Reacties voor: BiteSMS gaat commercieel (Cydia)

BiteSMS is vanaf versie 3.0 alleen verkrijgbaar in een betaalde variant. Wil je niet betalen maar de applicatie wel blijven gebruiken, zorg dan dat je geen update in Cydia maakt.
Lees het complete artikel → BiteSMS gaat commercieel (Cydia)
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 30 reacties

  1. Het is nog onduidelijk hoeveel de applicatie gaat kosten.
    De makers zelf zijn er nog niet uit.

    Op het forum van BiteSMS is dit te lezen:

    How much? we are still setting the prices in various currencies, but approx $6 USD.

    Interessante info indien je credits heb bij BiteSMS;
    http://forums.bitesms.com/forums/6/topics/521?page=3#post_4279

  2. verdienen die gasten dan niet genoeg geld met de SMS credits? Ik heb ze bijvoorbeeld ook en gebruik ze om internationale sms te verzenden…

  3. Tjonge jonge dit slaat nergens op :S slechte actie van bitesms. Met mijn i150 abbo heb ik aan 150 teweinig en ik heb geen zin om €45 tebetalen is gewoon te veel. met Bitesms kon je voor €0,06 smsen was iddeaal gebruikte het altijd als standaard app. Wat nu als je de nieuwste firmware versie erop wil zetten dan zul je toch bitesms moeten kopen.

  4. Nieuw in 3.0:

    Added the sub-menu (right-swipe in text box) showing “Add My Location” and Smileys to Landscape mode.

    Added auto-correction in settings page per active language, so when you switch keyboards the auto-correction setting for that language will take effect — neat!

    Added additional smileys, and made them more quickly accessible.

    Added Privacy feature, allowing control over whether the Name, Text and Preview window is shown for incoming SMS messages.

    Added Quick Reply…!

    When sending an SMS, you can now press the Power or Home keys and it will be sent as expected, without needing to wait for the “sending….” process to complete.

    Reorganized the settings screen and updated text, so that the settings are easier to understand.

    Added functionality such that the Intelliscreen “Launch SMS” feature now works with biteSMS.

    Much faster matching of contacts, especially for those users with very large Contact databases (+5000 contacts) — Yippee!

    Added an End User License Agreement into biteSMS, which only needs to be acknowledged once.

    Added licensing to biteSMS, including a free trial period.

    Voor zover ik kan lezen op het bitesms forum zal de prijs rond de 6 USD komen te liggen. Valt dus nog wel mee.

  5. Props voor de tipgevers, en natuurlijk ook aan jullie van iPhoneclub dat dit op het nieuwsboard komt! Geweldig! Scheelt me weer een flinke duit.

  6. Ben een fan van BiteSMS. Ook deze laatste updates zijn weer precies diegene die nodig waren om de app nog verder te verbeteren!

    Helaas sla ik deze update wel over. 6 USD dat wil ik wel betalen, maar zolang ik nergens duidelijk een prijs zie staan wacht ik nog even af!

  7. is het nog mogelijk om die oude BiteSMS nog te downloaden? want ik heb hem nog helemaal niet.

  8. Mooi klote heb hem vanmiddag voor dit bericht geupdate… :S

  9. @barabaz neem een kijkje op het forum, een member heeft de oude versie geupload

    on topic: blijf het een fijn programma vinden, denk dat ik die 6 dollar wel voor dit programma over heb

  10. Vet dat mijn gedeelde tip hier staat!

    Ik vind het zeer jammer dat er nu voor betaald moet worden, maar omdat het een geweldige app is heb ik het er misschien wel voor over.

  11. @Joost
    We hebben ons best gedaan haha. Wel jammer dat het een update heeft gekost die waarschijnlijk bite doet verwijderen van mijn iPhone….tenzij iemand een manier kan vinden om de 2.7 versie terug te installeren….

  12. @ Jesse

    Ben het wel met je eens. Het is idd een prima app. Alleen blijf ik het raar vinden dat alle handige dingen die ‘standaard’ zijn op elke andere telefoon, bij de iphone geld moeten kosten. Maar da’s de bekende sneer naar Apple. Maar als de nieuwe funkties goed zijn, dan is 6 usd geen geld…Heb overigens wel de 2.7 inmiddels terug gezet!

  13. Ik gebruik Sky sms is via voip en betaal ook 6 cent per sms en landscape sms-en is ook mogelijk.

  14. Ik kan echt niet zonder BiteSMS, zal die $6 dan ook wel gaan betalen. Zoals het invoegen van contacten kan ik echt niet missen. Maar idd wat Just900; het blijft apart dat deze zaken niet standaard op de iPhone zitten…

  15. Ik gebruik ook bitesms. maar ik heb in cydia nog geen melding gehad dat er een update beschikbaar is.
    Via welke sources wordt de update aangeboden?
    Dan kan ik misschien in de toekomst als het bedrag niet al te hoog is ook updaten. b.v.d.

  16. @ jerry

    dan komt ie vanzelf wel een keer voorbij, en anders kun je gewoon bitesms zoeken en opnieuw installeren. Hij is er standaard nu alleen nog maar als 3.0 versie. Wil je toch liever de 2.7, dan even een paar posts terug lezen…

  17. De update komt bij jou hoogstwaarschijnlijk iets later aan, dit gebeurt vaker. Heb nog even geduld, de repo zit standaard in Cydia.

    Bij mij lukt het trouwens niet om 2.7 terug te installeren, ik zie het icoontje van BiteSms waar ik op druk en vervolgens sluit BiteSms direct.

  18. @ joost

    als je hem gedownload hebt, eerst via ssh bitesms van je telefoon verwijderen (uit de map applications) en dan de 2.7 versie ervoor terugzetten. Op je iphone zelf zie je na een reboot geen verschil, behalve dan dat de extra functies uit de 3.0 versie en het licentie verhaal weer weg zijn.

    Succes!

  19. Ik gebruik iRealSMS, erg fijne app waar ik ook voor betaald heb. Onderstuent alles, geen smilies helaas maar wel landscape, conversation mode e.d.

  20. Jullie gebruiken het voor het versturen naar andere landen maar geldt het tarief ook vanuit andere landen?

  21. maar als ik het goed begrijp, dan blijft het programma zelf gratis als je sms-credits blijft kopen?

    “Anyone who has purchased credits will get an implicit license during the period in which they have those credits (so for a 12-month period from the date they were purchased). So lets say you purchased credits back in December 2008, then you’ll get an implicit license until December 2009. So, in effect no additional charge for users who have been supporting us and paying for biteSMS credits.”

  22. Is bitesms nu ook sneller geworden? Want vond de vorige best straag tov de standaard sms app. Daarom ben ik ook weer terug gegaan naar de standaard sms app.

  23. Gosh, en 6 cent per SMS is al relatief duur.

    Ik wil gewoon voor een tientje 1000 smsjes bij Tmobile ofzo. 150 is best weinig :S

  24. ipv e zeggen dat je niet zonder kunt kun je beter zeggen dat je deinstall doet, misschien heroverwegen ze dan geld voor app te vragen.
    Ik vondhet ook zeer smerige actie dit niet voor update te zeggen

  25. Ik heb het net 2 minuten geleden gratis gedownload…
    niks aan de hand.. gewoon gratis..

    als je credits koopt kan je dan ook als ik nu bv. naar amerika toe ga naar een nederlands nummer smsen via die credits?

  26. Het is langzamer en de functies erbij zijn minimaal. Eraf dan maar.

  27. Slim aangepakt. Ze zijn de beste tot nu toe dus rekenen ze daar geld voor. 6$ is ook geen ramp voor een goede sms app. En dat je de app af kan sluiten en de sms op de achtergrond kan laten zenden is een grote top.

  28. Damn, ik hoop dat er snel een proggie ontwikkeld wordt wat net zo fijn werkt als deze app, maar dan wel weer gratizzz is. 🙂
    Ik gebruik et eigenlijk alleen zodat ik in één keer smileys kan toevoegen aan mn sms berichten, een gebruiksvriendelijke functionailteit waar de Iphone nu in te kort schiet. 🙁

  29. De prijzen staan vermeld op bitesms.com. Valt allemaal nog wel mee. En heb je al credits gekocht afgelopen maanden, dan krijg je vanaf die datum ook een licentie van 1 jaar, dus hoef je verder niks te doen (lees: nog eens extra betalen voor een licentie is er dus niet bij dan).
    Je kunt een losse onbeperkte licentie kopen (zonder credits), zodat je voor eenmalig €4,95 bitesms 3.0 kunt gebruiken voor smsjes verzenden via je eigen provider. Of je koopt losse credits, en je krijgt er een gratis 12 maanden geldige licentie bij. Op zich vind ik het helemaal geen slecht opwaarderingsplan. Alleen omdat het voorheen gratis te gebruiken viel, daarom valt het wel even tegen. Maar voor mij verandert er gelukkig niks, ik had al credits gekocht op 3 januari (die 150 van T-Mobile zijn echt te weinig) en heb dus automatisch een licentie tot 03-01-2010 nu (bitesms 3.0 kijkt dit bij de 1e x opstarten na, ook netjes). Misschien stelt dat een hoop gebruikers alweer gerust. Bitesms heeft rekening gehouden met al bestaande klanten en na*it ze niet extra, toch netjes, vind ik.

    Over gebruikservaring: bitesms is een stuk sneller geworden! Dat is het eerste wat me opvalt.

  30. Ik heb skySMS geinstalleerd en gebruik VOIP buster om gratis te SMS-en. Alleen jammer dat mijn inlognaam wordt verstuurd als afzender. Weet iemand hoe ik mijn telnr. als afzender mee kan sturen?

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.