Reacties voor: Archos introduceert betaalbaar Smart Home-systeem met iPhone-app

Archos heeft het Smart Home-systeem aangekondigd, met camera, bewegingssensor en weersensor. Allemaal te bedienen via een iPhone-app.

Reacties: 6 reacties

  1. Alsof je Apple’s kit kan vergelijken met dit systeem.
    (Lees 200 euro voor een heel systeem van archos, tegen waarschijnlijk €200 per onderdeeltje van Apple )
    Ik vind dit meer ( betaalbare ) mogelijkheden bieden dan de waarschijnlijk onbetaalbare Apple kit.
    Tuurlijk, dat van Apple zal mooier en beter worden, maar ook minimaal 10x zo duur gaan kosten.
    Of dat verschil gerechtvaardigd is…… Voor mij ( waarschijnlijk ) niet.
    Ik vind Apple, voor mij ieder geval de laatste tijd over mijn grens gaan wat prijs betreft.

  2. @ronald: Als je dit nu zelf herleest, vind je 10x er niet een beetje over? Alle android spul met ongeveer dezelfde kwaliteit als Apple kost evenveel, iets wat goedkoper kost, is ook veel goedkoper gemaakt. Anders volgens jouw theorie zou de duurste android telefoon slechts 90€ mogen kosten, en de kwaliteit hebben van de iPhone5S… Hmmmm dream on…

  3. Niet kopen!
    Weet helaas uit droevige ervaring dat Archos uitsluitend rotzooi verkoopt en bovendien zeer slechte service.

  4. Ik heb enkele jaren gelden bij een museum met een Archos tablet gewerkt. Dat was de grootst mogelijke rommel. Het verbaast me dan ook dat ze nog steeds bestaan. Ik ben dan ook bang dat deze “goedkope” 200 Euro weggegooid geld zal blijken te zijn. Ik ga alleen iets kopen als het voldoet aan een doordachte, algemeen erkende standaard. Bij Apple is daarop veel meer kans. Dus daar wacht ik eerst maar even op.

  5. Origineel geplaatst door ronald
    Alsof je Apple’s kit kan vergelijken met dit systeem. (Lees 200 euro voor een heel systeem van archos, tegen waarschijnlijk €200 per onderdeeltje van Apple ) Ik vind dit meer ( betaalbare ) mogelijkheden bieden dan de waarschijnlijk onbetaalbare Apple kit. Tuurlijk, dat van Apple zal mooier en beter worden, maar ook minimaal 10x zo duur gaan kosten. Of dat verschil gerechtvaardigd is…… Voor mij ( waarschijnlijk ) niet. Ik vind Apple, voor mij ieder geval de laatste tijd over mijn grens gaan wat prijs betreft.

    Je weet wel dat Apple zelf helemaal niets gaat maken op Dit gebeid? Apple’s HomeKit is een soort verzamelnaam voor producten van andere fabrikanten die door Apple zijn goedgekeurd. Ze werken samen via een nieuw onderdeel in de API iOS 8. Hierdoor kunnen ze o.a. bestuurd worden via Siri.

  6. @Bas van der Ploeg: Ja als je de achtergronden van Apple een beetje kent dan weet je dat Apple nog nooit iets zelf gemaakt heeft. Of ze hebben het gejat of een andere partij heeft het ontwikkeld. Mijn ervaring met apple en system intergration is dat de apple producten meestal voor problemen zorgen

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.