Digg werkt aan eigen iPhone-applicatie

Digg-oprichter Kevin Rose heeft in een video-interview bevestigd dat er een officiële iPhone-applicatie van Digg aankomt. Hij werd wat overvallen door de vraag, zo blijkt uit het filmpje. Toevallig had de interviewer over zijn schouder gekeken en de app gezien.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

digg iphoneKevin Rose, oprichter van de website Digg, heeft bevestigd dat er een officiële iPhone-applicatie voor Digg aankomt. Rose werd overvallen door een vraag van interviewers Arnt Eriksen en Thomas Moen, die hem een vraag stelden over de komende iPhone-applicatie van Digg. Rose lijkt verrast en reageert: “I cannot show that off yet. You’re not even supposed to know about that… Nobody knows about that.” Interviewer Eriksen zag een glimp van de applicatie toen hij naast Rose zat en hem iets wilde vragen. Rose had op dat moment de iPhone-applicatie geopend. Hieronder is het fragment te zien. Het volledige interview komt later nog online.


Op dit moment heeft Digg nog geen mobiele app en de mobiele site is al sinds juli 2008 niet meer vernieuwd. Er zijn al wel applicaties van derden, zoals Diggle (€2,39!) en OKdigg (€0,79, maar die zijn bijna allemaal betaald. Meestal is Kevin Rose degene die geruchten vroegtijdig laat uitlekken, maar deze keer was hijzelf aan de beurt:

Klik om inhoud van YouTube te tonen.
Learn more in YouTube’s privacy policy.

Via: ReadWriteWeb
Screenshot bij dit artikel is van OKdigg.

Informatie

Laatst bijgewerkt
2 november 2009 om 2:58
Categorie
Uncategorized

Reacties: 5 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.