Case Mate introduceert bijna onzichtbare iPhone-case

Case Mate heeft de Naked Case voor de iPhone ontwikkeld, die volgens de fabrikant vrijwel onzichtbaar is. De kunststof case heeft geen screenprotector nodig; die is al ingebouwd in de vorm van een electrostatisch membraan.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

Case Mate Naked iPhone CaseDe Naked iPhone Case van fabrikant Case Mate is niet echt onzichtbaar, maar is door de transparante kunststof wel bijzonder onopvallend. Pluspunt daarbij is, dat je iPhone van alle kanten zichtbaar blijft. Erg veel verschil met de verschillende transparante cases die al verkrijgbaar zijn is er niet – of het moet al zijn dat je geen screenprotector meer hoeft te plakken. De naakte case van Case Mate bedekt namelijk ook de voorkant van het scherm.

De voorzijde bestaat uit een electrostatisch membraan, die krassen voorkomt. De case is per direct beschikbaar voor een adviesprijs van $34,95. Dat is geen koopje, maar het is altijd nog goedkoper dan de Diamond iPhone Case die Case Mate ook in het assortiment heeft: die kost $20.000 en is bezet met diamantjes, gemaakt van goudkleurig leer en voorzien van een 18 karaats gouden embleem. Een goedkope Leather Flip Case ($19,99) hebben ze ook. Niet dat je daarmee nou rommel in huis haalt: de flipcase is gemaakt van het “fijnste Italiaanse leer” dat er te krijgen is.

Meer info: Naked Case for the Apple iPhone

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 10 september 2008, 7:51
Categorie Accessoires
Onderwerpen accessoire, hoesje, naakt

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.