Apple verlaagt Apple TV-prijs naar 79 euro

Apple heeft de prijs van de Apple TV met 20 euro verlaagd. Hierdoor kost de Apple TV nu nog maar 79 euro, in plaats van het gebruikelijke 99 euro. De prijsverlaging kwam vlak nadat het Amerikaanse HBO Now werd onthuld.

apple-tv-zwartApple heeft de prijs voor de Apple TV met 20 euro verlaagd, waardoor je in de Apple Store voortaan 79 euro in plaats van 99 euro betaalt. De prijsverlaging werd door Apple aangekondigd tijdens de Spring Forward-presentatie, vlak nadat de nieuwe streamingdienst HBO Now voor de Apple TV werd onthuld.


HBO Now geeft voor 15 dollar per maand toegang tot alle films en series van betaalzender HBO. Een algemeen televisieabonnement is hiervoor niet vereist. HBO Now gaat in april van start in de Verenigde Staten en is dan exclusief op de Apple TV beschikbaar. Het is echter nog niet bekend wanneer we HBO Now in Nederland mogen verwachten. Meestal volgt Nederland pas veel later met nieuwe diensten van het Amerikaanse HBO.

De Apple TV kreeg vlak na de Apple-keynote een prijsverlaging, maar bij een aantal andere producten ging de prijs juist omhoog. Een MacBook Pro of MacBook Air kopen in de online Apple Store kost je voortaan namelijk meer. Een aantal van deze Macs hebben een hardware-upgrade gekregen, maar ook de ongewijzigde apparaten zijn in prijs verhoogd. Mogelijk speelt de wisselende dollarkoers hier een rol bij.

Apple maakte tijdens de presentatie bekend wanneer de Apple Watch zal worden verkocht, en hoeveel het horloge gaat kosten. Daarnaast werd een compleet nieuwe 12-inch MacBook door Apple onthuld. Je vindt alle aankondigingen in ons uitgebreide artikel van gisteravond.

Meer informatie: Apple Store

Informatie

Laatst bijgewerkt
10 maart 2015 om 10:14
Onderwerp
Categorie
iDevices

Apple TV

De Apple TV is Apple's kleine kastje voor aan je televisie, waarmee je video's kan kijken, gebruik kan maken van streamingdiensten als Netflix en Videoland, games kan spelen en foto's en video vanaf je iPhone, iPad en Mac kan afspelen op je televisie met AirPlay. De Apple TV is een woninghub voor HomeKit en wordt geleverd met de Siri Remote. Haal meer uit je Apple TV met deze mogelijkheden. Met handige tips en meer om de functies van je Apple TV te ontdekken. Het nieuwste model is de Apple TV 4K uit 2022. Voor de beste prijzen lees je ons artikel over een Apple TV kopen.

Apple TV

Reacties: 40 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.