apple-tv-zwart

Apple verlaagt Apple TV-prijs naar 79 euro

Apple heeft de prijs van de Apple TV met 20 euro verlaagd. Hierdoor kost de Apple TV nu nog maar 79 euro, in plaats van het gebruikelijke 99 euro. De prijsverlaging kwam vlak nadat het Amerikaanse HBO Now werd onthuld.

apple-tv-zwartApple heeft de prijs voor de Apple TV met 20 euro verlaagd, waardoor je in de Apple Store voortaan 79 euro in plaats van 99 euro betaalt. De prijsverlaging werd door Apple aangekondigd tijdens de Spring Forward-presentatie, vlak nadat de nieuwe streamingdienst HBO Now voor de Apple TV werd onthuld.

HBO Now geeft voor 15 dollar per maand toegang tot alle films en series van betaalzender HBO. Een algemeen televisieabonnement is hiervoor niet vereist. HBO Now gaat in april van start in de Verenigde Staten en is dan exclusief op de Apple TV beschikbaar. Het is echter nog niet bekend wanneer we HBO Now in Nederland mogen verwachten. Meestal volgt Nederland pas veel later met nieuwe diensten van het Amerikaanse HBO.

De Apple TV kreeg vlak na de Apple-keynote een prijsverlaging, maar bij een aantal andere producten ging de prijs juist omhoog. Een MacBook Pro of MacBook Air kopen in de online Apple Store kost je voortaan namelijk meer. Een aantal van deze Macs hebben een hardware-upgrade gekregen, maar ook de ongewijzigde apparaten zijn in prijs verhoogd. Mogelijk speelt de wisselende dollarkoers hier een rol bij.

Apple maakte tijdens de presentatie bekend wanneer de Apple Watch zal worden verkocht, en hoeveel het horloge gaat kosten. Daarnaast werd een compleet nieuwe 12-inch MacBook door Apple onthuld. Je vindt alle aankondigingen in ons uitgebreide artikel van gisteravond.

Meer informatie: Apple Store

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 10 maart 2015, 10:14
Categorie iDevices
Onderwerp apple tv

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.