Reacties voor: CableJive Charge Converter: adapter voor oudere iPhone-docks

De CableJive Charge Converter is vanaf nu beschikbaar. Met dit accessoire kun je oude FireWire-gebaseerde laadkabels, speakersystemen en sounddocks met de iPhone 3G gebruiken.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 5 reacties

  1. het lijkt me dat het kabeltje net zo goed tussen de dock en de lader geplaats kan worden?
    Dan heb je geen wankele toren, dan kan imho nooit de bedoeling zijn.

  2. Ik heb inmiddels de hier ook eerder aangekondigde adapter van RIDAX. Dit lijkt wel dezelfde, maar het belangrijkste het functioneert voortreffelijk.

  3. Ah geweldig. Ik heb een ipod connector in mijn volvo. De iPhone werkt daarmee, en ik kan internet radio streams via 3G via het audio systeem in de auto luisteren. Alleen kon ik de iPhone daarmee niet opladen. Ik heb dit ding gelijk besteld. De bevestigsmail zei me dat het woendag 1 oktober op de post gaat. Super! Bedankt voor de tip.

  4. Heb de adapter vorige week besteld en hij lag twee dagen later in de brievenbus. Je krijgt nog steeds de melding “Dit accessoire is niet ontworpen voor de iPhone” maar verder werkt alles (laden en sound out) prima met de iPod adapter van Connects2 in mijn auto. Alleen jammer dat het zo’n lelijk ding is, imho kon het ook twee keer kleiner…

  5. en hoe doet deze het in samenwerking met e volvo ipod connection kit? Ik heb de scosche passtrough besteld, zou ook moeten werken…

    @Dexter@Dexter

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.