BiteSMS gaat commercieel (Cydia)

BiteSMS is vanaf versie 3.0 alleen verkrijgbaar in een betaalde variant. Wil je niet betalen maar de applicatie wel blijven gebruiken, zorg dan dat je geen update in Cydia maakt.

BiteSMSGebruikers van BiteSMS die de applicatie in de toekomst gratis willen blijven gebruiken, kunnen de update die momenteel in Cydia wordt aangeboden (versie 3.0) beter overslaan. Tipgever Joost meldt, dat de update van BiteSMS die hij installeerde als boodschap geeft dat hij vanaf 24 februari 2009 een licentie moet aanschaffen. Ook tipgever Just900 heeft dezelfde ervaring. BiteSMS is een applicatie waarmee je meer functies hebt dan in de standaard meegeleverde sms-applicatie op de iPhone. Zo kun je bijvoorbeeld emoticons gebruiken, ondersteunt het gps-locaties en hotlinks.

Wil je de applicatie blijven gebruiken, dan moet je de update laten voor wat ‘ie is. Onze twee tipgevers lieten helaas niet weten wat de prijs van de applicatie is, maar misschien kan iemand daar in de reacties opheldering over geven.

Wil je de sms-functionaliteit van je iPhone uitbreiden, dan kun je in de App Store eigenlijk geen goed alternatief voor BiteSMS vinden. De meeste applicaties focussen zich op gratis sms-berichten versturen of teksten in landschapsformaat intypen, bijvoorbeeld Freedom SMS, SMS Landscape, SMS Big Keyboard en SMS For Free. Alleen de laatstgenoemde is gratis, de rest kost €0,79.

Meer info over BiteSMS: BiteSMS

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 4 februari 2009, 15:19
Categorie iDevices
Onderwerpen bitesms, sms

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.