Bonjour wekker

Bonjour is een wekker die met je meedenkt

De Bonjour is een wekker met intelligente functies. Bonjour maakt je eerder wakker als het slecht weer is of als er file staat.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

De wekker is niet de meest favoriete gadget in huis. Maar met Bonjour wordt het misschien toch nog leuk. Deze wekker wordt aangestuurd door kunstmatige intelligentie en werkt samen met diensten als Philips Hue, Spotify en Nest.

Bonjour wekker

Bonjour-wekker met extra intelligentie

De Bonjour-wekker is gemaakt door de Franse designstudio Holi. Het kan meer dan je wakker maken; het houdt ook rekening met gebeurtenissen in je leven. Ga je laat naar bed, dan houdt Bonjour daar rekening mee. Staat er file op weg naar je werk, dan maakt deze wekker je iets vroeger wakker. Je kunt de wekker ook instructies geven om je eerder of later wakker te maken als het slecht weer is. De Bonjour maakt via Wi-Fi verbinding met internet en je kan er tegen praten om apparaten aan te sturen. Om te activeren zeg je uiteraard het Franse woordje ‘Bonjour’.

Bonjour wekker naast het bed

Verder helpt Bonjour je de dag door. De wekker adviseert bijvoorbeeld warme kleding als het koud is en herinnert je dat het tijd is om wat te gaan sporten als je die dag nog maar weinig hebt bewogen. Je moet er wel tegen kunnen, zo’n bemoeizieke huisgenoot.

Voor 99 dollar haal je deze slimme wekker in huis, exclusief verzendkosten. De uiteindelijke verkoopprijs in de winkel moet $249 worden, maar Holi zal eerst moeten bewijzen dat ze deze Kickstarter-fase zonder kleerscheuren door komen. Het doel is al ruim gehaald. Er was $50.000 nodig om de eerste collectie Bonjours te kunnen maken.

Bonjour-wekker met stappen

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 26 oktober 2016, 19:40
Categorie Accessoires
Onderwerpen kickstarter, wekker

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.