Reacties voor: AT&T-topman hint naar nieuw simkaartformaat van Apple

Topman Ralph de la Vega van AT&T heeft in een interview aangegeven dat zijn bedrijf werkt aan kleinere simkaarten, met de rest van de industrie. Een link naar Apple werd niet gelegd.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 7 reacties

  1. Wat is dat nu weer voor zever? Dat Apple zich eens aan de marktstandaarden houdt zoals elk ander bedrijf ipv een nieuw simkaartformaat uit te vinden voor elke nieuw apparaat waar alles en iedereen zich dan aan moet aanpassen? Dhr. Jobs mag al tevreden zijn met zijn micro-sim.

  2. Lekker duidelijk deze de la Vega; eerst zeggen dat het een no-brainer is en daarna zeggen dat ze er mee bezig zijn en het haalbaar is.

  3. @lPieter: No-brainer: een zeer voor de hand liggend idee waar je eigenlijk niet over hoeft te discussiëren. Vega zegt dus niets vreemds.

  4. “Volgens Richard zal de volgende iPhone kleiner en platter worden” Platter ok, maar kleiner? Liever juist een iets groter formaat met bijv. een 4,3″ scherm

  5. Dit is al lang haalbaar. Punt is dat de huidige afmetingen in chips zo klein zijn (vertaal dit naar aantal transistors per mm^2) dat je op 1 mm^2 chip oppervlak nu een complete computer kunt maken. De huidige SIM kaarten gebruiken relatief gezien veel nutteloze ruimte voor het plastic omhulsel. Met de huidige chip productie technieken is het nu mogelijk om een SIM kaart chip te maken die veel kleiner is dan het origineel.

    Let wel dat toen de originele SIM kaarten werden geïntroduceerd de ‘smalste’ lijntjes die men toen in een chip konden maken ongeveer een factor 15 a 20 breder waren dan wat nu mogelijk is.

  6. Origineel geplaatst door Tommey
    @lPieter: No-brainer: een zeer voor de hand liggend idee waar je eigenlijk niet over hoeft te discussiëren. Vega zegt dus niets vreemds.

    Aha, thanks! Ik maar denken dat hij er mee bedoelde dat hij het niet zag zitten 😉 Dan trek ik mijn commentaar in bij deze.

  7. Die vent lijkt op ‘the godfather’ 🙂

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.