Reacties voor: Apple’s nieuwste reclamespot gaat over The Beatles

Apple gooit de Beatles in de strijd tijdens kerst. Een promofilmpje maakt duidelijk dat we de albums van de Beatles als kerstgeschenk moeten geven. In Covers zie je allerlei albums van de Beatles voorbijkomen.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 6 reacties

  1. Hmz, ik heb er wat LP’s van omdat het heritage is, maar luisteren doe ik er niet meer naar. Is veel leukere andere nieuwe muziek te horen, anno nu. En die zure houding van familie en erfgenamen helpt ook niet.

  2. Persoonlijk heb ik niets met de Beatles en hun muziek dus daarom zal ik de ophef eromheen wel niet begrijpen.
    Ik vind het dus ook niet boeiend of deze muziek nu wél of niét in de iTunes store te koop is maar daar denken kennelijk heel veel mensen anders over.
    Iedereen die van deze muziek houdt, heeft onderussen toch alles al lang in zijn bezit dus voegt iTunes hier niet echt iets aan toe.
    Tenzij er nog steeds nieuw materiaal van hen uitkomt maarover ben ik niet op de hoogte.

  3. @Frankie: Zeg dan niks…

  4. Wauw! Fantastisch filmpje!

  5. Haha ik las de titel en zei hardop: “Jeetje.. Alweer?”.

    Over 20-30 jaar zijn veel klanten en medewerkers/topmannen die in de jaren ’60 naar de Beatles luisterden overleden. Gaat Apple dan een nieuwe lieveling uitkiezen?

  6. The Beatles hebben Apple jarenlang tegengewerkt in verband met de meningsverschillen tussen Apple Records en Apple Computer. En nu zijn ze zo close. Als het maar om geld gaat…

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.