Gebruik je iPad om kop koffie warm te houden (humor)

Een web-app om je kop koffie met behulp van je nieuwe iPad op te warmen. Dat beweert HotPad in ieder geval te zijn, maar het is een humoristische insteek op het feit dat de nieuwe iPad volgens sommige testen meer warmte zou uitstralen dan de vorige iPads.

Gebruik je iPad om je kop koffie warm te houden (humor)Wat als je kop koffie koud dreigt te worden en je bent te lui om deze opnieuw te gaan warmen? Als je je iPad in de buurt hebt hoeft dat geen probleem meer te zijn, tenminste dat willen de makers van de web-app HotPad je doen geloven. HotPad zou de processor van je iPad dusdanig overklokken dat je er je koffie uren warm mee kan houden. Natuurlijk kan je je iPad beter niet als onderzetter gebruiken, maar de app speelt op een humoristische manier in op het feit dat de nieuwe iPad volgens sommige tests beduidend warmer wordt dan haar voorgangers. Volgens Apple voldoet de nieuwe iPad aan alle regels.


Volgens de makers van HotPad, de Primary Coffee Company, is de app niet schadelijk voor je iPad. Qua interface zit de web-app wel grappig in elkaar. Zo lees je onderin het beeld instructies dat je je nieuwe iPad eerst op een platte achtergrond moet leggen. Dan kan je de app zijn werk laten doen. Als de meter honderd procent heeft bereikt kan je je kop koffie op de iPad zetten op de daarvoor bestemde rode cirkel. Proberen is natuurlijk alleen op eigen risico.

De Nederlandse ontwikkelaar Philip Plotnikov maakte ooit een iPad-onderzetter als app, maar die wees Apple resoluut af. Ze willen niet de indruk wekken dat je de iPad daadwerkelijk als onderzetter kunt gebruiken.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 25 maart 2012, 7:29
Categorie Achtergrond
Onderwerp nieuwe ipad
17 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.