Wehkamp verkoopt iPhone 5c voor 599 euro

Wehkamp verkoopt de iPhone 5c alvast voor 599 euro. Het postorderbedrijf verkoopt alleen de witte 16GB iPhone 5c.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

wehkampBij de Apple Store zul je nog een paar weken moeten wachten, maar bij postorderbedrijf Wehkamp kun je nu al terecht. Na Belsimpel en de Belgische BASE-winkels is de iPhone 5c nu ook bij Wehkamp te koop. Een zoekopdracht naar ‘5c’ op de Wehkamp-website laat zien dat ze alleen de witte uitvoering van de 16GB iPhone 5c verkopen voor een heel redelijke prijs van €599. Eerder verkocht winkelketen Dixons de 16GB iPhone 5c voor €649.

Update: Inmiddels is de iPhone 5c ook in allerlei andere kleuren verkrijgbaar bij Wehkamp.

Wie dat wil, kan nu dus al met vrij weinig moeite en voor de winkelprijs die Apple zelf hanteert een iPhone 5c in huis halen, bij winkelketens waar de buurman koopt. De verkrijgbaarheid van iPhone 5s is een heel ander verhaal. De iPhone 5s is momenteel wel met abonnementen verkrijgbaar bij Belsimpel, maar nog niet bij andere bekende webwinkels en winkelketens. Een aantal lezers vroeg ons of aanbieder quickphones.nl te vertrouwen is, maar omdat die webwinkel nog maar kortgeleden is opgericht kunnen we nog niets zeggen over de betrouwbaarheid van leveringen. De meeste andere aanbieders van de iPhone 5c en iPhone 5s hanteren een mailinglijst waarbij je een seintje krijgt als er voorraad is. Maar je kunt natuurlijk ook gewoon iPhoneclub in de gaten blijven houden!

En voor alle duidelijkheid: er is nog niet bekendgemaakt wanneer de iPhone 5s en iPhone 5c officieel in Nederland en België te koop zullen zijn. Wel is gezegd dat ze in december in 100 landen verkrijgbaar zijn, maar daaruit is niet af te leiden of Nederland/België in oktober, november of december aan de beurt zijn.

Meer info: iPhone 5c bij Wehkamp

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 8 oktober 2013, 23:57
Categorie Providers
Onderwerp iPhone 5c

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.