Apple-achtergrond voor Apple Renew.

Apple geeft drie artistieke wallpapers cadeau voor recyclen oude toestellen

Toe aan een mooie artistieke achtergrond voor je iPhone of iPad? Apple heeft drie wallpapers beschikbaar gesteld, die helemaal in het teken staan van het milieu en de wereld om ons heen.

Apple-achtergrond voor Apple Renew.
Apple Renew is het nieuwe recyclingprogramma, waar Apple tijdens het afgelopen event veel aandacht aan schonk. Apple Renew zorgt ervoor dat toestellen op een verantwoorde manier worden gerecycled, dankzij robotje Liam. Als je deelneemt aan dit recyclingprogramma door je oude iPhone in te leveren, beloont Apple je met drie artistieke wallpapers die geschikt zijn voor de iPhone, iPad en iPod touch. Maar de achtergronden zijn voor iedereen te downloaden, ook zonder deelname aan dit programma.

Wallpapers voor het milieu

Alle drie de wallpapers zijn geïnspireerd op het milieu en symboliseren een betere wereld. Ze zijn gemaakt door grafisch kunstenaar Anthony Burrill en worden verstrekt aan mensen die hun toestel via het Apple Renew-programma laten recyclen. De pagina is echter voor iedereen te bereiken, waardoor de achtergronden voor iedereen te gebruiken zijn. Het gaat in totaal om drie achtergronden met de titels ‘de natuur in balans’, ‘de natuur in harmonie’ en ‘de natuur in ons’.

Apple-Wallappers voor klanten van Applel Renew.

De achtergronden zijn beschikbaar in allerlei formaten, bijvoorbeeld voor de iPad Pro, iPhone 6s en iPhone SE. Je kunt de achtergronden op deze pagina downloaden, maar het makkelijkst is om de pagina te bezoeken vanaf het desbetreffende toestel. Je kunt dan meteen vanaf de website de achtergrond instellen door onderstaande stappen te volgen:

  1. Houd de afbeelding ingedrukt tot het pup-up-menu verschijnt en kies voor Bewaar afbeelding.
  2. Open je Filmrol in de Foto’s-app en selecteer de wallpaper.
  3. Tap op de Deel-knop, rechtsboven (rechtsonder op een iPhone) in de tabbar.
  4. Tap op de Gebruik als achtergrond-knop.
  5. Pas eventueel de compositie aan door te pinchen en kies vervolgens voor Stel in.
  6. Kies of je de wallpaper als toegangscherm, beginscherm of beide wilt instellen.
  7. Klaar! Je kunt de wallpaper nu bewonderen.

Eerder vandaag hadden we al een nieuwe collectie aan Apple-wallpapers voor je beschikbaar die Apple tijdens het afgelopen evenement gebruikte. Deze vind je in onderstaand artikel.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 23 maart 2016, 12:25
Categorieën Apple, iOS
Onderwerpen 21 maart, recycling, wallpaper

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.