Beats Balmain hoofdtelefoon met Kylie Jenner

Beats en modemerk Balmain brengen samen hoofdtelefoon en sportoordopjes uit

Apple heeft in samenwerking met Balmain nieuwe hoofdtelefoons en sportoordopjes uitgebracht. Het gaat om de Beats Studio Wireless en Beats Powerbeats 3 Wireless, beide in een speciale uitvoering met gouden accenten.

Zoek je oordopjes of een hoofdtelefoon die best iets over the top mag zijn? Dan heeft Apple’s dochterbedrijf Beats by Dr Dre het antwoord: limited editions van de Beats Studio Wireless en de Powerbeats 3 Wireless. Tv-ster Kylie Jenner is het gezicht van de campagne.

Beats Balmain hoofdtelefoon met Kylie Jenner

Beats en Balmain werken samen

De Beats Studio Wireless is een hoofdtelefoon met oorschepen die omgevingsgeluid onderdrukt. Daarnaast kun je kiezen voor sportoordopjes die je in je oor draagt. Volgens beide bedrijven zijn ze de samenwerking gestart omdat ze dezelfde waarden onderschrijven, namelijk de schoonheid van diversiteit en het feit dat mode en muziek onafscheidelijk zijn. Dat klinkt enigszins als kletspraat, maar feit is wel dat creatief directeur Olivier Rousteing van Balmain geen moment hoefde na te denken

Beats Balmain oordopjes

Er zijn twee kleuren: khaki en safari, voor beide modellen. Beide zijn ook voorzien van gouden accenten. Volgens Rousteing laten ze zijn droomvisie van een ‘urban safari’ zien. Je krijgt er een bijpassende suède opberghoes bij met Balmain-logo. De keuze voor Kylie Jenner als gezicht van de campagne is niet helemaal verrassend, gezien de link met Kanye West. Die bracht eerder al een muziekvideo uit in samenwerking met Balmain en hult zich graag in kleding van het Franse modemerk. Ook over die samenwerking was Rousteing wildenthousiast.

Beats Balmain hoofdtelefoon

De speciale editie van de Beats Studio Wireless kost $600, een flinke toeslag bovenop de prijs van het standaardmodel van $380. In Europa zal de prijs €700 zijn. Apple verkoopt ook een speciale Alexander Wang-model van deze headset voor dezelfde prijs.

De sportoordopjes gooi je in je mandje voor $250 (normale prijs $200). Ze zijn al wel te vinden in de Amerikaanse Apple Store, nog niet in de Nederlandse en Belgische. Wil je er eentje hebben, dan kun je het beste even in de Duitse Apple Store kijken en er eentje afhalen in de winkel.

Beats Balmain oordopjes

Op de speciale webpagina kun je je vergapen aan nog meer foto’s van Kylie met de nieuwe spullen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 20 juli 2017, 12:04
Categorie Accessoires
Onderwerpen beats, hoofdtelefoon, oordopjes

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.