iculture-vandaag
iCulture Vandaag
iCulture Vandaag logo

iCulture Vandaag: dit was maandag 22 augustus 2016

Wat gebeurde er op Apple-gebied op maandag 22 augustus 2016? We zetten alle artikelen dagelijks op een rij in iCulture Vandaag, het dagoverzicht van iCulture.

iCulture Vandaag logoVandaag lees je op iCulture alles over de nieuwe nachtmodus van de Twitter-app, de veranderingen voor de Apple Stores en heeft Apple weer een nieuwe overname gedaan. Ook zijn er nieuwe geruchten over de iPhone van volgend jaar, terwijl we ook naar het heden kijken met allerlei nieuwe apps. En hou je van muziek, dan is er nog de aankondiging van Apple Music Festival 10. Dat en nog meer hieronder samengevat in de iCulture Vandaag!

Opinie, tips en meer

Nieuws

Apps & accessoires

iCulture Deals

Meer vandaag

Skype 3D Touch

Deze apps en updates waren te leuk om onopgemerkt voorbij te laten gaan:

  • KLM (gratis, iPhone/iPad, iOS 11.0+) - De KLM-app laat je nu betalen met PayPal en een accommodatie boeken via Booking.com.
  • Skype voor iPhone (gratis, iPhone, iOS 10.0+) - De meldingen over je Skype-tegoedsaldo zijn nu sneller en betrouwbaarder. Ook is er een nieuwe statusbalk voor connectiviteit in geval van netwerkproblemen.
  • Skype voor iPad (gratis, iPad + IAP, iOS 10.0+) - De iPad-versie van Skype heeft dezelfde aanpassingen en verbeteringen.

Reageren kan onder de afzonderlijke artikelen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 22 augustus 2016, 22:00
Categorie Round-up
Onderwerp iculture vandaag

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.