Reacties voor: Deze iPhone 6s in Black Gold is exclusiever dan roségoud

De Black Gold iPhone 6s is nog exclusiever dan de roségouden variant. Gemaakt door rhodium en goud in de juiste verhouding te combineren.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 16 reacties

  1. Vind hem wel mooi overigens. Jammer dat Apple dit niet aanbiedt!

  2. Witte strepen… Kan je echt niks bedenken iCulture? Wat denk je van wifi. Ik denk niet dat die nog verbinding kunnen maken door dat dikke rhodium heen. Ik heb dan wel geen scheikundige achtergrond. Maar zie het als lood dat radioactieve straling tegen gaat. Dan zal rhodium wifi straling tegengaan, misschien?

    Maar zo denk ik erover ^^

  3. @Davey: met die witte strepen bedoelen ze dat ze beter een space grijze iPhone 6s hadden kunnen gebruiken omdat die al zwarte strepen heeft (dat ziet er mooier uit bij dat zwart)

  4. Die 16GB versie in Black Gold vind ik wel totaal overbodig.
    Als je al zo’n fortuin extra uitgeeft aan een telefoon omdat deze een ander kleurtje heeft, dan pak je toch geen 16GB versie?

  5. Die strepen mogen er van mij zitten, maar waarom in godsnaam wit? Dat kan toch evengoed zwart/grijs zijn..

  6. rose goud is een heel normale goudkleur hoor. In veel andere landen wordt rose goud ook als ‘echte’ goudkleur gezien i.t.t. geel.

  7. Origineel geplaatst door Jordy
    Die strepen mogen er van mij zitten, maar waarom in godsnaam wit? Dat kan toch evengoed zwart/grijs zijn..

    Daar is over nagedacht. Wat denk je? Met witte strepen is de 6s van nog grotere afstand waarneembaar. Ergo, degene (kijker) die hier gevoelig voor is heeft veel langer de tijd om een inschatting te maken van de 6s beller en hem/haar te plaatsen 😇

  8. Zonde van het geld.

  9. Vind hem heel mooi maar zelf wacht ik liever nog eventjes tot de iPhone 7 of een promotie voor de 6s bij een krantenabonnement of nieuw gsm abonnement.

  10. Ik denk datzelfde wel degelijk een Space Grey iPhone hebben gebruikt, dit gezien het zwarte scherm. Waarschijnlijk vallen deze lijnen gewoon meer op door het grotere contrast. Hoe dan ook, ik wil hem wel!!

  11. Origineel geplaatst door ronny1967
    …of een promotie voor de 6s bij een krantenabonnement of nieuw gsm abonnement.

    Godjumenas! Kunt ge bij een abonnement van een gazet ook al een iPhone krijgen?

  12. @Flieps: OK! Ja, in Holland kan ik mij dat voorstellen. @ronny1967 is Belg. Ik wist echt niet dat zoiets bij ons in België ook mogelijk is. Bedankt voor de info. 😉

  13. De zwarte kleur wordt mogelijk door goud te mengen met rhodium, een metaal dat zes keer duurder is dan goud.

    Rhodium is helemaal niet zes keer duurder dan goud. Het is zelfs €10.000 per gram goedkoper.

  14. Als ik het geld ervoor had, dan zou ik hem ongetwijfeld kopen. Prachtige iPhone!

  15. Zwart goud, altijd gedacht dat dat olie is. Weer wat geleerd, maar wel jammer dat er niet meer foto’s van zijn, want ik zie met deze foto nog niet veel verschil met een space grey (afgezien van de witte lijntjes) die wat is gepolijst. Heeft zo voor mij een hoog “kleren van de keizer”- gehalte 🌚

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.