpjes van The Late Late Show with James Corden. In de serie zitten twee bekende muzikanten, acteurs of andere bekende personen met elkaar in de auto en zingen ze allerlei liedjes.

Carpool Karaoke met Shaquille O Neal en John Cena

Apple biedt de shows nu alleen aan voor Apple Music-abonnees. Mogelijk komt daar in 2019 verandering in als het aantal Apple tv-shows verder groeit tot een zelfstandige videodienst. Apple zou de shows dan ook via de speciale TV-app op de Apple TV kunnen aanbieden. Er staan nog veel meer tv-series en documentaires gepland, zoals een serie rondom Steven Spielberg’s ‘Amazing Stories’, een comedy met Kirsten Wiig en een science fiction-serie van de maker van ‘Battlestar Galactica’ In onze round-up met Apple tv-shows zie je ze allemaal op een rijtje.

Voor Apple was Carpool Karaoke de tweede tv-serie waar ze in investeerden, na het geflopte Planet of the Apps. Sindsdien zijn er meer Hollywood-kopstukken in dienst genomen om de programmering in goede banen te leiden.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 16 februari 2018, 8:49
Bron Bron Hollywood Reporter
Categorie Apple
Onderwerpen apple shows, karaoke

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.