Reacties voor: Apple start voorbereidingen voor event op Lane Tech High School in Chicago

Apple is begonnen met de voorbereidingen van het grote maart-evenement in Chicago. Bij de Lane Tech High School is alvast een tijdelijk bouwwerk neergezet.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 9 reacties

  1. Zo jammer dat er geen livestream is.

  2. Origineel geplaatst door Jens
    Zo jammer dat er geen livestream is.

    Inderdaad heel erg jammer.

  3. Hoe groot schatten jullie de kans dat er een aankondiging m.b.t. Apple Pay in Nederland wordt gedaan, zeker na de uitrol van Bunq voor deze betaaldienst in Spanje en Italië?

  4. Mijn app op de Apple TV is nochtans bijgewerkt met een link om op te klikken bij de start van het event. Wat ga ik daar dan te zien krijgen?

  5. @Tom: Ik denk niet dat Apple Pay vandaag in Nederland wordt gelanceerd. Dit evenement is namelijk gericht op het onderwijs.

  6. @N.: Klopt, maar Apple doet wel vaker even tussendoor een aankondiging dat niets met het event in kwestie te maken heeft. Zou bijvoorbeeld wel kunnen in het begin, als ze wat statistieken over Apple Pay noemen. Dat is eerder al weleens geweest.

    Zegmaar in de zin van “And we’re really proud to announce that we’re bringing Apple Pay to the Netherlands very soon as well” (lees even met stem van Tim Cook).

    Dat lijkt mij niet uitgesloten in ieder geval. Mits Apple Pay in ons kikkerlandje überhaupt op de planning staat natuurlijk.

  7. @Tom: Stem Tim Cock imiteren lukt niet.

  8. Er staat toch echt op m’n  tv dat er morgen een livestream is om 17:00.  Special Event

  9. @Eric:
    Ik kom ook tot de conclusie dat er livestream is op de ATV 4 en 4K
    Op 27 maart om 17.00 uur

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.