Reacties voor: Belgacom rolt 4G-netwerk uit in 5 nieuwe steden

De Belgische provider Belgacom rolt vandaag zijn 4G-netwerk uit in de steden Antwerpen, Gent, Leuven, Luik en Namen. Eind dit jaar volgt er een commerciële lancering.
Lees het complete artikel → Belgacom rolt 4G-netwerk uit in 5 nieuwe steden
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 19 reacties

  1. Heel erg bedankt voor te posten Iphoneclub, echt top en vooral voor de belgen/Vlamingen die proximus hebben is dit zeer goed en leuk nieuws.

  2. @broem: jaja kunnen ze nog wat meer geld uit je zakken kloppen!
    Mobile Vikings for the win!

  3. @highlander: Super tevreden van Mobile Vikings, maar vergelijk aub het data-netwerk niet met dat van Proximus. Base zal nog serieus hun 3G netwerk mogen uitbreiden/versnellen om in de buurt van Proximus te komen.

  4. @highlander: Ik heb generation connect van proximus, dat noem ik geen geld uit je zakken kloppen ze.
    Proximus investeert enorm in nieuw stuff terwijl Base liever jaren achter blijft, daardoor is bij Base de prijs goedkoper.

  5. @highlander: wij betalen nu als Generation Connect 5 euro meer in de maand dan Mobile Vikings, en daarvoor krijgen we 1000 sms’en meer (want wij krijgen 2000 naar elk netwerk, MV is 1000 naar andere netwerken en 1000 naar MV), evenveel bandbreedte maar een veeeeeel beter 3G bereik en een veel hogere downloadsnelheid op zowel 3G als Edge. Dus ik vrees dat jouw statement zowat weggeblazen word.

  6. Hier ook nog meer over

  7. @highlander: Viking for Life!

  8. Origineel geplaatst door Juan
    wij betalen nu als generation Connect 5euro meer in de maand dan Mobile Vikings, en daarvoor krijgen we 1000smsen meer(want wij krijgen 2000 naar elk netwerk, MV is 1000 naar andere netwerken en 1000 naar MV), evenveel bandbreedte maar een veeeeeel beter 3G bereik en een veel hogere downloadsnelheid op zowel 3G als Edge. Dus ik vrees dat jouw statement zowat weggeblazen word.

    +1.
    En ik was ook bij Mobile Vikings, maar het snelheidsverschil is zeker 5 euro’tjes waard.
    Achja MV kan maar putten uit die starre community. Lijkt wel goed op de android-clan.

  9. Wauw, Broem en Juan, ik moet jullie nu toch echt wel bedanken. Ik had nog nooit van Generation Connect gehoord. Ik erger me al een tijdje aan de trage snelheden bij Mobile Vikings en heb nu dus een goed alternatief gevonden!

  10. @Kevin: Alleen als ik gprs/edge heb bij proximus dan is het echt niet goed, daar kan je bitter weinig mee aanvangen, ik ben daar eerlijk in.
    Voor de rest niks op aan te meeken.
    Generation connect kan je alleen online herladen, via pc banking.
    Voor die 5 euro meer per maand heb je ook nog eens 10MB data per herlading om in het buitenland mee te surfen tot een max van 100MB en je hebt 2000 smsen naar alle netwerken, meer 3G en hogere 3G snelheden.
    Ik heb ook als 2 de nr mobile vikings maar nog steeds teveel panne naar mijn zin, sms die te laat aankomt, data panne, njah.

  11. @Broem: Heb net een simkaart en nummer overdracht aangevraagd, ben benieuwd. Want inderdaad de snelheid van het netwerk bij MV is meestal niet wat het moet zijn in deze tijd. In de regio tienen valt het 3G netwerk weg en in de regio Landen mag je al blij zijn als je ontvangst krijgt.

  12. @Broem: is het mogelijk om bij Generation Connect een factuur te krijgen?

  13. Proximus is ook niet perfect hoor, ik woon wel in een boeregat maar als ik ergens binnen ga valt 3G soms ook weg en dan hebk het ook gescheten, der is geen enkele provider die is zoals ik het wil maarja, proximus is voor mij de nr 1.

  14. Origineel geplaatst door Broem
    Proximus is ook niet perfect hoor, ik woon wel in een boeregat maar als ik ergens binnen ga valt 3G soms ook weg en dan hebk het ook gescheten, der is geen enkele provider die is zoals ik het wil maarja, proximus is voor mij de nr 1.

    Ik ben er me van bewust dat het geen enkele provider perfect is. Maar het netwerk van proximus is toch veruit het beste en daar wil ik met plezier 5€ extra voor betalen. Maar ik zou hiervoor een factuur moeten hebben, is dat mogelijk?

  15. Voor zover ik weet gaat dit niet en het werkt alleen online.
    Je kan wel inloggen normaal gezien waarbij je alles kan zien wanneer je bv data hebt verbruikt enz….
    Da gaat ge eens verder moeten vragen.

  16. Als ze nu eerst is zorgen dat we overal 3G hebben ipv al aan 4G te beginnen..

  17. Je kan factuur krijgen voor prepaid-kaarten. Je moet dan fax sturen. Ik moet nog wel kijken of de facturen aangekomen zijn. Doordat de een maand op Het EK-voetbal gewerkt hebben, weet ik niet of het in de praktijk wel werkt.

    De uitleg hoe factuur krijgen staat op het userbase forum in de Generation connect topic.

  18. Mag ik jullie er op wijzen dat wij als MV ook nog eens een uur gratis bellen naar andere MV per dag… En dat voor nog eens 5 euro minder. Het netwerk is degelijk, ik woon regio brussel Leuven en heb er geen last mee. Gebruik mijn iPhone ook als hotspot voor mijn iPad en ook dat is super met MV.

  19. @mathias: Een uur bellen naar een andere MV is nu niet echt ix waarvan ik zou overschakelen, ik kom zelf van MV en was zeer tevreden over hen, nog altijd btw, het is ook mede dankzij MV dat Proximus het vuur aan hun schenen voelde en ook met zo’n dienst zijn afgekomen.

    Maar ik ben ook nuchter genoeg om te weten dat Proximus een veel beter netwerk heeft en veel betere verbinding, en ze zijn ook de eerste in Belgie met een 4G netwerk die nu al in dienst is voor zakelijke klanten en binnekort voor iedereen.

    Ik heb niets negatiefs over MV te vertellen ze roeiden met de riemen de ze hadden maar Proximus beschikt helaas nu over betere middelen en daar wil ik gerust 5euro per maand meer voor betalen. En ik ben blij dat ik dat gedaan heb. Maar ieder zijn keuze nietwaar.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.