Reacties voor: Apple TV beschikbaarheid uitgebreid: mogelijk snel in Nederland en België

De nieuwe Apple TV is onder meer te koop in Spanje, Italië, Zwitserland, Oostenrijk en Mexico. Nederland volgt waarschijnlijk snel.
Elger van der Wel -

Reacties: 93 reacties

  1. Ik ben zeer blij met mijn Apple tv’tje uit Amerika! Very Nice!

  2. Waar een klein land klein in blijft…

  3. Laten we het hopen dat het snel naar ons landje komt…

  4. Ik ook erg blij, maar kan helaas geen VPN instellen dus mijn Netflix doet het niet via Apple tv (wel op de iPad). Maar even wachten op Airplay dan 🙂

  5. Origineel geplaatst door Alpacatje
    Ik ben zeer blij met mijn Apple tv’tje uit Amerika! Very Nice!

    hoe regel je dat dan met die amerikaanse stekker?!

  6. Komt er dus op neer dat je met je Apple TV in Nederland muziek kan streamen en kopen op je TV en zodra iOS 4.2 er is video content kan streamen naar je Apple TV.

    Maar hét verdien model aan de Apple TV is streaming content en Netflix, twee dingen die niet beschikbaar zijn in NL.

    Beetje loos apparaat dus als je geen Amerikaans VPN account én Amerikaans iTunes account hebt.

  7. Spannend.. Zou wel heel gaaf zijn als men ook series, films en tv programma’s gaat doen in Nederland.. Maar ze kunnen m ook uitbrengen voor de mogelijkheid van Airplay, dan gaan mensen natuurlijk ook zo’n apparaatje kopen..

    Ik denk dat Neelie maar eens moet gaan ‘afdwingen’ dat we tv series in iTunes Nederland moeten krijgen en dus moet ze even die instanties in Nederland flink onder druk zetten zodat ze ook met Apple gaan samenwerken!

  8. 119 euro? Amerikanen betalen toch 99 dollar ervoor? De waarde van de euro even opzij gezet, waarom niet gewoon 99 euro? =/

    Daar komt dan nog bovenop dat je toch waarschijnlijk niet toegang krijgt tot heel veel dingen die je in Amerika wel krijgt. Netflix spreekt voor zich, maar ik betwijfel de selectie aan films en tv series die het kastje in Nederland zal aanbieden.

    ‘ben benieuwd naar een review van iphoneclub over dit dingetje. Of in ieder geval een overzicht van wat er wel is kwa ‘repertoire’.

  9. Ik vind nog steeds Airplay de belangrijkste functie..

  10. misschien rare vraag, maar je kan toch ook foto’s en muziek streamen van je pc via itunes of gedeelde mappen en hierdoor ook H264 media of andere formaten?

  11. Ik heb hem al drie weken via Amazone UK zonder verzendkosten in drie dagen geleverd!

  12. Hier in de Spaanse itunes store kunnen we nu ook films en tv shows kopen. Dus AppleTV heeft hier zeker nut in Europa.

  13. 119 euro kost ie ook in Duitsland. Blijft eigenlijk een asociale prijs. 99 USD is ongeveer 72 euro. Maakt Apple toch een kleine 47 euro winst puur op de wisselkoers.

  14. ik heb hem ook uit amerika,
    ben er erg blij mee.
    met een amerikaans itunes account kan je gewoon alle films en series kijken !
    ik heb seizoen 1 en 2 van Glee al bijna helemaal bekeken !

    opwaarderen van je tegoed kan door op ebay een us itunes kaartje te kopen.

  15. wist je dat je hem ook via de engelse amazon kan kopen

    http://amzn.to/8Zig5R

  16. Vraagje

    Ik had een media player gekocht een tijdje terug van Western digital maar mijn externe schijf geconformeerd op mac vind ie nog al moeilijk te lezen en zelfs soms helemaal niet. Dit kropt grote irritatie op natuurlijk en daarom ben ik van plan Apple tv aan te schaffen.
    Nu is mijn vraag werkt dit ook echt het zelfde?
    Kan ik mijn gedownloaden films streamen vanaf mijn iMac naar mijn tv. Ik neem aan dat je dan alles in de map “Film” moet gooien want hierdoor kan ik het wel te zien krijgen via Frond Row maar kan ik het ook vanaf een externe schijf lezen met Apple tv want ik ben nog al gehecht aan Blu-ray en zoals jullie wel begrijpen zit mijn 1tb schijf erg snel vol.

    Ik hoop dat iemand mij kan helpen want ik zit zoals met elk apple product op het puntje van me stoel om het te kopen.

    Alvast bedankt 😀

  17. Ik ben erg blij met mijn Apple TV en geniet van de films die ik kan huren in de amerikaanse store op mijn USA account.
    Het land heb ik als USA ingesteld (California)

    Helaas kan ik geen series huren , terwijl mijn buurman dit wel kan.

    Heeft iemand een idee hoe dit kan?

  18. En dan te bedenken dat de oude Apple TV 1G nu nog maar 180 euro is. Ik begrijp nog niet zo goed want deze Apple TV 2G gaat toevoegen.. En dan bedoel ik vooral in Nederland. Natuurlijk is Airplay een leuke functie maar ga je het veel gebruiken? Ik ben hartstikke tevreden met mijn 1G! En waarschijnlijk kunnen we in de toekomst met het OS Systeem dat draait op de 2G nog wel wat leuke dingetjes verwachten.. Toch blijf ik die 160 GB handig blijven en hoeft daarom niet altijd mijn MacBook aan te staan..

  19. @The Economist: leuk geprobeerd, de dollareprijs is echter zonder btw. Haal je de btw van de 119 af, dan kom je op 100, dus is de winst voor Apple ‘slechts’ €28. Dat oa noch steeds achterlijk, maar wel een stuk minder dan jij zegt..

  20. Zucht. Ja hoor, daar komen we weer met het wisseltrucjes verhaal. Tax (niet meegerekend in de US prijs + in NL minsten 10% hoger), andere invoerrechten, douanekosten, etc.

    Het verschil is niet zo groot als je denkt.

    En ook zonder die huur-content is het een heel leuk ding.
    Vervang je Airport Express voor een Apple TV. Scheelt maar 30 euro, maar dan kan je wel film, muziek én foto’s streamen, kun je streamen vanaf je iPad, iPhone en iPod naar de Apple TV en heb je YouTube, Podcasts, etc. op je TV.

  21. Prijzen in de US zijn zonder BTW. Apple speelt op zeker met de wisselkoers. De euro is onstabiel en kan over een jaar zomaar 1 dollar zijn. Ze willen dan niet de prijzen verhogen.

  22. kan je hem ook gebruiken als media player gebruiken?
    zoals dvd bestanden die je op je computer hem staan?

  23. Origineel geplaatst door Ruuben
    …Kan ik mijn gedownloaden films streamen vanaf mijn iMac naar mijn tv. Ik neem aan dat je dan alles in de map “Film” moet gooien want hierdoor kan ik het wel te zien krijgen via Frond Row maar kan ik het ook vanaf een externe schijf lezen met Apple tv…

    In principe loopt ALLES via iTunes. De films moeten daar ook in staan.
    maar je hoeft ze er niet naar toe te kopieren. Een verwijzing is al voldoende. Al mijn films staan ook op een externe schijf, terwijl iTunes gewoon op de Mac staat.

  24. Wtf?! €119 ?!?
    Bij mij is 99dollar
    Ongeveer €73!
    Kom op Apple !
    €99 kan ik meeleven maar ons europeanen nog meer afzetten?!……

  25. Lol. Er wordt dan ook echt geen woord gelezen van wat hiervoor allemaal gezegd is hè?

    Ooit van Tax gehoord? Ooit opgemerkt dat dat in Amerika pas bij het afrekenen wordt verrekend? Ooit opgemerkt dat we in Nederland meer BTW betalen? Ooit gehoord van douanerecht? Ooit gehoord van economie?

  26. Ik kan gedownloade films die op mijn ipad staan toch gewoon streamen met de apple tv dan??

  27. Ik heb nu een eenvoudige combinatie van een monitorsnoer en zo’n apple-tussenstukje om mijn laptop op mijn tv aan te sluiten.
    Voor 199 euro kan ik die kabels de deur uitdoen, met een vage belofte van film- en seriehuur.
    Elke zondagavond download ik de laatste aflevering van Dexter. Het is mij nog niet duidelijk, of ik de .avi dan, met of zonder de eventueel beschikbare VLC dan kan gaan streamen. Ik vrees dat Apple TV vooralsnog een hobby blijft.

  28. Kan je met de AppleTV ook mp3s op je TimeCapsule direct streamen naar je stereo?

  29. Als er ook in Nederland gewoon day normale huren enzo komt, en ik als ik slaag een tv op m’n kamer krijg, ga ik er zeker over nadenken. Het lijkt me echt heel handig

  30. Ik heb mijn ATV in Duitsland gehaald.
    Werkt als n tiet, ik heb een us account dus lekker films en tv shows Streamen.
    Ik wacht ook met smart op de airplay functie die er aankomt.
    Voor € 119 heb je een heel mooi speeltje erbij.

  31. Ben even kwijt wat het voordeel ook alweer was….

  32. Origineel geplaatst door

    Distributie van Apple zit in Nederland… Syncreon!

  33. Origineel geplaatst door karel-willem
    Origineel geplaatst door Ruuben…Kan ik mijn gedownloaden films streamen vanaf mijn iMac naar mijn tv. Ik neem aan dat je dan alles in de map “Film” moet gooien want hierdoor kan ik het wel te zien krijgen via Frond Row maar kan ik het ook vanaf een externe schijf lezen met Apple tv…In principe loopt ALLES via iTunes. De films moeten daar ook in staan. maar je hoeft ze er niet naar toe te kopieren. Een verwijzing is al voldoende. Al mijn films staan ook op een externe schijf, terwijl iTunes gewoon op de Mac staat.

    Hoe doe je dat als ik vragen mag? Dit zou namelijk nogal wat ruimte op mijn MacBook schelen.

  34. Ja dat klopt! En via de Apple tv naar je TV. Zelfde schijnt ook te lukken met Netflix vanaf je iPad (waarop je dan wel weer een VPN van USA kan instellen).

    Origineel geplaatst door

  35. @karel-willem:

    Hoe doe je dit dan?
    Want via Frond Row kan ik geen externe schijf selecteren.

    Ik werk nu alleen maar met Vlc en de remote daar van op mijn ipad

  36. Tja,

    Ik heb de ‘oude’ Apple TV al jaren en zie deze nieuwe versie nou niet echt als een upgrade. Je moet altijd je comp aan hebben staan, omdat je alles moet streamen.

    Eerder een downgrade…

  37. Origineel geplaatst door Joachim

    Met Airplay in 4.2 kun je binnenkort direct audio en film van je iPad of iPhone naar je nieuwe Apple TV streamen.

  38. ruiven als je een QNAP nas koopt dan kun je mkv streamen op NFS nivo en die gewoon van je Mac erop slepen…@Ruuben:

    Origineel geplaatst door Ruuben
    VraagjeIk had een media player gekocht een tijdje terug van Western digital maar mijn externe schijf geconformeerd op mac vind ie nog al moeilijk te lezen en zelfs soms helemaal niet. Dit kropt grote irritatie op natuurlijk en daarom ben ik van plan Apple tv aan te schaffen. Nu is mijn vraag werkt dit ook echt het zelfde? Kan ik mijn gedownloaden films streamen vanaf mijn iMac naar mijn tv. Ik neem aan dat je dan alles in de map “Film” moet gooien want hierdoor kan ik het wel te zien krijgen via Frond Row maar kan ik het ook vanaf een externe schijf lezen met Apple tv want ik ben nog al gehecht aan Blu-ray en zoals jullie wel begrijpen zit mijn 1tb schijf erg snel vol.Ik hoop dat iemand mij kan helpen want ik zit zoals met elk apple product op het puntje van me stoel om het te kopen.Alvast bedankt

  39. Wat moet je er mee? Nou wat davht je van Uitzendinggemist streamen vanaf je iPhone of iPad? Van muziek streamen? US account nemen en films huren? Foto’s bekijken vanaf je iphone en ipad? Kortom: ik zie genoeg mooie mogelijkheden en ben dus blij met mijn ATV2 vanuit de US 🙂

  40. Heb m nu twee weken en ben er lekker mee aan het prutsen. Heb Gejailbreaked en Plex geinstalleerd en die streamt al heel veel formats vanaf de iMac. Alleen nog een webbrowser en video_ts mapjes afspelen en ik ben tevreden.

  41. Sinds een week of 2 ben ik in het bezit van een atv 2,

    Maar helaas heb ik er weinig aan. iTunes herkent hem niet (Apple tv verschijnt niet bij voorkeuren) zowel mijn nl en us account worden niet herkent waardoor huren maar ook het delen helaas niet werkt. iTunes herkent hem echter wel als een AirTunes speaker. En alsof ik nog niet genoeg pech heb. YouTube werkt ook niet. Ik hoop dat een update de oplossing is, want nu is het een leuke internetradio maar meer ook niet.

  42. @hoi: ik heb de mijne ook uit amerika gekocht! je kan gewoon een stekker van hier gebruiken. die zijn overal te koop voor nog geen 5 euro

  43. DIT is nou typisch een iOS apparaat dat schrééuwt om te worden gejailbreakt! Ik kijk uit naar de apps voor eyeTV, VOB’s op m’n TimeCapsule, Uitzendinggemist, etc…

  44. @Jelle:

    hahah zal jij balen zeg.

    Waarom koop je zon onding dan ook als apple het niet ondersteund in nederland. Dan heb je er toch niks aan. Dat wist je bij voorbaad en dan nog komen klagen…

    triest…. voor jou.

  45. Prioriteit nr 1 mbt tot uitbreiding van mijn Apple verslaving, lijkt me dat ze hem sowieso wel zouden uitbrengen hier voor de feestdagen toch… Zoete broodjes, nu maar hopen dat ie meteen in grote aantallen leverbaar zal zijn, verwacht dat het druk gaat worden tegen die tijd bij me….

  46. @Jelle:
    Je zou voor de gein eens de handleiding kunnen lezen! De ATV2 verschijnt niet in iTunes, maar je (gedeelde) iTunes verschijnt op de ATV2. Je moet alleen op beide Home Sharing aanzetten met dezelfde Apple ID.

  47. Origineel geplaatst door BertvH: Ik ben erg blij met mijn Apple TV en geniet van de films die ik kan huren in de amerikaanse store op mijn USA account.
    Het land heb ik als USA ingesteld (California)

    Helaas kan ik geen series huren , terwijl mijn buurman dit wel kan.

    Heeft iemand een idee hoe dit kan?

    Ja, je moet eenmalig je Apple TV laten opstarten met een Amerikaans IP adres. Dat doe je door een (gratis/trial) VPN verbinding te maken vanaf je Mac en deze te verbinding te ‘sharen’, zodat je Apple TV er ook gebruik van kan maken. Vergeet niet je Apple TV even helemaal uit te zetten (power cord eruit) en dan weer aan te zetten, wanneer je VPN verbinding ‘geshared’ is. Je zult merken dat je nu de TV series ook kunt huren. Dat blijft daarna zo, ook als je de VPN verbinding niet meer gebruikt. Succes!

  48. Mijn Apple tv 2g heeft hdmi-ruzie met mijn Philips tv. Het schijnt een handshake probleem te zijn. Dit komt af en toe voor bij hdmi. Hierdoor wordt mijn scherm groen en moet ik even mijn tv even op een andere hdmi zetten en weer terug. Apple erkent het probleem, en geeft aan dat dit voorkomt met een flink tv’s van Philips en Sony! Op het Apple-forum stikt het dan ook van de duitsers, die natuurlijk sneller een Philips hebben dan de Amerikanen. Balen, ik hoop dat er snel een update komt. Tot die tijd, kijk uit met je Philips tv en apple tv 2g!

  49. Ik vind het nu al een fantastisch apparaat. Ik heb die van mij voor 70 euro uit de US. Airplay gaat te gek worden. Dan hoef ik te minste mijn Mac niet meer aan te zetten en kan ik super gemakkelijk vanaf mijn iPad streamen.

    Ik ga wel even kijken hoe ik een Amerikaans iTunes account kan aanmaken.

  50. Over anderhalf uur vertrek ik naar Parijs, neem er daar gewoon een paar mee, ga niet nogmaals zitten wachten in NL

  51. Als dat ding kan streamen vanaf mn time capsule zonder dat mn mac mini media center aan moet staan dan bestel ik er direct een!

  52. Als we hier gelimiteerd worden in functionaliteit, dan mogen ze dat ding wat mij betreft aan de andere kant van de plas houden. We worden niet één stap, maar meerdere stappen achtergehouden.

  53. @R o n:

    Dank hiervoor!! Gaan we proberen

  54. @R o n:

    Kan je hierdoor ook direct via je apple TV je films in netflix selecteren? Of kan dit alleen via een omweg (iPhone of iPad)

  55. Hahahaha ze doen wat ze met de iPod ooit gedaan hebben. Rip And burn. Niemand wilde mp3 content verkopen en dus deden ze het zelf. Zometeen (met 4.2) kun je via zumocast en airvideo met een druk alle avi’s van je computer zonder om zetting zonder gedoe direkt op je tv kunt spelen. De mediawereld schrikt zich een ongeluk, vraagt zich af waarom iedereen illegaal download en gaat EINDELIJK het legaal huren van films en series in Nederland aanbieden. (en andere landen)
    Ik begrijp niet dat die luie Nederlandse ditributeurs en distributeurs van andere landen waar geen iTunes store video content is dat niet in de gaten hebben gehad. Maar hoor ze moord en brand schreeuwen zo.

  56. Ik vind 5 december een mooie lanceringsdatum in NL!!!

  57. Even over de tax op de Apple tv in de us store, die is al included. Dat geldt voor alle producten in de store.
    Rare jongens die amerikanen

  58. Ik vind 5 december een mooi lanceringsdatum in NL!!!

  59. @smekkie:
    Wat ben je een fijne kerel, zeg. Not. Geen mooier vermaak dan leedvermaak, geldt zeker voor jou.

    Apple-producten werken wereldwijd, altijd. Ook dit ‘onding’. Dat Jelle hem niet aan de praat krijgt, ligt eraan dat ie de handleiding niet heeft gelezen.

  60. Deze is natuurlijk helemaal leuk, we kunnen 3 dezelfde versies bestellen in NL..
    http://store.apple.com/nl/search?find=Apple+tv&mco=Nzc1MjMwNg

    Maar ze zij nog wel 189€ en niet leverbaar, klinkt als een mooie stand-in page die snel vevangen wordt

    http://store.apple.com/nl/product/MB189ZD/A?mco=MTY3ODQ5OTY

  61. @psvu2: Nee, enkel iTunes content…

    Apple TV is overigens gewoon te bestellen via Amazon.co.uk zonder verzendkosten…

  62. @Ruuben:

    Origineel geplaatst door Ruuben
    @karel-willem:Hoe doe je dit dan? Want via Frond Row kan ik geen externe schijf selecteren.Ik werk nu alleen maar met Vlc en de remote daar van op mijn ipad

    Je kunt om te beginnen een iTunes bibliotheek op elke schijf zetten die je wilt.
    Opstarten met ALT (ik heb een Mac) ingedrukt, plek van bibliotheek kiezen, klaar.
    Films vanaf een ander schijf in iTunes hangen? Sleep ze in iTunes met ALT ingedrukt. Ze blijven dan gewoon staan waar ze staan, maar iTunes ziet ze alsof ze in iTunes staan.

  63. Origineel geplaatst door Ruuben
    @karel-willem:Hoe doe je dit dan? Want via Frond Row kan ik geen externe schijf selecteren.Ik werk nu alleen maar met Vlc en de remote daar van op mijn ipad

    Je iTunes bibliotheek mag overal staan. Start iTunes op met ALT (ik heb een Mac) ingedrukt > kies de plek van de bibliotheek > klaar.
    Films in iTunes zetten vanaf een andere schijf? Sleep ze in iTunes met ALT ingedrukt. iTunes ziet ze dan alsof ze daarin staan, maar ze blijven gewoon op hun eigen plek op een externe schijf.

  64. Mmm ik download films in blueray formaat, 1080p, als dit stukje hardware dat niet kan streamen moet ik of mijn eisen bijstellen, dat ik dus terug ga naar max 720, of dit stukje HW niet kopen..

    ik weet het nog niet, de series kunnen we toch nog niet aan, dus het gaat voor als nu nog om het streamen van films die op je HDD staan.
    ook een nadeel is dat het in itunes moet staan, moet je weer met conversies gaan klooien, eens kijken of er iets van een workaround is voordat ik hem ga nemen. maar ik wil hem wel graag!

  65. Gedownloade mp4 HD films in 720p streamen van mij pc naar de Apple tv werk perfect 🙂
    Met de komende update zou het toch mogelijk moeten zijn om vanaf je iPad te streamen naar je Apple tv zonder dat je de pc moet gebruiken, of heb ik het mis ?
    Wat mij echter niet lukt is het synchroniseren van mij mp4 HD films naar mijn iPad. Iemand een tip ??

    Alvast bedankt

  66. Ik heb hem nu een maand in mijn bezit. Top! Laat die films maar komen.

  67. Werkt hier perfect. Inderdaad kan je gene films huren .. maar alles streamen via iTunes naar TV is TOP … nu nog wachten op iOS4 voor mijn iPad en we zijn weer goed bezig 🙂

  68. ik ben ook erg blij met mn apple tv uit usa alleen vind 120 euro wel een erg verschil met de 72 die ik ervoor betaald heb.
    en wat die films huren betreft ik mis het niet!
    gewoon films/muziek downloaden in itunes deponeren en streamen maar niks moelijks aan 😉

  69. Kan ik aan de ATV mijn NAS hangen met netwerk kabel en rustig mkv en avi streamen of zie ik dit compleet mis?

  70. geniaal.
    bedankt voor de tips om alsnog via de US films en series te huren. ik had ook een beetje gekeken op de apple site en fora. hieruit heb ik begrepen dat ATV werkt met: timecapsule en airport extreme. dat icm usb hub en alle harde schijven, jailbreak en plex. kortweg de ideale media center.

  71. Ik ben even naar Duitsland gereden en heb hem daar gekocht een paar weken geleden. Werkt perfect! En het Apple Centre in Dusseldorf (CentrO) is werkelijk een paradijs waar je heeeeel snel weer weg moet gaan :-).

  72. Uitzending gemist zou ook leuk zijn.

    En hopelijk ook dan direct films (met ondertiteling) te huren

  73. Werkt dit ook met de itunes optie van een Synology NAS?

  74. Waar hebben die mensen hem voor €70 in de USA gehaald dan? En komen daar verzendkosten en douane nog bij? En hoe doe je dat met de stekker?

  75. @smekkie:

    @ smekkie

    Dat ligt net even anders dan jij denkt, we hebben er hier namelijk 4 in huis staan en, alleen diegene die we als laatste hebben gekocht werkt niet. Ik vlieg vanmiddag weer naar New York. Ik neem wel weer een nieuwe mee. En wat betreft het gebruik buiten de landen waar hij daadwerkelijk verkocht wordt, daar werkt het delen van je bibliotheek wel gewoon. Huren met een nl account is uiteraard een ander verhaal. Maar ik heb een us account en ook een us adres, dus dat mag geen probleem zijn!

  76. @Peter:

    Dat had ik al eens gedaan, maar helaas verschijnen beide niet in elkaars gedeelde lijstje. Ik heb verschillende accounts gebruikt voor het delen maar bij allemaal geeft de Apple tv aan dat de gebruikersnaam of het ww niet goed zijn. We hebben er hier in huis nog 4 en daar is het probleem niet. Ik wacht rustig af ik heb niet zo’n haast. Maar bedankt voor de tip!

  77. Jammer dat er zo weinig mogelijkheden op zitten.
    wel leuk om alles van apple te hebben.
    maar mijn mediacentre kan veel en veel meer.
    Dus zal hier niet na overstappeb,,

  78. @Mark:

    Bedankt Mark,

    En uiteraard heb ik de handleiding gelezen. Het ligt echt aan deze Atv want ik heb er nog 4 in huis en daarbij is het probleem niet maar op fora lees je dat er veel meer zijn met het probleem. Maar stiekem hoopte ik op een tip van iemand, want ze hebben hier geen atv forum en logisch ook natuurlijk.

  79. Origineel geplaatst door wesley Bakker
    ik heb hem ook uit amerika,ben er erg blij mee.met een amerikaans itunes account kan je gewoon alle films en series kijken !ik heb seizoen 1 en 2 van Glee al bijna helemaal bekeken !opwaarderen van je tegoed kan door op ebay een us itunes kaartje te kopen.

    Wel jammer dat iemand met dit apparaat dan troep gaat bekijken 🙂

  80. Ok, als ik het goed begryp:

    ATV: leukste feature is airplay.

    Huidige situatie: mac mini hangt aan tv via hdmi

    Voordeel: van alles mogelyk, geen jb nodig
    Nadeel: stukje duurder

    Het klopt dus dat er geen enkele reden is om een ATv te halen, toch?

  81. Origineel geplaatst door Yocko
    Hahahaha ze doen wat ze met de iPod ooit gedaan hebben. Rip And burn. Niemand wilde mp3 content verkopen en dus deden ze het zelf. Zometeen (met 4.2) kun je via zumocast en airvideo met een druk alle avi’s van je computer zonder om zetting zonder gedoe direkt op je tv kunt spelen. De mediawereld schrikt zich een ongeluk, vraagt zich af waarom iedereen illegaal download en gaat EINDELIJK het legaal huren van films en series in Nederland aanbieden. (en andere landen) Ik begrijp niet dat die luie Nederlandse ditributeurs en distributeurs van andere landen waar geen iTunes store video content is dat niet in de gaten hebben gehad. Maar hoor ze moord en brand schreeuwen zo.

    AMEN!!!! 🙂

  82. @Ruuben: , het gaat niet zomaar. Op de oude ATV is het een bewezen feit > Link Op de nieuwe 2G sinds kort!> link

  83. @Dave:

    Thnx dude.
    Hiermee eindelijk mijn grote vraag beantwoord.

    Ik danku

  84. Origineel geplaatst door The Economist
    Amerikaans VPN

    Vergeet de +-8% belasting niet die je in de US betaald. (afhankelijk van de staat)

  85. Origineel geplaatst door Joren
    Even over de

    En nee, in de US store is de TAX er nog niet bij, die betaal je als je je shipping address opgeeft.

  86. @tsubasa: De prijs op de Amerikaanse website is excl. btw. De Europese prijs is 100 EUR excl. btw. Neemt niet weg dat 100 EUR wat veel is ten opzichte van 99 USD (74,22 EUR).

  87. Origineel geplaatst door Yocko
    Hahahaha ze doen wat ze met de iPod ooit gedaan hebben. Rip And burn. Niemand wilde mp3 content verkopen en dus deden ze het zelf. Zometeen (met 4.2) kun je via zumocast en airvideo met een druk alle avi’s van je computer zonder om zetting zonder gedoe direkt op je tv kunt spelen. De mediawereld schrikt zich een ongeluk, vraagt zich af waarom iedereen illegaal download en gaat EINDELIJK het legaal huren van films en series in Nederland aanbieden. (en andere landen) Ik begrijp niet dat die luie Nederlandse ditributeurs en distributeurs van andere landen waar geen iTunes store video content is dat niet in de gaten hebben gehad. Maar hoor ze moord en brand schreeuwen zo.

    Ja daar denk ik ook zo over! Dan zijn ze bang dat de prijsen of de rechten van de auteurs dalen van de illegale downloads.. en ze weten niet hoe en wat ze moeten doen. Ze weten niet wat ze moeten doen en toch ligt het ronddom ons. Ze zijn gewoon blind…

    Ik zou het fantastich vinden mocht die apple tv en die video in de itunes store te verkrijgen zijn. Dan kunnen we kiezen wanneer we die serie willen kijken en WAAR! Niet meer vast gebonden van die tv thuis. Gewoon onderweg of op het werk stiekem ne serie mee pakken dat je thuis andere dingen kunt doen.. En dat is ook goed voor de economie maja daar moeten ze moeite voor doen om die rechten en aanvragen laat staan dat ze al moeten over nadenken!!

  88. Heb je nog wel een Airport nodig als je een Apple TV koopt? Lijkt mij dat ATV ook je music streamt van de computer naar je stereo tuner. Je kan dan de ATV met de HDMI kabel verbinden met je tuner. Een daarbij ook nog eens beelden naar de TV. (Wat niet met Airport kan) Daarbij is de ATV i het buitenland een stuk goedkoper dan de Airport nu.
    Of zie ik hier iets over het hoofd?

  89. @The Economist: Jullie vergeten de BTW, die 99$ is zonder BTW, dus in een Amerikaanse winkel kost hij ook meer dan dat. Hier zou het neerkomen op 118$, nog steeds geen 119 Euri, maar er wel dichterbij.

  90. @Alpacatje: waar heb je hem besteld

  91. Besteld bij amazon.de.
    4 dagen later geleverd, en met europees 230V snoer.

  92. @hoi:
    ik denk omvormertje

  93. Nu te koop bij Conrad voor 129 euro:
    http://www2.conrad.nl/goto.php?artikel=413110

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.