Navigon iPhone-apps krijgen Google Street View, tijdelijk goedkoper

De iPhone-apps van Navigon hebben een update gekregen. Hierdoor kun je voortaan Google Street View gebruiken en een speciale Cockpit-modus als in-app aankoop downloaden.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

NavigonEen nieuwe update voor de Navigon iPhone-apps voegt Google Street View-ondersteuning toe, waardoor je voortaan in een wijk waar je naartoe rijdt kunt rondkijken. Het is daarnaast mogelijk om een route met de hand aan te passen, waardoor je bijvoorbeeld bepaalde wegen kunt overslaan in je route. Dit zal handig zijn wanneer je bijvoorbeeld werkzaamheden onderweg wil ontwijken. De apps zijn ook fors in prijs verlaagd: zo betaal je voor Navigon Benelux nu 20 euro minder en is de Europese versie met 25 euro in prijs verlaagd.

Navigon CockpitDe nieuwe Cockpit-modus kan als in-app aankoop vanuit Navigon worden gekocht voor €2,99. Door Cockpit in te schakelen krijg je veel extra informatie te zien, zoals hoe hoog je rijdt, een kompas en hoe een tiltsensor die aangeeft of je auto op een recht wegdek rijdt.

De Navigon-apps hebben een aantal verbeteringen gekregen. Zo worden kaarten sneller getoond, start de app zelf sneller op en is de kaartenmanager verbeterd. De app ondersteunt nu ook de Retina-resolutie van de nieuwe iPad.

Navigon Select, de gratis Navigon-app voor T-Mobile-abonnees, heeft nog geen update gehad. Het is nog niet duidelijk of we de nieuwe functies binnenkort in deze app kunnen verwachten.

Downloaden: Navigon Europe (€64,99, normaal €89,99)
Downloaden: Navigon BeNeLux (€49,99, normaal €69,99)

De Navigon iPhone-apps zijn tot en met 16 juli in prijs verlaagd. Kijk goed in de App Store of de actie nog geldt voordat je ze koopt.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 3 juli 2012, 16:54
Categorie iOS
Onderwerp Navigatie

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.