Reacties voor: Apple brengt firmware 7.2.1 uit voor derde generatie Apple TV (update)

Apple heeft een update uitgebracht voor de derde generatie Apple TV. Daardoor komt de meest actuele versie van deze Apple TV op iOS 8.4.1 uit, met buildnummer 12H523.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 15 reacties

  1. Een deurtje voor een jailbreak zou fijn zijn.

    Of HBO ook naar Apple Tv3 dat mis ik echt

  2. Had ik niet verwacht toch netjes dat deze een update krijgt, zal morgen eens kijken.

  3. Ben m al aan het installeren. Ben benieuwd 😊

  4. Update aangezet, install gaat MEGA traag.

  5. Zo na bijna een jaar eindelijk weer een update.

    Ik hoop dat eindelijk de iCloud-fotobibliotheek ondersteund gaat worden in plaats van alleen Mijn-fotostream.

  6. Ik heb mijne juist ge-update maar kom niet verder dan versie 7.2.1 (8011)
    Heb een type A1427 is dat geen ATV3?

  7. @Richard: bij mij idem dito?!

  8. Ik heb model a1469 en die staat na update op 7.2.1

  9. Bij mij blijft de derde generatie Apple TV, A1427 steken op versie 7.2.1 (8011).

    Er zijn TWEE versies derde generatie Apple TV 3.
    A1427 – wordt ook wel aangeduid als ATV3, 2012.
    A1469 – wordt ook wel aangeduid als ATV3 rev.A, 2013.

    Een van de grote beperkingen is dat RECHTSTREEKS streamen naar A1427 niet kan. Of dat met A1469 wel werkt kan ik niet testen.

    If it is running Apple TV Software Update 7.0 or higher, the second Apple TV 3rd Gen model also supports AirPlay to stream content from a “Mac or iOS device directly to your Apple TV without connecting to your wireless network,” whereas the first Apple TV 3rd Gen model does not.

    Scroll tot halverwege omlaag voor een overzichtstabel met technische specificaties.

  10. En dan maar hopen dat mijn AppleTV3 eindelijk hier stabiel(er) van wordt. Nu moet ik deze regelmatig herstarten, omdat AirPlay en/of de iOS Remote app voor de zoveelste keer weer geen verbinding kunnen maken met de speler. Dit is heel irritant.

  11. @Gerrit Snel: Er is destijds ook een terugroepactie geweest voor de Apple TV3 met o.a. jouw probleem van uitvallende airplay. Helaas heb ik die ook gemist. Nu kunnen we er geen gebruik meer van maken. Ik moet hem helaas ook regelmatig herstarten.

  12. @Rick: Bedankt voor de info. Dat wist ik niet. Ik had het niet als een hardware probleem gedacht. Mijn TV3 is de 1e hardware versie. Het was mij opgevallen dat firmware een poosje echt gammel was, een toenemend stotterende playback, die weer eindigde in een soort van vastlopen. Herstarten was dan ook noodzakelijk om verder te gaan. Dat probleem is nu verdwenen, maar netwerk gerelateerde problemen, zoals geen AirPlay en de iOS Remote functie, zijn er nog wel. Soms krijg ik ook het idee dat mijn TV3 niet op het netwerk zichtbaar is, als die in standbij staat.

  13. @Gerrit Snel: dat had ik ook, problemen met airplay. Ik heb toen een Airport Extreme gekocht, nu heb ik daar nooit meer last van. Gelukkig…

  14. @vman: Dat is wel een beetje extreem, om AirPlay problemen op te lossen 😉 Op zich werkt het verder wel goed, maar om de zoveel tijd moet ik de AppleTV3 even herstarten. Verder kan ik alleen maar hopen dat de nieuwste update het e.e.a. wat stabieler maakt. Kan dat verder alleen maar afwachten.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.