Beperkt aantal gebruikers heeft last van kromgetrokken iPhone 5s

Een klein aantal iPhone 5s-gebruikers heeft last van een kromgetrokken toestel. Dit meldt Nowhereelse.

Kromme iPhone 5sAfgelopen jaar klaagden enkele iPhone 5-bezitters over een kromgetrokken toestel. Het aantal mensen dat hier last van had leek echter zo klein, dat het niet helemaal duidelijk was of het een serieuze constructiefout of een ‘freak accident’ was. Was het probleem te wijten aan Apple’s productieproces, dan lijkt er nog geen oplossing voor te zijn gevonden: het Franse Nowhereelse wijst op vergelijkbare klachten over de iPhone 5s, die om onbekende reden kromtrekt.

Het iPhone 5s-probleem heeft een hoop gemeen met de klachten over de iPhone 5 van afgelopen jaar, maar identiek zijn de twee niet: de iPhone 5 boog nagenoeg altijd rond de volumeknoppen, en de eerste iPhone 5s-foto’s tonen een knik rond het midden van de iPhone. Toen het probleem vorig jaar opdook, zeiden klagers dat ze de iPhone in hun broekzak hadden zitten – maar niet in een achterzak.

Het lijkt er vooralsnog op dat het probleem vrij zeldzaam is. De iPhone is in de Verenigde Staten, Frankrijk, Duitsland, Engeland en een aantal andere landen al een paar weken op, maar de eerste klachten lijken nu pas op te duiken.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 7 oktober 2013, 15:20
Categorie Achtergrond
Onderwerp iPhone 5s

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.