CarPlay preview: CarPlay van de toekomst.

Reacties voor: Vernieuwde CarPlay 2.0: dit kun je doen met de volgende generatie CarPlay

Apple heeft grootse plannen met CarPlay. Hoewel het nog een tijdje duurt, heeft Apple al laten zien wat de volgende generatie CarPlay allemaal te bieden heeft. En nu de release steeds dichterbij komt, zijn er steeds meer hints en aanwijzingen wat we kunnen verwachten.
Redactie iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 9 reacties

  1. Is er nieuwe hardware voor nodig? Ik ben heel benieuwd of het op de Polestar 2 gaat werken. Waarom kondigen ze dit zo ver van tevoren aan?

    EDIT….ik moet beter lezen…alleen op auto’s van na 2023…

  2. Bizar dat BMW niet meedoet aan dit project. BMW’s zullen met de iDrive 8 wagens nu ook zo’n langwerpig scherm hebben en ze waren het eerste merk/1 van de eerste om draadloos Carplay te ondersteunen en digitale auto sleutels via Wallet.

  3. Audi en Porsche doen mee, maar de rest van de VW groep waaronder VW zelf doen niet mee? Weird.. lijst zal wel tijdelijk zijn en uitgebreider worden naarmate de tijd vordert neem ik aan. 2024 Is nog wel ff wachten helaas..

  4. Uhmmm

    najaar 2023? op zijn vroegst 2024? dat lijkt me toch niet zo lang duren?

    Apple zegt dat de eerste geschikte automodellen vanaf het najaar van 2023 aangekondigd worden. Dat betekent ook dat het daarna nog veel langer gaat duren voordat de eerste auto’s met deze nieuwe CarPlay daadwerkelijk de weg op rijden. Reken dus op ergens in begin 2024 op z’n vroegst.

  5. Ik zie het voordeel van de eerste functie’s die genoemd worden in het stuk niet helemaal die verschijnen nu ook in het beeldscherm in de auto dus als het ook CarPlay kan is dubbel op ?

  6. Ik zit te wachten op standaard draadloos CarPlay?

    • Daar kan Apple niets aan doen. Ik heb bedrade carplay, maar ik vind het geen probleem. Ik heb op Amazon een usc-c naar lightning draadje gekocht van 20cm. Als ik de auto instap plug ik mijn iPhone in. Carplay is stabiel met een draadje.

    • Persoonlijk zou ik stoppen met wachten en gewoon een van die wireless CarPlay dongles kopen. Heb er al meerdere in gebruik gehad. (Drie verschillende auto’s). Bevallen tot nu toe prima. Kunt er meer over vinden als je googled op carplaylife.com. Deze Engelsman heeft er verscheidene getest. Tip!

    • Inderdaad. Dat lijkt met meest belangrijkste!

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.