Reacties voor: Beperkt aantal gebruikers heeft last van kromgetrokken iPhone 5s

Een klein aantal iPhone 5s-gebruikers heeft last van een kromgetrokken toestel. Dit meldt Nowhereelse.
Bastiaan Vroegop -

Reacties: 48 reacties

  1. Ik en mijn collega hebben/hadden last van een krom getrokken iPhone 5, Die van mijn collega werd zonder problemen geruild en die van mij niet, omdat er valschade op zou zitten welke dit veroorzaakt heeft.

    2 telefoons, we gaan tegelijk langs, beide gebogen op de zelfde plek maar er wordt er maar een geruild.
    Erg jammer.

  2. Gebeurde vorig jaar bij een vriend, sorry hoor maar voor een telefoon van 680 (toen) euro is dit schande, ook al wordt hij gewoon omgeruild.

  3. Is dit een grap -__- kromme iphone??

  4. Zo’n iPhone buigt echt niet zomaar uit zichzelf.

  5. Apple toch de eerste met een gebogen telefoon 😛

  6. Eindelijk gebogen schermen! Its not a bug, its a feature

  7. Origineel geplaatst door Marco: Zo’n iPhone buigt echt niet zomaar uit zichzelf.

    Ik moet het met Marco eens zijn… Zo’n iPhone gaat echt niet zomaar kromtrekken maar het kan misschien wel gebeuren zonder dat je er erg in hebt. Zoals in een zak van een te nauwe broek te zitten of zo?

  8. Origineel geplaatst door Marco: Zo’n iPhone buigt echt niet zomaar uit zichzelf.

    Dat bedoel ik!

  9. Yuri Geller Phone

  10. Ik kan me best voorstellen dat dit kan komen door warmte problematiek. Zal Apple niet snel toegeven. Maar dit defect met een intact scherm pleit ervoor dat het een langzaam ontstaan probleem is, want bij acuut ontwikkelen van zo’n gebogen telefoon breek je natuurlijk zeker weten je scherm.

  11. Ze buigen door er op te gaan zitten. Zijn met enig beleid gewoon weer recht te buigen.

  12. Dan herhaal ik mijn reactie ook maar weer toen met de iPhone5 :

    ik krijg het idee, dat als men een iPhone in de handen krijgt geschoven, het intelligentie niveau behoorlijk daalt :/
    en verbaast het me dat men hier serieus op ingaat 😕

  13. Heb zelf ook last van een iet-wat gebogen iPhone 5. Als ik hem plat op tafel leg dan wipt ‘ie als je hem linksboven indrukt. Mja.. leven gaat verder

  14. Zullen een paar testmodellen zijn om een gebogen display te testen…..

  15. De iphone 5s is op belsimpel.nl al te bestellen volgende dag in huis en de spacegray 16 gb variant is al met abonnement te bestellen vraag me af waarom dat nog niet op de site word gemeld

  16. Maar het kan toch ook gewoon zijn dat hij zo lang, dun (en licht is). En hij is ook gemaakt van aluminium wat kan doorbuigen (in ieder geval beter dan glas).

  17. Origineel geplaatst door FlyGeer: De iphone 5s is op belsimpel.nl al te bestellen volgende dag in huis en de spacegray 16 gb variant is al met abonnement te bestellen vraag me af waarom dat nog niet op de site word gemeld

    Omdat dit helemaal maar ook helemaal niets met dit artikel te maken heeft?

  18. @Frits:
    hij heeft het over de site niet dit artikel!

    @FlyGeer:
    doorgeven aan de redactie als een tip?

  19. Als een iphone gaat buigen,gebeurt er ook wel iets met het scherm.

  20. Ik word een beetje onwel van die opportunisten. Trek zelf krom!

  21. Dit krijg je alleen voor elkaar met grof geweld

  22. Origineel geplaatst door FlyGeer
    De iphone 5s is op belsimpel.nl al te bestellen volgende dag in huis en de spacegray 16 gb variant is al met abonnement te bestellen vraag me af waarom dat nog niet op de site word gemeld

    Dan probeer het nog eens op deze site:
    https://www.iculture.nl/291253/wehkamp-verkoopt-witte-iphone-5c-voor-599-euro/

  23. Mijn iPhone 5 is ook zo krom als een hoepel, maar dat komt doordat deze in mijn zak zat bij een fietsongeluk. Het meest bijzondere (gelukki) vind ik dat het scherm nog heel is en de telefoon het nog doet!

  24. Materiaal kan de warmte niet aan en trekt krom. Niet heledag mee in de hand zitten dus

  25. Onmogelijk dat de iphone buigt, behalve als de tegels buigen hahahahaha.

  26. Misschien heb je het verkeerde model gekregen.

  27. Origineel geplaatst door Absrnd
    Dan herhaal ik mijn reactie ook maar weer toen met de iPhone5 :ik krijg het idee, dat als men een iPhone in de handen krijgt geschoven, het intelligentie niveau behoorlijk daalt :/ en verbaast het me dat men hier serieus op ingaat

    Bedankt dat je mij betiteld als minder intelligent.
    Wij hebben binnen de organisatie een hele hoop iPhone 5’s, In onze werk broeken zitten speciale vakjes voor een telefoon, dus niet bij de kont en/of zij vakken maar T.H.V de boven benen/ knieën , geen plek dus waar een telefoon makkelijk buigt door dat hier geen/wenig druk op staat.
    Het krom trekken bij verschillende telefoons op exact de zelfde plek komt mijn inziens dus niet door verkeerd gebruik of te veel druk welke wordt uitgeoefend in de broekzak maar is gewoon een productie foutje welke uiteraard kan gebeuren, alleen verwacht ik van een toestel van E800,- dat hier welk redelijk mee om wordt gegaan bij het ruilen hiervan.
    echter zoals Andy hierboven ook zegt, het leven gaat door.
    Ik stel alleen wel voor dat je de volgende keer iets beter nadenkt voor dat je een post plaatst.

  28. Telefoons kromtrekken op de zelfde plek, hoe kan men dat nou weten, natuurlijk allemaal naast elkaar neer gelegd Arieee1.
    Laten we nou eerlijk zijn, in de meeste en wel 99% van dit soort gevallen komt gewoon door de gebruiker zelf.

    Dus eigen schuld.

    Gr.

  29. Je moet hem ook niet in je kontzak doen…

  30. M’n broer had dit probleem ook met zijn iphone 5, gebeurde van de 1 op de andere dag. Gewoon in de broekzak aan de voorkant, erg vreemd

  31. Zo te horen bereiken we ooit nog het punt waarop we telefoons niet eens meer kunnen aanraken. Dat dit nou weer mooigepraat moet worden. Een telefoon blijft een gebruiksvoorwerp. Als ik het in mijn broekzak of achterzak wil doen, dan valt dat binnen het normaal en te verwachten gebruik. Dat een iPhone gemaakt van aluminium en glas zo extreem kan buigen, is gewoon inacceptabel.

  32. Ideeën van een gebogen touchscreen zijn dus ook van Apple afgekeken!

  33. Hebben ze tóch er gebogen glas ingedaan. Hadden ze wel even mogen melden 😉

  34. @TRJ: Kan je zo zien of iemand links of rechts dragend is.

  35. @Arieee1:
    Wat een kletsverhaal

  36. Vanaf de allereerste iPhone weet de verslagen concurrentie van gekkigheid niet wat ze moeten verzinnen. Eerst waren er de verhalen van zogenaamd ontploffende en in brand vliegende iPhones, en nu trekken ze krom? Ik geloof er geen zak van. Kijken waar ze met de iPhone 6 mee zullen komen… Oh ik weet het al ze vliegen weg!

  37. Ik had het ook aan de hand met mijn 1ste iphone 5, naar de winkel geweest en daar zeiden ze : je hebt geluk dat je een verzekering hebt anders kreeg je geen nieuwe ! Goed maakte mij niet uit aamgezien ik een nieuwe kreeg. Nu na 2 maanden ongeveer begint mijn nieuw toestel terug te buigen ! Voor een gsm van 700€ is dit toch wel zeer jammer!

  38. @Piet: Een vliegende iPhone? Geniaal!
    Hij blijft voor je gezicht zweven en je bestuurt hem middels beweging van je oog.

  39. Origineel geplaatst door patrickvanv
    M’n broer had dit probleem ook met zijn iphone 5, gebeurde van de 1 op de andere dag. Gewoon in de broekzak aan de voorkant, erg vreemd

    Heeft dus gewoon klem gezeten bij gaan zitten.

  40. @ISIG:
    Het spijt me, maar je telefoon in je achterzak doen valt niet onder “normaal” gebruik, maar is gewoon dom. Het is zeker ook normaal als je dan gaat zitten terwijl hij daar in zit?! Ten tweede noem jij het bijzonder dat aluminium buigt, dat is ook niet de slimste uitspraak aangezien aluminium nogal buigzaam is. Grootste deel van de gebogen iPhones komt gewoon door verkeerd of onnadenkend gebruik. Simpel. Raar dat mensen wél nadenken of ze hun iPhone niet in dezelfde zak doen als hun sleutelbos, tegen krassen, maar niet nadenken over in wélke zak ze hun iPhone stoppen!

  41. Voor mij standaard procedure. Zodra ik ga zitten. Even voelen of Iphone goed in achterzak zit anders ff “goed leggen”. Ik kan me best indenken dat zo’n mooie slanke alu-Iphone buigen kan in een broekzak.

  42. @Andy: als ‘ie nog binnen de garantie valt, gewoon even langs bij apple in amsterdam: binnen een kwartier sta je weer buiten met een nieuwe.

  43. @joedoekoe: Heb echter ook een barstje op me scherm, dat valt toch al buiten de garantie?

  44. @ikke: Verzekeringverkopers! Gewoon naar Apple zelf gaan, je weet niet wat je meemaakt qua service.

  45. @Andy: ik werk niet voor apple, zou het dus niet weten. Ik zou er zelf mee teruggaan, een iPhone hoort niet te buigen. Als ‘ie gevallen is, tsja, da’s meer een pechgeval. Ik ben zelf twee keer teruggewenst naar de apple store: 1x met een verkleuring in het beeldscherm, 1x met een defect scherm (uitval en strepen). In beide gevallen was het snel en prettig geregeld.

    Natuurlijk horen dit soort dingen niet voor te komen, maar als ik dan hoor hoeveel gezeik verkopers van andere winkels er soms bijhalen.. niet te peilen.

  46. Ik geloof er niets van dat het zo is als op de foto. Lijkt me eerder een flauwe grap of actie van een concurrent om iPhone onderuit te halen.

  47. Origineel geplaatst door Nigel
    Eindelijk gebogen schermen! Its not a bug, its a feature

    Yes, an undocumented feature!! Apple komt toch altijd weer met verassingen.

  48. @Dpaki: Niet helemaal waar dat het scherm ook stuk gaat. Eén van onze iPhones was na een val ook op soortgelijke wijze open gaan staan. Het scherm was nog helemaal intact, maar de behuizing had een knik.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.