Nieuwe iPhone? 5 hoesjes voor de iPhone 6 (Plus)

Je hebt een nieuwe iPhone gekocht. Nu alleen nog een nieuw hoesje. iCulture helpt je op weg met 5 leuke hoesjes voor de iPhone 6 (Plus), met voor elk wat wils.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Nu de nieuwe iPhones een ander formaat hebben gekregen, is het ook weer tijd voor een nieuw hoesje. Hieronder vind je 5 hoesjes, die zo gevarieerd mogelijk zijn: van sportarmband tot hoesjes die je tegelijk kunt gebruiken als videohouder voor je bureau.

1. Apple’s eigen hoesjes voor iPhone 6

hoesjes-iphone-6-rood-appleApple heeft een eigen serie hoesjes voor de iPhone 6 (Plus) uitgebracht, die vrijwel hetzelfde zijn als de hoesjes die ze eerder voor de iPhone 5s uitbrachten. Wie kiest voor siliconenrubber heeft keuze uit de kleuren zwart, wit, roze, rood, groen en blauw. Wil je het liefst echt leer, dan is er keuze uit de wat meer gedempte zwart, rood, donkerblauw, donkerbruin en cremekleur. Bij de leren hoesjes raden we de lichte kleuren af, omdat ze snel vuil kunnen worden.

Materiaal: leer
Prijs: €45 (iPhone 6) en €49 (iPhone 6 Plus)

Materiaal: siliconenrubber
Prijs: €35 (iPhone 6) en €39 (iPhone 6 Plus)

2. Sportief Adidas-hoesje

adidas-bookletDit sportieve hoesje van Adidas is verkrijgbaar in vier varianten: zwart, blauw, zwart-wit of wit-zwart. Het hoesje heeft de vorm van een boekje en heeft aan de achterkant een sleuf voor een pasje. Aan de binnenkant van de case zie je het Adidas-logo en aan de buitenkant de bekende strepen.

Materiaal: leer
Prijs: €34,99 (alleen iPhone 6)

3. Videokijken met Case-Mate hoesje

casemate-stand-folioDit hoesje van Case-Mate doet twee dingen: hij beschermt de voor- en achterkant van de iPhone en je kunt ‘m gebruiken om video’s te kijken. Het bekijken van een film wordt daardoor een stuk fijner. Aan de binnenkant van de hoes kun je ook nog enkele pasjes wegstoppen, terwijl toetsen en poorten nog steeds bereikbaar blijven.

Materiaal: kunststof
Prijs: €24,95 (iPhone 6) en €29,99 (iPhone 6 Plus)

4. Sportarmband van Griffin

griffin trainer armband iphone 6Met de komst van de grotere schermen heb je ook een grotere sportarmband nodig. Deze is van Griffin en beschermt je iPhone 6 (Plus) tijdens het sporten. Licht van gewicht en met transparant schermpje waar je de iPhone doorheen kunt bedienen. Hou er rekening mee dat de iPhone 6 Plus behoorlijk groot is, dus eerst even een flinke biceps trainen.

Materiaal: Kunststof
Prijs: €34,95 (iPhone 6) €34,95 (iPhone 6 Plus)

5. Michael Kors-portefeuille

michael-kors-tasje-iphoneDe doe-maar-duur-optie. Michael Kors heeft diverse tasjes voor de iPhone uitgebracht, maar die zijn meestal alleen geschikt voor de iPhone 4 en 5-modellen. Bij deze grote portefeuille past de iPhone 6 wel in het grotere binnenvak. Pasjes en dergelijke kun je dan wegstoppen in het kleinere vakje. Hij is verkrijgbaar in zwart, blauw, zwartwit streeppatroon en zwart logopatroon en gemaakt van saffianoleer. Dat ziet eruit als kunstleer, maar als je even gaat googlen zul je zien dat het een uitstekende leerkwaliteit is.

Materiaal: leer
Prijs: €139,95

Screenprotectors

Er is nog weinig keuze uit screenprotectors, maar als je er eentje wilt kopen is er al wel wat keuze. Hou er bij screenprotectors voor de iPhone 6 rekening mee dat het scherm bol loopt aan de zijkanten. Daardoor lopen de meeste screenprotectors niet volledig door tot aan de zijranden. Dat betekent dat een deel van het scherm onbedekt blijft en dat het er ook minder mooi uitziet.

screenprotector iphone 6

  • Power Support antireflectiefolie – Er zitten twee screenprotectors in het pak. Ze voorkomen spiegelingen, vingerafdrukken en vegen en beschermen extra tegen krassen en vuil. Na verwijdering hou je geen plakresten over. Verkrijgbaar voor beide iPhone 6-formaten.
  • Muvit Screenprotector (€19,99) – Twee screenprotectors, die afwasbaar en opnieuw te gebruiken zijn. Met anti-glanzende eigenschappen en verkrijgbaar voor beide iPhone 6-formaten.
  • Liquid Armor Nanocoating (€24,99) – Weer eens heel iets anders: geen plaksticker, maar een speciale nanocoating, die je op het scherm smeert met een doekje. De coating blijft 6 maanden zitten en beschermt tegen krassen. Geen gedoe met ronde randjes van het scherm dus. Geschikt voor beide iPhone 6-formaten.

Reacties: 35 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.