Reacties voor: AT&T slaat terug met anti-Blackberry-propaganda

AT&T gaat medewerkers voorlichten met een pro-iPhone en anti-BlackBerry memo. Intussen wordt opnieuw erop gewezen dat de problemen met de iPhone's 3G-verbinding toch echt aan het toestel liggen.
Lees het complete artikel → AT&T slaat terug met anti-Blackberry-propaganda
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 13 reacties

  1. whoas….leuk voor de carnaval

  2. Als ze zo blijven door doorschuiven met wie de schuld is komen ze straks nog bij mij uit. Omdat ik graag 1 wou 😀

  3. Geweldig costuum, dat overtuigd je iig zeker niet om een iPhone te kopen :p

  4. Ik weet bijna zeker dat het niet aan het toestel ligt. In geval van tmobile tenminste.
    Als ik in een gebied kom waar geen GSM verbiding is, heb ik ook geen 3G verbinding. En dat is ook conform de dekkingskaart van tmobile.

  5. Het is wel duidelijk dat alle betrokken partijen de hele affaire in de doofpot wollen stoppen. Tsja… beetje jammer.
    Als het probleem er niet zou zijn, dan zou een partij het probleem kunnen ontkrachten. Dat gebeurd niet, dus het probleem is er wel.

  6. Ja, iPhone mag dan wel rich HTML email ondersteunen maar hier download ie toch echt de helft van de emails niet. Krijg “Message not downloaded from server” berichten. Geen idee waarom en je kan daarna ook niet vragen of ie um wilt downloaden… Terwijl het gewoon een IMAP account is.

    Maar goed, je wilt ook helemaal niet de Blackberry Storm hebben 😉

  7. Ik begrijp echt niet waar mensen het over hebben.
    oke, Ik heb hier thuis, indd, geen 3g, maar 2g. maar als ik op het internet wil dan ga ik via wifi. Buiten (in de stad Groningen) heb ik vol(3g) bereik, Overal. Zelfs op mijn school. Ik zie het probleem niet.
    Ik denk dat dit probleem wel aan de provider ligt en dat al die herrie over slecht bereik wel waar is, maar ook een beetje aangestoken en geholpen is door concurrenten van apple Aaifone.

  8. Hier in Den Haag met mijn italiaanse 3G altijd 3-5 streepjes Vodafone 3G! Collega stond naast me met een Tmob iPhone en had maar 1 streepje. Hoezo ligt het aan het toestel?

  9. hier buiten in schoten Belgie vol 3G bereik als ik bij me thuis binnen ga EDGE geen pro want ik heb WIFI. Wanneer gaat dat afschuiven van de verantwoordelijkheid nu eens ophouden ?
    Waarom geen grote test daaromtrent organiseren door IPHONECLUB ? Liefhebbers genoeg die graag hun 3G ontvangst willen melden!

  10. heb hier een iPhone van vodafone en vollop ontvangst (5 streepjes 3g) binnen en buiten, de zelfde iPhone en de iPhone van mijn vriendin met tmobile simkaart heeft 2 streepjes en geen 3g zelfs soms geen service!!!

    Denk dus zeker dat er een groot deel aan de provider ligt! En niet zo een twee drie aan de iPhone!

  11. streepjes zeggen helemaal niets. Na de 2.1 heb ik plotseling ook 3g bereik binnenshuis. Tot ik echt wil internetten want dan bedenkt de telefoon zich: “geen service”. Bereik valt niet te meten aan de streepjes op je iPhone maar zal onafhankelijk gemeten moeten worden. Pas dan kan gestelt worden of het aan het toestel ligt of aan de iPhone. Zelf heb ik het idee dat het een combinatie van beiden is. Het netwerk van T-Mobile is al niet de beste van Nederland en de iPhone is door Apple afgeraffeld en moet met allerlei patches proberen worden opgelapt. Hopelijk kan dat softwarematig. Als het echt aan de (schijnbaar slecht geteste) chip ligt zijn we echt zuur.

  12. oke wvb22 mee eens dat streepjes niets zeggen en dat het een combinatie van beide is, maar in mijn simlock vrije iPhone enorm verschil hebben tussen verschillende tmobile en vodafone kwa bereik ligt het mijn geval zeker niet aan de iPhone….. Achja

    Eeuwige discussie, over een ja en nee spelletje tussen alle partijen!

  13. Ik heb nog even zitten nadenekn waarom Apple zo zwijgzaam doet over dat bereik. Apple kan natuurlijk niks zeggen over dat T-mobile(in Nederland) eigenlijk de schuldige is, omdat dan T-mobile de iaafoon kan weg doen en gaat de verkoop naar beneden. Andersom kan T-mobile moeilijke zeggen dat het aan de Aaifoon ligt, want dan gaat de verkoop naar beneden en kan Apple kiezen om een andere provider te kiezen.

    Met andere woorden, ook zit je in het ja of nee kamp. De uitslag van deze rechtzaak zal heel interesant worden of de weg naar de uitslag zal interesant worden. Ik denk dat we daar allemaal overeens zijn.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.